torstai 25. kesäkuuta 2015

Juhannuksen viettoa


Juhannusviikko mennä hurahti kokonaan Oulussa. Viihdyimme siellä yllättävän pitkään, huolimatta olohuoneen lattialla nukkumisesta siellä senioritalossa. Mukava juttu on, että Vilma ei hauku siellä ollenkaan, eikä oikeastaan missään muussakaan kyläpaikassa (kotona sitten sitäkin enemmän). Vanhempani kyllä saattoivat silti huokaista helpotuksesta, kun sunnuntaina lähdimme takaisin kotiin.


Juhannusta vietettiin tietysti mökillä. Olimme kaikki kolme sisarusta siellä, mukana myös osa jälkikasvusta. Jokainen kantoi kortensa kekoon ja sovimme etukäteen, kuka mitäkin tuo. Pihalle kannettiin pitkät pöydät ja ne katettiin täyteen juhannusruokia. Nuorin sisko miehineen on aina grillivastaava, minä puolestani paistan mielelläni muurinpohjalättyjä. Nuorisoa saatiin paikalle kolmen pariskunnan verran, mikä oli ihanaa.


Koiria oli tänä vuonna paikalla neljä. Vilma tuli yllättävän hyvin toimeen isompien kanssa, vaikka aikaisemmin on aina vähän pelännyt niitä. Välillä piti nytkin piiloutua terassille katsomaan varjosta muitten menoa.

Sää suosi yllättävän hyvin: aurinko paistoi puolipilviseltä taivaalta ja lämmintä oli kohtuullisesti. Sadetta tuli vain aattoiltana, mutta se ei haitannut kokonpolttoa rannassa. Puitten alla saattoi istua kuivana ja sytytysainetta ruutattiin sen verran paljon, että kunnon roihu paloi kauan.

Mukavaa oli!

2 kommenttia:

  1. Vilma selvästi osaa lomailla, mitäs sitä muiden nurkissa vahtimaan. Kotona sitten eri juttu. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se on siinä mielessä helppo hoidettava, eikä vakiohoitajat ole tosiaan valittaneetkaan;)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...