torstai 5. kesäkuuta 2014

Tervehdys Lontoosta

Lähetän pikaterveisiä ja kokeilen samalla kertaa, miten onnistuu tehdä blogipostaus puhelimen Blogger-sovellutuksella. Jos tämä siis näyttää omituiselta, voimme syyttää sitä. 


Lähdimme miehen kanssa tänne sunnuntaina ja palaamme kotiin huomenna perjantaina. Neljä täyttä päivää miljoonakaupungissa on sopiva aika. 


Willendorfin venus on löytänyt somen.
Näin käy naiselle, joka on aina tietokoneen ääressä, väittää Harrodsin väki. 

Olen Lontoossa vasta kolmatta kertaa. Omituista kyllä, pääsin käymään Harrodsilla vasta nyt. Kannatti kyllä käydä!


Victoria ja Albert -museoon olin aina halunnut tutustua ja sekin onnistui nyt. 


Kierroksen välissä oli virkistävää nauttia mansikkatartaletti ja tuplaespresso tuon upean museon aurinkoisella sisäpihalla. 


Naisten salaisia aseita yli sadan vuoden takaa.

11 kommenttia:

 1. Piti käydä ihan peilissä tarkistamassa näytänkö tolta naiselta. :D

  Teillä on ollut varmasti ihana reissu! Lisää kuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheasti tulee käveltyä ihan jo pelkästään metroasemilla, saati muutenkin. Ja kun syö pelkkää salaattia -ihania luomu-terveys-tuoretarjoiluja- ei pitäisi tilanteen ainakaan täällä ollessa pahentua. Minussa on jo alkavaa Willendorfin Venusta, minkä takia tuo kuva kauhistuttaa todella:&

   Hermes on muuten ostettuna, samoin yksi Byredo!

   Poista
 2. Täytyy katsoa ennen lounasta kuvaa tuosta dataavasta naisesta ja näin pysyy ruokahalu kurissa.

  Lontoossa en ole ikinä käynyt, vain Heathrow´lla. Pitänee korjata tämä asia syksyllä, kun tytär muuttaa vuodeksi Lontooseen tekemään työharjoittelua. Siispä toivon postausta Lontoo-vinkit, sillä meidän keski-ikäis... siis ikääntyvien... tai nuorekkaiden ikääntyvien vinkit ovat kuitenkin erilaiset kuin mitä parikymppisten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän avautuu mielenkiintoinen mahdollisuus tutustua kaupunkiin kuin sisältäpäin, kun tytär muuttaa sinne! Pääsee näkemään ihan erilaisia asioita kuin mitä turisti ehtii löytää. Voit löytää jopa oikean ruokakaupan, mitä itse etsin joka kaupungista ja harvoin löydän.

   Lontoossa me haluttiin mennä ilman muuta taas British Museumiin, jonka tarjonta on upeaa. Egyptiosastolle voisi jäädä päiväksi ja etruskien historia kiinnostaa samoin. No päivä siellä meneekin.
   Taidetta rakastavalle tarjonta on valtavaa, me valittiin Tate Modern, joka oli kävelymatkan päässä hotellilta ja muutenkin kiinnostavin. National Gallery olisi tietenkin toinen iso kohde.
   Sen sijaan meille leideille ei Camden Town ja Notting Hill ehkä anna samoja kiksejä kuin nuoremmille, paitsi että onhan ne viehättäviä ympäristöjä. Krääsäkauppoja on vaan aika paljon.
   Käveleminen ja puistoissa istuminen on myös kivaa, ihan tavallinen notkuminen eri puolilla. Sitä yritän itse opetella enemmän, minusta kuoriutuu nimittäin vieläkin aikamoinen suorittaja ulkomailla:)

   Poista
  2. Jos antiikkitavara kiinnostaa, niin Portobello Roadin yksi pätkä on omistettu kokonaan sellaisille pikkukaupoille. Minua ne eivät olisi voineet vähempää kiinnostaa, mutta jollekin muulle suomalaiselle olisivat varmaan taivas.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää Lontoon kokemuksenne, eipä muuten ole tullut käytyä Harrodsilla, vielä. Ehtiihän sitä sitten seuraavalla kerralla :)

  -eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksihän me oltiin poikien ja T&H:n kanssa. Silloin pääsin kiertämään hetken vain Selfridgesin alakerrassa ja se jäi vähän kaivelemaan meikää, joka on lapsesta asti ollut hulluna tarvarataloihin;) Toisaalta silloin oli kiva käydä äitin kanssa katsomassa taidetta.

   Suurkaupungissa riittää onneksi valinnanvaraa vaikka kuinka monelle matkalle. Olisi kiva päästä pohjoisemmaksi joskus.

   Poista
 4. Kiva saada pikaterveisiä.
  Kuvat näyttävät minulla eivät erittäin suurilta vaan ehkä keskikokoisilta ja ne ovat vasemman
  marginaaöin reunassa. Ei lainkaan paha.
  Kai sulla kamerakin on matkassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mulla Olympus mukana, se oli kätevä vetäistä esiin laukun sivutaskusta. Olen vaan hämmentynyt, kun helppouden takia otan paljon kuvia puhelimella. Se on helppoa ja kuvat ovat kohtuullisen näköisiä, mutta eivät ne isona ja ruudulla vetele vertoja oikealle kameralle. Toisaalta puhelinkuvat voi nopeasti käsitellä ja pienentää sopivan kokoiseksi naamakirjaan ja instagramiin.
   (Nämä kolme foorumia mulle riittääkin:)

   Poista
 5. Ihana kaupunki, pidän kovasti. V & A-museossahan saa kulumaan kokonaisen päivän - tai useammankin. Miksei myös Harrodsilla. Tuo tabletti-täti puhuttelee, onkohan tuo tilanne jo lähitulevaisuudessa edessä....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut kiertää museota vielä enemmänkin, mutta mies tahtoi väsähtää. Välillä hän jäikin istumaan johonkin ja pelaamaan pasianssia puhelimella, kun minä tutustuin vaatetuksen historiaan. Astiat ja korut jäi kokonaan löytämättä:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...