torstai 19. kesäkuuta 2014

Huulipunahulluutta: Aerin


Ihastuin ikihyväksi  tähän huulipunaan, kun sen näin. Väri on kuin tehty minua varten. Kultainen hylsy on suloinen kaikessa yksinkertaisessa ylellisyydessään. Merkki on AERIN, luulen että se lausutaan Erin. Kyseessä on Aerin Lauder, kuuluisaa kosmetiikkasukua. Hänellä on oma lifestylesarja ja myös online-putiikki. Kosmetiikka- ja tuoksuvalikoima näyttävät siellä houkuttelevilta.


Tämän punan ostin kuitenkin Selfridgesin tavaratalosta. Se olikin suurin piirtein ainoa, mihin minulla olisi siinä tavaratalossa ollut varaa. Pysähdyin katsomaan ennestään tuntematonta pientä valikoimaa ja kuuntelemaan myyjän innostunutta selostusta näitten laadusta. Punassa kerrotaan olevan ruusunlehtiuutetta kosteuttamassa, kuulostaa houkuttelevalta. 

Rose Balm Lipstick 06 LieblingTämä kustansi 26 puntaa eli kolmisenkymppiä.


Melko tummilla ja vähän sinertävillä huulillani tämä muuttuu kauniin ruusuiseksi. Laatu on mitä ihanin, kuten odottaa sopii. Puna liukuu hienosti huulille ja jättää ne kostean näköisiksi.

Ihmettelen muuten kun näytän aina valokuvissa siltä kuin olisin vetänyt tuon ylähuulen oikean puolen yli rajan, siis vasemman oikeasti. Se menee kuitenkin ihan alkuperäistä rajaa myöten. En koskaan vetäisi kynällä rajojen yli, koska se näyttää naurettavalta ainakin omassa suussani. Kynä muuten sattuu olemaan isoäiti Estée Lauderin Tea Rose, juuri samaa sävyä,


Kyllä yksi huulipuna voi tuoda paljon iloa naisen elämään! Vaikka ostin kyllä pari muutakin.


12 kommenttia:

 1. Kaunis puna ja ihan mieletön hylsy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylsy on kyllä kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan:)

   Poista
 2. Minä olen vannoutunut hyvin vaaleiden nudepunien käyttäjä. Voi kun josku uskaltautuisi kokeilemaan muutakin!
  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei LadyBlue! Nudet on viehtättäviä ja antavat silmien olla pääosassa. Mutta joskus itselle sopiva punainen väri saa kasvot loistamaan:)

   Poista
 3. Kaunis väri, tykkään. Tuothan näytille ne pari muutakin!
  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kyllä muutkin näytille, voit olla varma! Muista aiheista en oikein kirjoitettavaa keksikään. Viime yönä unta odotellessa rustasin mielessäni kirjoitusta jostakin mielenkiintoisesta aiheesta. Keksin sille hyvän otsikonkin. Aamulla ei tullut enää mieleen aihe eikä otsikko:)

   Poista
 4. Kaunis väri ja hienot kuvat. Erityisesti pidän viidennestä ylhäältä päin, jossa on lupiini taustalla. Kuvan sävyt ovat kohteen luonteen mukaisesti sopivan pehmeät ja syvyysterävyys kohdallaan. Onnistunut asetelma, kuten aina kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kyllä, että kalliille ja erityiselle huulipunalle tuli nyt taustaksi tavallisista tavallisin tienvieruslupiini! Mutta minkäs teet, kun muutakaan ei käsillä ollut, kun inspiraatio iski:)

   Poista
 5. Kaunis sävy, joka näyttää syttyvän oikeuksiinsa vasta huulilla!

  Hyvää juhannusaikaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma huulten pH:kin voi vaikuttaa värin muuttumiseen huulilla. Tuo ainakin näyttää vähän pinkimmältä kuin puikossa, mutta se on todella ihana puna:)

   Poista
 6. Mahtava postaus, mahtavaa hulluutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huulipunahulluus on riivannut minua lapsesta asti. Oli nimittäin monta nuorta tätiä:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...