sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kaarevia muotoja

Olen aina ollut heikkona pyöreisiin muotoihin. Nämä ylemmät kuvat ovat Victoria ja Albert -museosta ja kolme alinta British Museumin aulasta. Enemmänkin kuvia on tulossa, kunhan viitsin vähän käsitellä niitä. Jotenkin on ollut tarvetta ottaa rauhallisesti muutama päivä matkan jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Upeat kuvat! Viihdyin. Noissa museoissa on katseltavaa jo pelkästään rakennuksessa.

  Reissun jälkeen on muuten hyvä, että on aikaa levätä, töihin meno heti seuraavana päivänä on kamala.

  Toivottavasti saadaan kuulla lisääkin kokemuksista Lontoosta.

  -eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut vaeltaa koko päivän aina yhdessä museossa, vaikka jalat kyllä alkoivat huutaa hoosiannaa jossakin vaiheessa. Siellä tulee kumma imu, ettei malta jättää yhtään nurkkaa koluamatta, vaikka paikka on valtava.

   Sielulla menee pari päivää päästä perille, ja sitä paitsi pitää saada sulatella kaikkea näkemäänsä. Nyt oli kaksi päivää ennen töihin paluuta eikä siinä ollut yhtään liikaa.

   Poista
 2. Olen käynyt kaksi kertaa kummassakin museossa, mutta olisin näistä kuvista tunnistanut vain V&A museon julkisivun: Onko British Museumiin rakennettu joku lisäosa katoksineen? Kävitkö luonnonhistoriallisessa museossa? Se on arkkitehtonisesti hieno, kun luonto on läsnä rakennuksen detaljeissa. Kyllä sitä reissun jälkeen tarvitsee aina vähän aikaa tasaantumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma tuosta keskiosasta, olisko tuo pyöreä torni ollut siinä ennen. Edellisestä käynnistäni oli kulunut 18 vuotta, joten kovin tarkkoja muistikuvia ei ole. Natural Historyssä kävimme silloin viime kerralla poikien kanssa. Siitä muistan vain aulan isot dinosaurukset ja pitkänpitkän kävelymatkan takaisin hotellille, kun oli metrolakko.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja minä pidän myös kaarevuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa muodoissa on jotakin niin houkuttelevaa ja kaunista. Sinänsä en kaariovista välitä, mutta noihin vanhoihin ympäristöihin ne sopivat.

   Poista
 4. Mahtavia kuvia! Hieno matkakohde valintanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naureskelimme miehen kanssa, että voisi olla seuraavaksi aika kokeilla jotakin lepolomaa. Kaupunkimatkailu on paitsi inspiroivaa, myös rasittavaa. Joka päivä ollaan vähintään kuusi tuntia liikkeellä tutustumassa uusiin paikkoihin. Matkustetaan kamalan meluisalla metrolla tungoksessa ja kävellään kilometrikaupalla maan alla junia vaihtaessa. Yritin välillä ehdottaa taksin ottamista, että näkisi kulkiessaan vähän maisemia, mutta siihen ei nuuka maalaispoika taipunut;)

   Poista
 5. Upeat kuvat. Kaunista vanhaa brittiläistä tyyliä.

  VastaaPoista
 6. V&A-museo on vasta reilut sata vuotta vanha, mutta osasivat onneksi silloin vielä tehdä kaunista ja koristeellista jälkeä. Ulkomailla on mukava katsella sitä, kun täällä kotona sisämaassa moista tyyliä ei juuri ole;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...