tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyä silmissäSyksy vaatii syksyn värit. Valon väri muuttuu kylmemmäksi ja alkaa tulla enemmän hämäränhyssyä. Sesongin vaihtuessa silmä alkaa taas kaivata jotain uutta. Kun näen tämänvärisen luomiväripaletin jossakin, olen ihan mennyttä naista: lempivärejä, se on saatava! Melkein aina pystyn vastustamaan kiusausta ja kertomaan itselleni kärsivällisesti, että sinulla on ystäväiseni jo noita värejä monessa paletissa ja niistä voi yhdistellä mielensä mukaan rillien taakse ihan mitä haluaa.

Ei auttanut tällä kertaa. Olo oli kuin pitelemättömällä lapsella ja niin se oli ostettava. Luin ensin vielä hinnan väärin ja paletti maksoi enemmän kuin ensin luulin, joten panin silmät kiinni ja maksoin.


Estée Lauderin Pure Color Envy -paletti sävyissä 10 Envious Orchid on yksinkertaisesti ihana. Se on kuin tehty minua varten ja myös syksyä varten. Ja on toki näitä sävyjä laatikossa ennestäänkin, mutta me kaikki tiedetään, että jokaisessa luomivärissä on omanlaisensa koostumus, joka vaikuttaa väriin ja sen käyttöön. Siksihän niillä voi leikkiä ihan loputtomiin.


Tässä vähän  aiemmin syksyllä olin hankkinut vedenkestävän Double Wear -rajauskynän myös Estée Lauderilta. Stokkan myyjä suositteli sitä ja kertoi tekevänsä itse sillä tumman rajauksen vielä luomivärin päälle. Kuvissa tummansininen näyttää muuten sinisemmältä kuin onkaan: se on oikeasti kyllä hyvin tumma sininen silmissä. Ihana väri ja ihana laatu, ja se todella pysyy.


Rimmelin violetin luomivärikynän ostin ihan kokeeksi, kun ajattelin sen olevan kätevä piirtämään silmiä esille silloin, kun ei viitsi muuten kummemmin meikata. Sekin on vedenkestävä, joskin lähtee kyllä pois illalla muun kasvojenpuhdistuksen yhteydessä. Kynällä saa paksuhkon rajauksen tai kunnon luomivärilevityksen, jälki on kaunista ja se todellakin pysyy! En olisi uskonut. Tämä on ollut kiva kotikäytössä ja erityisesti pidän väristä Paranoid Purple. Leveähkön rajauksen voi pehmentää yläreunasta vielä siveltimellä tai sormella.


Tässä tulee vielä värinäytteet kädellä. Kuten näkyy, paletin kaunis hiekanruskea muuttuukin iholla voimakkaasti valoa heijastavaksi siniharmaaksi. Yllättäen olen käyttänyt sitä usein, se näyttää yllättävän kivalta meikäläisen ikäneidonkin luomilla.

Minulla on tunne, että tästä tulee ihana syksy!6 kommenttia:

 1. Toi on aivan ihana paletti, loistava valinta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pikkuhuiljaa vasta ruvennut opettelemaan mustan käyttöä rajausten lisäksi luomivärinä. Ennen pidin sitä liian voimakkaana, mutta nyt olen oppinut paremmin kerrostamaan värejä ja ennen kaikkea häivyttämään. Mielenkiintoista!

   Poista
 2. Aivan ihanat värit!
  Minulla on taas ollut tapana tyytyä yksiin ja samoihin luomiväreihin. Mulla on pari cliniquen palettia ja niillä mennään arjet ja pyhät, kesät ja talvet. Joku voisi sanoa, että siltä kyllä näyttääkin.

  Rajaukset teen mustalla nestemäisellä linerilla. Kestää paremmin ja mielestäni tuo paremmin silmät esiin lasien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi myös sanoa, että sulla on järki kädessä uusia katsellessa. Yhdellä tai kahdella paletilla tosiaan selviää lady vaikka loppuikänsä, jos totta puhutaan. Tarkoitushan on korostaa silmiä ja syventää katsetta, siihen ei ihmeitä tarvita, paitsi nyt tuota mustaa rajausta:) Tumma rajaus tuo minustakin silmät esille lasien takaa. Mustaa vaan arastelen vieläkin, vaikka mulla on yksi niin töissä kuin kotonakin, näyttää joskus niin kovalta se viiva. Pitäisi ehkä pehmentää luomivärillä kokeeksi.

   Poista
 3. Minä tahdon aina jumiutua yhteen ja samaan väriin. Noi olisi kyllä niin upeat värit itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mikäs siinä, jos on löytänyt itselleen mieluisan tuotteen, niin tahtoohan sitä käyttää. Minulle meikkaaminen on aina ollut luovaa leikkiä ja jokapäiväinen ilo, siksi niitä välineitä pitää saada aina uusia.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...