torstai 4. heinäkuuta 2013

Iltakävelyllä

 Nämä kuvat ovat eiliseltä iltakävelyltä Vaajakosken Naissaaressa. Tämä postaus onnistui vain käyttämällä vanhaa pohjaa, siis julkaisematta jäänyttä juttupohjaa, josta poistin kuvat. Kun yritin tehdä uutta, ilmestyi taas se virheteksti. 

Omituista.

6 kommenttia:

 1. Kaunista iltalenkillä. Kesä on tänä vuonna ollut erityisen kaunis jostain syystä. Johtuneeko auringosta, jota on saatu enemmän kuin pilvistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on tuntunut, että on saatu kokea kaikki kesän ilot jo alkukesästä:)

   Poista
 2. Ompa kurjaa, kun postauksen teko noin konstailee! Itse olen aivan avuton näissä hommissa, että oikein ihmettelen, että yleensä blogia ylläpidän ;) Ei valitettavasti osaa mitenkään avittaa ohjeilla, harmi.

  Ihana iltalenkki näkymiltään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kerta tämä on mullekin, että tällaista tulee vastaan, mutta tiedän, että muillakin on ollut. Ehkä keksin jotakin.

   Poista
 3. Lummekuvat ovat hienoja, kiitos! Niistä tulee mieleen Monet ja hänen lumpeensa Pariisin museossa, jonka nimi häipyi just jonnekin.... Lummekuvissa tulee hienosti esiin värien ja valon lomittuminen veden pinnalla. Näistä voisi tehdä oman lummelampiversion? Saanko kokeilla näistä kuvista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, jos näistä jotakin inspiraatiota saa:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...