tiistai 12. maaliskuuta 2013

Keltaista kehiin


Maaliskuiseen lumisateeseen sopii kuin nenä päähän keltaiset kukat ja kynttilät. Ne kertakaikkiaan tuovat tähän kuukauteen sitä, mitä tarvitaan. 

Olen tosi iloinen, kun kunnon talvi jatkuu maaliskuun loppuun asti, sillä mikään ei ole pitkäveteisempää kuin märkä loska ja räntä. Läpsyn-läpsyn ehditään lompsia sitten huhtikuussa ja silloinhan lumetkin jo sulavat kovaa kyytiä ja siirtymävaiheesta tulee lyhyt. Rinteessä asuvana vieroksun syvästi myös kevään pääkallokelejä loskan jäädyttyä. Silloin bussilta kotiin tullessa saa syöksyä puunrungolta toiselle, kun polulla ei pysy muuten pystyssä.


Sain mieheltä naistenpäivän kunniaksi keltaisia tulppaaneja. Ensimmäinen kysymykseni oli epäluuloinen kuka käski. Ei kuulemma kukaan, mutta en vaan ole tottunut saamaan häneltä mitään. Nämä osoittautuivat ilahduttavan värisiksi ja hyvin kestäviksi, joten leikkasin ne jo kolmanteen kertaan nyt lyhyeksi tähän lasimaljaan.


Kyllä pääsiäinen väreineen tulee ihan oikeaan aikaan.  Voisin myös kuvitella pöydälle piipittäviä keltaisia tipuja. Huhtikuun puolella silmä alkaa kaivata vuorostaan vaaleaa lehdenvihreää, sitä on silloin ihan pakko saada kotiin jossakin muodossa.


Säässä ei ole mitään vikaa, mutta onko pakko aina saada päänsärky matalapaineesta? Otin jo illalla nukkumaan mennessä ensimmäisen särkylääkkeen ja aamulla herätessä heti toisen, mutta silti on lievä jomotus ollut seuralaisena  koko päivän. Tätä on ollut ihan nuoresta asti. Ei muuten, mutta kun samalla potuttaa kaikki eikä mikään huvita.12 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosi raikkaalta ja virkistävän keltaiselta! Ajankohtaista väriä, niin sopivasti! Hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osuu ilmeisesti monen muunkin keltaisenkaipuuseen;)

   Poista
 2. Kylläpäs nää kuvat piristi! Varsinkin kun möllötän kotona kipeänä.. Ihan silmät aukenivat väriloistosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipeänä lumisateen keskellä tällaista juuri tarvitsee. Omakaan flunssani ei ole vielä selätetty ja päänsärky vain antoi viimeisen silauksen. Mutta keltaiset vievät mielen ihan uudelle tasolle:)

   Poista
 3. Keltainen on niin energinen väri! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin katsomassa korujasi: ihmeellisesti olet onnistunut luomaan esimerkiksi karviaismarjan ja ahomansikan! Piti lisätä luettaviin blogeihin, että näen seuraavatkin:)

   Poista
 4. Ihanaa, että jollain muullakin on keltaisen nälkä :) Minä marssin varta vasten kauppaan saadakseni keltaruudullisen kerniliinan (ja tulppaanit ostin samalla reissulla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä minun oli saatava nuo kynttilät ja kaksi pakettia keltaisia servettejä. Ei ainakaan lopu kesken. Keltainen on tämän vuodenajan ainoa valopilkku, siis noin värimielessä;)

   Poista
 5. Matalapaine vaikuttaa päänsärkynä, niin se vaan on. Ja masennus samoin. Siihen on oiva lääke juuri tuo, keltaiset kukat ja keltaiset kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin ainoa aika vuodesta, jolloin tykkään keltaisesta. Se tarve tulee varmaan kaikille nyt:)

   Poista
 6. Mukavaa huomata, että miehetkin voivat yllättää (riippuu laumasta kahvi huoneessa) vaikkei sitä tunnusta!
  Nyt älä pahastu kun sanon tämän (toinen kerta tänään) tekstisi fontti on... muuta sitä niin ei potuta liikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tökkiikö siis courier-fontti vai sen koko? Eri selaimilla näyttää erilaiselta, olen huomannut. Töissä IE näyttää ainakin eri tavalla kuin Chrome kotona tai Safari tabletissa. Muuttaisin paria muutakin juttua tässä uudessa ulkoasussa, mutta bloggeri ei anna enää muuttaa mitään sen jälkeen, kun ensimmäinen setti on säädetty. Tämä ärsyttävä muutos tuli yhtäkkiä viime vuonna.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...