keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Guerlainin lumoissaOlen ihan höpsähtänyt näihin meikkeihin sen jälkeen, kun aloin lukea kosmetiikkablogeja. Ei se kiinnostus ennenkään millään muotoa lievää ollut, mutta nyt on rahanmeno kiihtynyt selvästi. Niinkuin nyt tämä: Guerlainin huippuihana kuuden värin paletti. Se on painavaa metallia ja koristelu on henkeäsalpaavan kaunista. Halusin sen!


Kannen alla on ylöskäännettävä peili ja kaksipäinen sivellin. Homman ainoa miinus tuleekin siveltimestä: yhdeksänkympin hintaan olisi voinut toivoa vähän parempaa laatua. Nyt karvat sojottavat jo ennen kuin olen tehnyt sillä mitään. Mutta siveltimiähän on muitakin ja niillä käydäänkin sitten luomivärien kimppuun. Kuusi väriä on aika ruhtinaallista ja laatu on ah, ihanaa! Kermaisen pehmeää väriä on ilo levittää. Ne myös sekoittuvat kauniisti toisiinsa, siinä on asia, jota olen vasta viime aikoina oppinut arvostamaan.

 Väri on 68, Champs Élysees.

Oikealla ylhäällä on arkikäyttöön koko luomelle sopiva harmaa, ei vaalea eikä tumma. Hohtoa on vain minimaalisesti, mutta tarpeeksi. Vasemmalla oleva ruskehtava väri on vielä kokonaan silmään kokeilematta, se on täysin matta ja luultavasti myös sopiva väri yli viisikymppisen ryppyisille luomille. Tumma harmaanruseka on mattainen ja rajaukseen sopiva, kuvissa se on rajana, vaikka sitä ei näykään. 

Oikealla olevaan mustaan en ole tohtinut koskea vielä ollenkaan, mutta ainakin rajauksena sitä täytyy kokeilla. Mustat luomivärit ovat sellainen juttu, mitä olen aina karttanut. Valkoinen väri on juhlakäyttöön sopiva, hiukan hileisen kimaltava.

Violetti on kerrassaan hurmaava ilopilleri tässä paletissa ja ilman sitä olisi saattanut jäädä koko höskä ostamatta. Tietysti asiaa joudutti myös Stockmannin kahdenkymmenen prosentin alennuskuponkikin.


Kuten tavallista, homma meni kuvien kanssa väärin päin: tein ensin nopean kaupungillelähtömeikin tällä paletilla. En sitten heti lähtenytkään ja ajattelin, että voisin ottaa nyt kuvat silmistä ja paletista ja kirjoittaa joskus postauksen. Niinpä tämä ei ole mikään täydellinen meikki, vaan omaan arkeen rillien taakse tehty. Ei ehkä ollut hyvä idea levittää luomivärisiveltimellä violettia alaluomen rajaukseksi. No, siinä ei nokka kauaa tuhissut, kuten mummani ennen sanoi.

Luomilla on paletin vaaleanharmaata ja violettia, ruskeaa rajauksena sekä keskellä hiukan Macin vaaleaa kuultoluomiväriä. Lurpattavan osan päällä on vähän Macin roosanväristä luomiväriä. Ripsivärinä on Éstee Lauderin Sumptuous Extreme, se valtava vessaharja. Isoa jälkeä se tekeekin.


Näillä harmailla ja ruskeilla saa tehtyä monenlaisia pehmeitä arkimeikkejä, joita voin virkistää violetilla. Juhlaan taas voi syventää katsetta mustalla ja violetilla ja lisätä (tosi) vähän valkoista harkittuihin paikkoihin. Vielä olisi hakusassa sopiva koko luomelle levitettävä vaalea väri, on ollut jo kauan. Juuri oikean sävyn ja riittävän vähäisen kiiltoasteen löytäminen on ollut vaikeaa. Sillä olisi käyttöä tämänkin paletin lisänä.


4 kommenttia:

 1. Ihana meikki (& upeat kuvat) ja arvaas onko mulla luonnoksissa postaus tulossa tästä samasta kaunotar-paletista?!? Tosin sentään eri sävyillä. Ihana toinen bloggaaja diilasi sen minulle toiselta puolen Suomea puoleen hintaan, kun tiesi mun himoitsevan sitä. :D Ja kyllä, blogien lukeminen on tosi vaarallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvään hintaan sait oman palettisi. Kyllä siitä kannattaa vähän maksaakin, niin kaunis se on jo esineenä:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Rasian viehättävyyttä lisää vielä raskas paino:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...