lauantai 6. heinäkuuta 2013

MetsämansikoitaLöysin ensimmäiset pienenpienet metsämansikat. En edes muistanut maistaa niitä, kun oli niin into päästä kokeilemaan kameraa lähikuvauksessa. Yksi syy juuri tämän Olympuksen pokkarimallin valintaan oli kääntyvä näyttö. Kun kerran polvi tykkää kyttyrää kyykistelystä, on parasta keksiä muita konsteja. Maanrajassa kuvaillessa on paljon iloa, jos näyttö kääntyy ylöspäin.

Tekniikassani on vielä paljon hiomista, samoin kameran toimintojen tutkailussa. Tarkkuus ei ole kaikissa näissä vielä kohdallaan, olen varma, että kamera pystyy parempaankin. 

6 kommenttia:

 1. Hienoimpia suomalaisia sanontoja on "tykätä kyttyrää" ! Onko muissa kielissä mitään lähellekkään? :) Hyvä kun oot tyytyväinen kameraan. Kuvaajalle se on kyllä kun ns. "oikea käsi"!

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hauska lukea toisten kirjoituksista värikkäitä puhekielen sanontoja, varsinkin vanhoja. Ja on mukavaa, kun nuoretkin niitä joskus käyttävät.

   Poista
 2. Herkullisilta mansikat näyttävät kuvissa.
  Minulle olisi käynyt niin, että olisin syönyt heti mansikat ja sitten harmistellut, kun en ehtinyt niitä kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain onneksi maistella ahomansikoita nyt viikonloppuna ystävien mökillä. Maistuivat ihan oikeilta, se maku on jäljittelemätön:)

   Poista
 3. Minäkin melkein tunsin niiden makean maun.
  Iloa sinne uudesta kamerasta!

  Sano polvelles kova sana!!!
  (Mulla on kanssa pari paikkaa ristiriidassa
  mun hyvinvointini kanssa,
  ja minä kyllä tykkään niistä kyttyrääää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin juuri, että ihminen voi kuvitella olevansa reilusti nuorempi tai ihan terve, ja se psyykkaaminen tosiaan onnistuu. Sitä alkaa toimia kuvittelemallaan tavalla. Olen siis ollut olevinani kuin polvessani ei olisi mitään vikaa. Välillä sattuu väärä askel niin penteleesti, mutta muuten menee hyvin. Mutta jäykkä se on, enkä uskalla mennä kyykkyyn kuin tukea ottaen.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...