torstai 28. elokuuta 2014

Vilma nauttii


Vilma on varsin kiintynyt nuoremman pojan tyttöystävään. K. oli väsynyt sunnuntaina lounaan jälkeen, kun aloimme katsoa yhdessä elokuvaa, ja hän kävi sohvalle lepäämään. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Vilma hyppäsi viereen ja yritti nuolla kasvoja.


Vilma painautuu oikein onnellisen näköisenä kylkeen kiinni. Ikinä, ikinä se ei tee meille samaa! Vaikka nostaisin sen sohvalle viereen, se ei suostu siinä olemaan, vaan hakeutuu omalle paikalleen jalkopäähän. Yöllä se kyllä saattaa tulla kainanoon ja muutenkin nukkuu kiinni ihmisessä. Luna taas on aina tullut heti sohvalla makaamaan vatsani päälle.

Siinä sitä kellitään tyytyväisenä.

Nih! Tässä oon, mitä siihen sanot.


10 kommenttia:

 1. Koirat tykkää tai sitten eivät - minulle Vilma saattaisi murista. Niin tekevät useimmat koirat, koska olen varuillani niiden suhteen. Lapsena vauhko susikoira on hyökännyt ohi pyöräillessäni pihasta ja tarrautunut pohkeeseeni sillä seurauksella, että isä vei minut tikattavaksi ja sain jäykkäkouristusrokotuksen. Kokemus on alitajunnassani ja koirat aistivat sen. On pitänyt hyäksyä se, että minulla on harvoja koirakavereita. Hyvä kun miniäkokelas on koko perheen meileen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ollut kamala kokemus koirasta lapsena, tuollainen ei unohdu ikinä. Limbinen hermosto kertoo välittömästi, että koirat ovat vaarallisia, kun sellaisen näet. Minähän pelkäsin myös kaikkia eläimiä ja pääsin tutustumaan niitten maailmaan, vasta kun nuorempi poika muutti pois kotoa ja osti Lunan. Kun sain vauvasta asti sitä hoivata, niin aloin kiinnostua elämistä enemmänkin.

   Poista
 2. Kyllä on Vilmalla autuas olo - ja juuri tuollainen ilme: tässä olen, ähäkutti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu joskus oudolta, kun se suhtautuu eri ihmisiin eri tavoin:)

   Poista
 3. Lisää asetelmaan torkkupeitto, niin meidän perinteinen illanvietto on valmis. Meidän koira tunkee väkisin kylkeen kiinni, juurikin sinne peiton alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi, että karvaisella otuksella on peiton alla kuuma, mutta ei: sinne on päästävä!

   Poista
 4. Ihana Vilma <3

  Meillä on kaksi kainalokaveria - yksi molempiin kainaloihin :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...