sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Oheistoimintaa


Iski aivan hillitön innostus tehdä sudokuja iPadilla. Tein viisi vaikeaa peräperään ja sain ne vielä läpi, paitsi yhden. Olisin mielelläni jatkanut niitä iltaan asti. Arvaatte oikein, olisi pitänyt tehdä jotain ihan muuta. Juuri näin klaarasin läpi koulun ja koko opiskeluajankin. Myös koira on ulkoilutettu oikein perusteellisesti, samoin tehty mainio marjapiirakka iltapäiväksi. Ruoaksi kolusin jääkaapista, mitä satuin löytämään ja väänsin niistä kasvistäytteet tortilloille. Eilen jopa silitin parin viikon kasan pyykkiä hätäpäissäni. Tällä kertaa on kyse yhdestä verkkokurssista, joka pitäisi kertaalleen käydä läpi huomista tenttiä varten. Pitää myös harjoitella laskuja, joissa olen  viimeksi töissä harjoitellessani pahasti kangerrellut. Muistan kyllä, miten osasin ne hyvin silloin nuorena, mutta siitä on tosi kauan eikä sen jälkeen ole ollut mitään käyttöä niille. Laskinta saa kuulemma pitää mukana, mutta kenellä nyt enää on laskinta? Kännykkä ei saa käyttää, ja sillähän isommat laskut aina lasketaan, jos ei sitten tietokoneen laskimella.


NYT aloitan. Neljä tuntia aikaa ennen kuin pitää mennä nukkumaan.


6 kommenttia:

 1. Niin tutulta kuulostaa... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kuin sainkin homman hoidettua illan mittaan ka se oli jopa innostavaa. Muuten en viitsi työtä varten enää kotona lueskella.

   Poista
 2. Jotenkin niin tuttua tuo oheistoiminta :)
  Koulu- ja opiskeluajat tulivat mieleen... Tenttien lähestyessä aloin siivota, kun olisi pitänyt lukea. Juuri silloin ne järjestelyä odottaneet kaapit suorastaan huusivat puoleensa :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä odotin aina jonkinlaista inspiraatiota, mies taas meni heti kotiin tultuaan pöydän ääreen lukemaan. Minusta se oli ihan käsittämätöntä! Mutta onhan se nähty sen jälkeenkin: minä olen mielihyväohjautuva.

   Poista
 3. Lycka till! Pääset varmasti läpi.

  Ihanat kukat. Kevään valoa.

  Eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pääsin läpi, vain yksi oli väärin. Tulin lukeneeksi vähän liikaakin,mutta teki oikeasti hyvää pieni vaivannäkö pitkästä aikaa. Juuri sitä olen viime vuodet välttänyt kuin ruttoa.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...