sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mun brand new ihanuus


Helena Rubinsteinin nykykosmetiikka on jäänyt minulle aivan tuntemattomaksi. Se ei ole vaan jaksanut kiinnostaa, ja jos on, niin viimeistään vilkaisu hintalappuun on saanut siirtämään katseen muualle. Ja suoraan sanottuna Demi Moore ei ollut ihan oikea valinta kalliin sarjan mainoskasvoksi.


Sokoksella myytiin viime viikolla pois Rubinsteinia, ilmeisesti lopetettiin kokonaan. Alepöydästä osui silmääni laatikollinen mahdottoman kauniita hylsyjä. Alkuperäinen hinta oli muistaakseni jotain 46€, mitä en ikinä maksaisi huulipunasta.  Tämä oli kuitenkin valmiiksi alennettu ja siihen vielä kun lisäsi oman -15% kupongin, niin hinta alkoi olla kokeilemisen rajoilla. Ei sillä että mitään tarvitsisin, mutta kun tuo hylsy oli niin kaunis!

Wanted Rouge, 006 magnetize.

Mikä laatu! Mitäpä muuta voisi odottaakaan. Väri hiukkasen taitettu, paremmin ehkä syksyyn ja talveen sopiva. Vaikka olen väritykseltäni kesä, iholleni sopivat myös hiukan ruskehtavatkin punat. Hylsy on kaunis kuin koru: ihanan raskas kädessä, ja avautuu napsahtaen painamaalla yläpäästä. Kivannäköinen huulipunahylsy tuottaa samanlaista iloa katsellessa kuin korutkin.

Kuvasin huulipunia lempikorujeni keskellä.
Korvakorut Dyrberg/Kern.

8 kommenttia:

 1. Mulla on melkein kaikki huulipunat Guerlainin KissKiss-punia tai Lumenen erilaisia kevyitä punia. Värini on jotain syksyä ja kovin viileät sävyt eivät näytä hyviltä huulillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se KissKiss mulla on edelleen kokonaan kokeilematta. Lumenen huulipunakyniin sen sijaan olen ihastunut, yksi on laukussa aina mukana, siinä on ihana kiilto.

   Poista
 2. Upea hylsy. HR:lla on joitain tosi hyviä meikkituotteita, mutta tosi harvoin tulee ostettua Magic Concealeria lukuunottamatta mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon itsekin, että laatu on hyvää, mutta markkinoinnissa täytyy olla jotakin vikaa, kun tuotteet eivät houkuttele.

   Poista
 3. Todella kauniilta näyttää tämäkin puna. Aerin vai HR, kumpi puna on mielestäsi käytössä parempi?
  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin on rasvainen ja liukuu ihanasti huulilla. Ei tule myöskään maalattu olo noissa väreissä:)

   Poista
 4. Rubinsteinin kosmetiikkaa en ole tainnut koskaan käyttää. Huulipunista en useinkaan viitsi maksaa paljoa, siltä varalta, että huulipuuna näyttä kovin erilaiselta huulillani kuin testerissä tai sormenpäähän kokeiltuna. Aika usein näin on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa että Rubinstein ei houkuttele, vaikka tuotteissa ei varmasti ole mitään vikaa. Hinnasta päätellen ne voivat olla jopa hyviä:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...