torstai 4. heinäkuuta 2013

Onnistuu - ei onnistu - onnistuu!


Tämä on postauskokeilu. Ja se onnistui! En nimittäin ole saanut julkaistua tai edes esikatseltua mitään uutta, en edes pelkkää tekstiä pariin päivään. Yläpalkkiin tulee aina teksti Required field must be blank.  Ja vaikka miten etsin, en löytänyt kohtaa, jossa joku virhe olisi. 

Kaivelin siis kesäkuisen lähettämättä jääneen kuvasarjan raparperikakusta, joka maistui hyvältä päiväkahvilla. Kokeilen taas uusilla kuvilla. Jos joku tietää, mistä viasta on kyse, pliis KERTOKAA!
2 kommenttia:

 1. Nam, näyttää houkuttelevalta!
  Kyllä leipominen on ihanaa! Olin ennen kova leipomaan kaikenlaista, mutta nyt on jo vuosia jäänyt vähemmälle. Kunhan työelämä helpottaa... Tänä iltana hyvien iltapäiväunien jälkeen oli virtaa ja tein aikomani mustikkapiirakan. Oli tosi mukavaa tehdä sitä ja se onnistui aivan ihanasti! Mutta, vasta huomenna sitä saa maistaa jälkiruokana, kun vieraita tulee, ooh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin vastapoimittuja mustikoita torilta. Aion tehdä huomiseksi ruispohjaan mustikkapiirakan jälkkäriksi, kun poika ja miniä palaavat mummolakierrokselta pohjoisesta.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...