maanantai 25. elokuuta 2014

Buduaarisilmät


Jostakin syystä tämän uuden herkkupalettini nimi alkaa välittömästi naurattaa, mutta en käsitä yhtään, mistä se voisi johtua. Boudoir Eyes on kokoelma mitä söpöimpiä neutraaleja värejä! Osa niistä on mattavärejä, osa kiiltäviä, ja käyttökelpoisia vielä: hyvin pysyviä ja riittävästi pigmenttiä sisältäviä. Värit on pakattu hauskaan peltirasiaan, joka sinänsä jo houkuttelee tarttumaan siihen. 

Too Faced on amerikkalainen merkki, jonka on perustanut kaksi nuorta miestä, pariskunta tietysti. Tuotteita (klik) sanotaan hyvälaatuisiksi ja kaikki pakkaukset ovat jotenkin vekkulin näköisiä. Tutkiskelin niitä uteliaana viime kesänä Köpiksen Sephorassa. Kuten kerroin silloin, tarkoitus oli tulla seuraavana päivänä tekemään ostoksia paremmalla ajalla, mutta se seuraava päivä olikin joku itsenäisyyspäivä tai vastaava ja kaikki paikat olivat kiinni. Ja se Sephora kun on tosi mielenkiintoinen paikka kosmetiikasta kiinnostuneelle...


Tämä paletti alkoi huudella verkkokaupan sivulta eikä siinä sitten auttanut kuin langeta kutsuun. Juuri tuollaisia värejä ei nimittäin liiemmin laatikoissani vielä ole ollut (tarpeeksi). Luomivärien yleissävy on mukavan viileä ja siksi kai siihen ihastuinkin. Samoihin aikoihin tilasin luultavasti nuo violetit realTechniques -siveltimetkin.

En ole ollut ruskeitten luomivärien ystävä pitkään pitkään aikaan. Kaikki juontaa juurensa siitä, kun joskus alle kolmekymppisenä ostin trendikästä ruskeaa luomiväriä. Silloin kaikki käyttivät ruskeaa, ja erityisesti sen sanottiin korostavan sinisiä silmiä. Töihin tullessani minulta kysyttiin, olenko väsynyt, näytin kuulemma ihan sairaalta. Tunsin olevani elämäni kunnossa, joten tiesin heti, mistä on kysymys.

Minun silmäni ruskea tekee kamalan näköisiksi, sen kanssa pitää olla todella tarkkana ja sävyn pitää olla viileä, ei punertava.


Tässä värit on levitetty sormella alkaen paletin ylärivistä vasemmalta oikealle ja siitä samalla tavalla edeteten. Ensimmäinen, toinen ja kuudes väri kädellä vasemmalta lukien ovat mattavärejä, monikäyttöisiä ja luotettavia. Kolmas ja viides ovat myös ihania luomilla, vaikka ryppyisilläkin. Yllättäen paletin kaunis vaaleanpunainen osoittautuukin kultaiseksi iholla, neljäs vasemmalta, eli sillä ei ole minulle juurikaan käyttöä. 

Näillä kiiltävillä väreillä saisi ihania meikkejä nuorille luomille! Tällaisille tätiluomille vaatii paljon harjoittelua, mutta aamulla on kiva kokeilla erilaisia yhdistelmiä, vaikka kaikki jääkin piiloon silmälasien taakse. Ja niistä laseista johtuen silmät kaipaavat ehdottomasti tummaa rajausta erottuakseen tällaisten nudevärien kanssa.


10 kommenttia:

  1. Upeat värit - ja ihana pakkaus! Ja totta - ruskean kanssa saa olla tarkkana - lämpimään sävyttävät ruskeat saavat minun silmäni näyttämään siltä kuin olisin itkenyt viikkotolkulla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Harmaalla saan omiin silmiini virkun ilmeen. Tämän paletin helmiäisväreillä taas saa ihanan kiiltävän pinnan luomelle, niin että se näkyy vähän linssinkin läpi. Katselin eilen vähän mallia Charlotte Tilburyn youtube-kanavalta;)

      Poista
  2. Ihana neutraali paletti, just tuollaisista pidän! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tilasin aikoinaan ekan Naked-paletin, sen värit tuntuivat liian lämpimiltä ja liian kiiltäviltä minulle. Lähetin sen teini-ikäisille siskontytöille. Oikeasti en vieläkkän ymmärrä täysin nude-meikin päälle ja olen aina ihmetellyt amerikkalaisten iinnostusta läskinvärisiin huuliin (ja muhkeaan tukkaan ja yliampuviin ripsiin). Sen verran olen kuitenkin havainnut, että no-make-up-make-up korostaa hyviä puolia ja häivyttää huonoja:)

      Poista
  3. Hillityn kauniit värit. Tätä sarjaa ei ilmeisesti löydy kemppareista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei löydy Suomesta, tilasin tämän Lookfantastic-verkkokaupasta. Sieltä on tullut hankittua monta kivaa tuotetta:)

      Poista
  4. Ihanan ylellisen näköinen meikkipaletti, täytyykin käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kävin katsomassa sinun blogiasi ja löysin kaikenlaista ihanaa, varsinkin väriä!

      Poista
  5. Onpa ihanaa, että teet näitä kosmetiikkapostauksiakin nykyisin! Minä en juuri käy kosmetiikkaa käsittelevissä blogeissa, joten näiden sinun juttujesi myötä olen vähän enemmän 'kartalla' näistäkin asioista.

    Kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa Reetta! Ihana kuulla, että joku näistä tykkää, olen nimittäin miettinyt, olenko ihan pöhkö, kun tässä iässä postailen meikeistä. Kaikki muut kun ovat aika paljon nuorempia:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...