keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kuulasta väriä poskille


On paljon mukavampaa postailla uusista meikeistä (ja hankkia niitä), kuin kertoilla liian isosta työtaakasta ja aikaansaamattomuudesta kotona.  Oman loman jälkeen kun se lomakausi on jatkunut vielä muilla ja se näkyy ja tuntuu. Kun ei televisiostakaan tule vielä paljon mitään kiinnostavaa, makaan iltaisin sitten sohvalla, luen blogeja ja katson meikkivideoita jonkinlaisena todellisuuspakona kai.

Sieltähän löytyy kaikenlaista kiinnostavaa vinkkiä ja tuotetta, kuten nyt tämä Stilan voidemainen poskipuna Monica Blunderin (ennenkin postatusta) viiden minuutin arkimeikistä (linkki). Hänkin on sitä mieltä, että voidemainen puna on parempi vanhenevalle iholle. Omasta mielestäni tuntuu hullulta, että iho puuteroidaan mataksi, lisätään puuterimaista poskipunaa ja sitten lisätään hohtoa poskipäille toisella puuterimaisella tuotteella. Näinhän ennen tehtiin. Kun nyt muutenkin tavoitellaan iholla nuorekasta kuulautta ja luonnollisen näköistä hohdetta, se kannattaa toteuttaa voidemaisilla tuotteilla ja kuulasta väriä antavalla poskipunalla. Ja täss siull on sellanen!


Heti kun keväällä hankkimastani Max Factorin Miracle Touch -voidepunasta alkoi pohja paistaa, tuli kiire hankkia uutta. Tavoilleni uskollisena en tietenkään voinut hankkia toista samanlaista: mistä muuten voisin tietää, jos jossakin on vielä parempaa. Sitä paitsi väri soft pink sopi paremmin kesään, talvella se on ehkä liiankin punaista. Huomasin kaupungilla, että voidepunia on aika vähän.  Lumenen uusi kynämäinen puna ei vakuuttanut ainakaan kädellä, se vaikutti mattaväriltä, ja Cliniquet tulevat vasta myöhemmin. Siispä tilasin Stilan Convertible Color -punan värissä Lillium. Hankin sen täältä.


Ja se on ihana, juuri sellainen kuin toivoin! Väri on kevyt, eikä lainkaan tuollainen persikkainen kuten pakkauksessa, vaan hentoinen lämmin pinkki. Se levittyy sormella taputellen kevyesti ja jättää kauniin kuulaan pinnan. Toki sen voi levittää siveltimelläkin, silloin vain väriä tahtoo tulla enemmän.

Kunnon iltalenkki auttaisi varmasti paremmin työssä jaksamisessa, mutta kyllä silläkin on merkitystä, kun saa taikoa kasvoilleen aamulla pirteän meikin, piirtää silmät esiin ja taputella hehkua poskille. Vielä tukka kondikseen, suihkaus hajuvettä ja Mooi!


Valitettavasti kuvan Vuitton-laukku ei kuulu kokoelmiini, vaan on uuden Glorian sivulla. Näyttää kyllä hämäävän aidolta.


2 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sävy ja olet oikeassa kosmetiikasta kirjoittaminen on terapeuttista! Itselläni on luonnoksissa alkoholismi-aiheinen postaus liittuen lapsuuteeni, mutta sen ajatteleminen on rankkaa niin tyydyn vaan viimeistelemään kosmetiikkapostauksia. Clarinsin voidemaiset punat on huippuja, suosittelen lämpimästi, kun tarvit seuraavan kerran uuden. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta syvällisemmät asiat kiinnostavat lukijoita aidosti ja kirvoittavat kommentteja, mutta sitten taas ei haluaisi paneutua raskaisiin aiheisiin, koska niihin jää helposti rypemään. Tulee voimistaneeksi huonoa oloaan, niin mulle ainakin käy. Kokeilen nykyisin muutenkin uutta metodia, että jos en puhu veivoistani enkä ole huomaavinani niitä, niin ne ehkä katoavat. Se on melkein onnistunut:)

   Miksiköhän en ole nähnytkään Clarinsilla voidemaisia punia? En kyllä ole erityisestiniitä kysynyt, kierrellyt vaan itse katsomassa. Täytyypä vilkuilla, kun saan taas joskus vapaata.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...