perjantai 15. maaliskuuta 2013

Löytyi


Vilma on kuvassa syventyneenä keskusteluun itsensä kanssa. Se juoruaa, että taas sen emäntä on lähdössä luuhaamaan kaupungille, vaikka pitäisi valmistautua maanantain työtehtävään. Eikä viedä kunnon päivälenkillekään, vaan pissitetään vaan kymmenessä minuutissa, mitä se muka on, ja vielä vedetään kotiin, vaikka tienposkesta löytyisi paljon kiinnostavaa.


En kuitenkaan käynyt turhaan. Kiersin kaikki keskustan silmälasiliikkeet, paitsi yhden yläkaupungilla, mutta olin käynyt sielläkin jo aiemmin. Kaupoissa oli yllättävän paljon uutuuksia, rohkeitakin. Olin vannonut, että ei sitten mitään punaista tai violettia, koska siinä värissä on mennyt viimeiset kolme vuotta. Halusin myös edellisiä vähän pyöreämmän mallin, joka kuitenkin leikkaa silmäpussin kohdalta eikä roiku poskilla. 


Nämä MaxMaran pokat sopivat nenälle heti, ja sopivat myös naamalle. Silmäpussin alareuna jää piiloon, ripset ei yllä linsseihin eikä nauraminen nosta rillejä. Väri on kuin tehty minulle, vaikka onkin melkein sama kuin edellisissä. Kännykkäkuvissa on vähän omituiset värit, eikä tukkakaan ole ihan noin paljon haalistunut, mutta ylemmässä kuvassa on vähän todellisemmat värit. Hintaa on vain reilu satanen, mutta kehysten hinnallahan ei ole suurta merkitystä, linssithän ne todella maksaa. Nyt ei saa tulla mitään yllättävää ja ylimääräistä menoa koko keväänä.


20 kommenttia:

 1. Onnea, tuohon pitäisi itsekin päästä.
  Juuri sopivan väriset ja malliset ovat.
  Sopivat kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ainoat, jotka näytti heti omilta.

   Poista
 2. Tosi hyvän näköiseltä näytät kaikkineen värein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui olemaan tuo ruutuhuivi sekä violetti baskeri ja hanskat mukana, joten sangat oli kuin tehty niille. Mutta käy ne mun väreihin muulloinkin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jostakin syystä kommenttisi oli mennyt roskapostilaatikkoon, josta sen nyt siirsin. Välillä on tullut oikeaakin roskapostia, joten pidin vähän aikaa suodatusta päällä. Mutta kun se minusta on niin hankalaa muilla, otin taas pois.

   Poista
 4. Sopivat sinulle hyvin ja ovat just sopivasti vähän räyhäkkäät. Ostin kerran auton, joka sopi päälläni olevan takin väriin. Pitää siis miettiä mihin pukeutuu ostoksille lähtiessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muuten löysin tuon Ril'sin takin Oulusta hyvällä alennuksella. Olen vuosia etsinyt kevätulsteria, mutta sopivaa ei ole osunut kohdalle. Ihan unelmaväri ei tämäkään ole, mutta menettelee, kun malli passaa.

   Poista
 5. Onpa ihana sana tuo kevätulsteri! Jotenkin niin nostalginen. Tuo mieleen korkokengät,kirkkaan huulipunan huulissa ja kevään aurinkoiset päivät. Minulla ei ole ollut kevätulsteria valovuosiin, josko koskaan. Minun kevättakkini ovat enemmän tai vähemmän maiharityyppisiä, sellaisia säähän kuin säähän sopivia. Yksi kaunis kevätulsteri olisi kyllä hyvä olla niitä hetkiä varten kun on ne korkokengät jalassa ja meno jonnekin muualle kuin perinteisille reiteille.

  Silmälasisi muutensopivat sinulle oikein hyvin. Tosi kauniin väriset!
  Minulla on myös silmälasien kanssa usein ongelmana se että silmäripset yltävät lasiin ja sotkevat ne. Minulla on tosi pitkät ripset ihan luonnostaan ja en ole vielä sellaisia kehyksiä löytänyt, joiden lasi ei ripsiin yltänyt. Usein otankin kestovärjäyksen ripsiin niin ei tarvitse joka hetki olla laseja putsaamassa. Varmaan olisi lähdettävä silmälasikauppaan minunkin!Pääsiäisen jälkeen alkaa parin viikon loma, jospa silloin olisi aikaa kierrellä kauppoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvitakki on niin kuuma ja tumma aina kevätauringossa. Kaipaan silloin jotakin kevyttä ja vaaleaa kaupungille ja töihin, silloin tuntee itsensä kunnolla pukeutuneeksi, ihan vanhanaikaiseen tapaan;) Mukavilla kengillä höystettynä toki!

   Käytätkö ripsentaivuttajia? Niistä on apua rillien kanssa. Pahiten mulla linssit likaantuu kotipäivinä, kun en meikkaa. Silloin ripsen oma rasva sotkee linssit niin, että saa pestä pari kertaa päivässä.

   Poista
  2. Käytän ripsentaivuttajia mutta ei sekään auta.Toisaalta pitkät silmäripset ovat tietenkin hyvä asia ja niistä kuulen aina pelkkää positiivista joten eipä marista enemmpää asiasta Viehättävää tuo vanhanaikainen pukeutuminen eli sellainen huoliteltu tyyli.Vanhoissa valokuvissa ihailen aina äidin ja tätien tyyliä, itse kun olen sellainen mutkattoman ja mukavan tyylin ystävä. Aina välillä iskee halu pukeutua kunnolla mutta vähän outo olo silloin on etenkin jos on korkeampikantaiset kengät vielä jalassa!

   Poista
  3. Koko pukeutumiskulttuuri on minusta mennyt paljon rennompaan suuntaan. En voisi kuvitella oikein pukevani enää jakkupukua juhliin, kuten vielä -90 -luvulla saatoin tehdä. Toisaalta olen vähän haikea, kunkoko ikänäni en ole saanut pukeutua iltapukuun. Ei ole ollut tarvetta. Ainakin täällä Keski-Suomessa tavataan alipukeutua varmuuden vuoksi.

   Poista
  4. Minullakin oli nuoruudessani jakkupukuja, "bleisereitä:-). Iltapukuihin olen saanut pukeutua ueamminkin ja niitä on vaatekaapissanikin. Ensimmäinen mieheni, poikieni isä oli sellainen virkamies että iltapukujuhliakin osui eteen. Tosin en niistä silloin nuorena oikein piitannut ja sitäpaitsi olin aina huomattavasti nuorempi muita. Aikuisiälläkin on ollut sellaisia juhlia kohdalla että on pukeutusmiskoodina ollut iltapuku. Ja tietenkin ne linnajuhlat aikoinaan, joihin sain ihan itse kutsun, silloinen mies oli avecina. Noita juhlia varten olen muuten hankkinut kauniin pitkän ajattoman talvitakin, jota käytän vain sitten juhlissa (niin iloisissa kuin surullisissakin)!

   Poista
  5. Herrajestas, olet ollut linnanjuhlissakin! Siinä on sellaista glamouria, jota vain harva pääsee kokemaan. Nuorena olisi ollut kiva edes kerran pukeutua kauniisti, meidän aikaan kun vanhojen päivänä pukeuduttiin todella vanhoihin vintagevaatteisiin eikä iltapukuihin. Naimisiinkin menin 70-luvun lopulla, jolloin köyhäily oli ainakin yliopistopiireissä pinnalla ja pukeutuminen hippimäisen rentoa. Kunnan virkamiehinä meillä ei kummallakaan ole ollut koskaan avec-juhlia eli emme ole tutustuneet edes toistemme työkavereihin. Vasta nyt, lähes kolmenkymmenen vuoden jälkeen olen tutustunut miehen työkaveripariskuntaan, jotka ovat todella hauskoja ihmisiä. Olisihan hän voinut vinkata jo aikaisemminkin...

   Poista
 6. Aivan ihanat! (Kiitos myös ihanasta kirjalähetyksestä!) - Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa onvähän kuuskytluvun mallia, se näyttää taas mukavalta. Nyt pitäis maltaa odotella niitä.

   Poista
 7. Mitä ihmettä kirjoitat silmäpusseista, eihän sinulla ole niitä! Mutta lasit ovat kivat ja ylimmän kuvan pötkylä hurmaavan arvokkaan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla! Nuoresta asti on ollut tummat rannut ja nyt on ihan kunnon pussit. Sangan alareuna vaan leikkaa juuri siltä kohdalta. Jostakin syystä kuvassa ei tosiaan näy.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, viikon päästä ehkä jo. Saan ne:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...