keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Uusi ilme

Kotona ennen lähtöä otin kuvan eteisen peilin kautta. Vieressä uusi ilme.

Vakiokampaamoni tarjoaa neljän tunnin Uusi ilme -pakettia hintaan 177€. Sellaiseen ei tulisi ihan heti mieleen lähteä tuollaista summaa käyttämään, mutta tilanne oli ihan toinen, kun satuin voittamaan kyseisen paketin kampaamon Facebook-sivulla. Eilen kävin sitten lunastamassa voiton.

Mietin hetken, kehtaanko julkaista kuvat täällä, mutta niin turhamainen hömppä olen, että kehtaan. Olen myös aidosti ihmeissäni tästä onnistuneesta muutoksesta. En olisi uskonut. En myöskään olisi uskonut tuollaisen mallin sopivan naamalleni. Sehän on ihan samanlainen kuin Midsomerin murhissa Barnabyn vaimolla, ja se on minusta ollut aina vähän ihmetystä herättävä ja ruma. Otsatukka ei ole aikaisemmin pukenut, mutta tällainen lyhyt versio näyttää nyt hyvältä.

Annoin kampaajalle vapaat kädet, tai no, permanenttia tai ihan poikatukkaa en olisi ottanut. Ajattelin että tuli mitä tuli, tukka kasvaa kuitenkin sentin kuukaudessa. Ja kattokaa nyt, onhan tuo entinen tosi kulahtanut!  Olin vielä juossut bussipysäkille ja kuumissani perille päästyä, joten tukka meni ihan päätä myöten. Vaalennusraidat olivat vaalentaneet vähitellen koko pään. Nyt on monisävyvärjäyksellä vaihdettu oma juurikasvun sävy takaisin ja tummennettu sitä osittain yhdellä asteella.

Näissä kuvissa vaihtuivat näköjään rillitkin. Vaihdoin välillä päätelasit päähän, että näin lukea lehtiä.

Pakettiin kuului myös meikki ja sen kampaaja-kosmetologi teki hyvin kauniisti Art Decon mineraalimeikeillä. Harmaanvihreä luomiväri oli minulle uutta, ja se sopi  hyvin silmiini tavallisen harmaan tai violetin sijaan. Poskipuna oli pinkkiä ja reipas hiukan korallinen huulipunasävy näytti niin  keväiseltä ja hyvältä, että taidan käydä ostamassa sen vielä itsellekin.

Läskinpoistoon ne eivät pystyneet, vaikka se olisi ollut myös mitä toivottavinta. 

17 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kommentoida vaikken aikaisemmin kait syystä tai toisesta ole. Tulipa mahtavan ihana muutospäivä. Sopii sinulle niin hyvin. Läskinpoistokuurille rupesin tässä itsekin ja hyvä välipala löytyi Kalastajan vaimon blogista, Knäkkis-ohje. Nyt lähdet vaan vähän "ulkoilemaan" uudessa lookissasi tänään.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniilta näytät ja todella onnistunut ilmeen uudistus!! Kampaus ja meikki terävöittävät sopivasti kasvojen piirteitä ja ilmettä. Lady-ainesta näytät olevan.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttävät molemmat lookit, niin uusi kuin vanhakin. Kiinnostuneena jään kuulolle, miten pitemmän päälle viihdyt tummana. Itse olen vanhemmiten luonnostaan tummunut luonnonblondi ja joskus leikitellyt ajatuksella värjätä hiukset kokonaan keskiruskeiksi, suunnilleen samaan asteeseen kuin sinulla nyt. Kampaajani on kuitenkin pelotellut, että muutos tulisi tuntumaan omasta mielestäni shokeeraavalta. Sinulle tummakin sävy sopii kyllä oikein hyvin.

    VastaaPoista
  4. Onnistunut on uusi ilme, paitsi en minäkään näe tuossa vanhassa mitään vikaa! Sinulla on nätti hymykuoppa! Hyvä iho ja iloiset silmät! Uskon, että olet niitä ihmisiä, joille sopii lähes kaikki silmälasit ja moninaiset hiusmallit!

    VastaaPoista
  5. Wau mikä leidi! Näytät uudessa lookissasi myös hoikemmalta ja se on varmaan otsiksen ja lyhentyneen tukan ansiota. Kampaus sopii kasvojesi malliin enemmän kuin hyvin.

    Ihana huulipunakin - ehdottomasti tuo väri sopii sinulle!

    Ja vielä lopuksi yksi kehu: näytät kyllä ainakin 10 vuotta nuoremmalta!

    t. Aikku

    VastaaPoista
  6. Kylläpä ilme raikastui uusilla värisävyillä ja kampauksella! Hiusmalli sopii sinulle tosi hyvin ja myös väri Kyllä ammatilaiset ovat ammattilaisia vaikka sinä itsekin olet melkoisen taitava ehostamaan ja myös omaat tarkan värisilmän !

    Kun katsoin vain kuvia ensin niin ajattelin että kylläpäsilmälasienkinn väri tulee paremmin esille...Varmaan rentouttavaa ja nautittavaa olla tuollaisen kokonaisvaltaisen muutoksen kohteen!

    Kiva kun laitoit kuvan tänne. Sen verran olet välillätäällä iloksemme kuvaasi vilautellut että tartun hihaan jos vastaan joskus jossain tulet, uskosin jo tunnistavani sinut!Eri asia sitten on, huomaisinko, vanhemmiten ei enää niin usein ympärilleen tiiraile vaan painelen omissa ajatuksissa. Näin minulle tutut usein sanovat kun en ole heitä jossain huomannut, kaverit onneksi tarttuvat kiinni...

    VastaaPoista
  7. Näytät niin raikkaalta ja hauskan näköiseltä, uudessa lookissa myös reippaalta. Uudet silmalasitkin taisi tulla kaupan päälle :)
    Asiasta puheen ollen luotan kampaajiin - he osaavat ammattilaisina arvioida, mikä kenenkin kasvoille sopii. Permanenteista ja pehmennyksistä olen kieltäytynyt, jos niitä on joku joskus ehdottanut "kohtuksena" tehtäviksi. Nyt täytyy minunkin varata aika, kun kohta saan jo ponnarin ylipitkiksi venähtäneistä hiuksista...
    PS. mullakin on hymykuopat, vasemmassa poskessa vähän oikeaa syvempi.

    VastaaPoista
  8. Onpa todella upea muutos, uusi kampaus on todella nuorekas ja värisävy sopii sinulle vaaleaa paremmin. Ensin muuten luulin, että kuvissa on kaksi eri ihmistä, vasta tekstistä selvisi samasta on kyse.
    Kyllä oli hyvä reissu, muutama vuosi sinne kampaamon jäi, mutta et varmaan haikaile niitä.

    VastaaPoista
  9. Tummempi pukee sinua ja otsis.
    Kiva, kun laitoit muutoskuvat
    ehkä ne kannustavat muitakin uskaltautumaan
    kampaajansa käsiin.
    Jos maksaa, niin mitä sitä nyt samanlaisena sieltä palaa,
    kun mitä on ollut mennessään.
    Unohda nuo kiloasiat, punaa huulet ja hymyile.
    Olet upea.
    (taidankin kokeilla pitkästä aikaa luomiväriä :)

    VastaaPoista
  10. Noita alakuvia kun katsoo niin näyttää kuin ois myös kymmenen kiloa eikä vain kymmenen vuotta pois. Ihana hymy, molemmissa!
    Meri

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille teille ihanille kommenteista! Oma peilikuva on näyttänyt oudolta ja kestänee hetken, ennen kuin totun tähän. Miesparka nieleskelee eikä sano mitään: ei tämä kenenkään miehen unelmatukka ole, ei lähelläkään enkelikiharoita tai pitkää tukkaa, eikö ne siitä kaikki uneksi;)

    Mutta tummempi näyttää reippaalta minustakin ja leikkaus,hm. Olen koko ikäni suhtautunut vihamielisesti tappisuoraan tukkaan. Olen föönannut ja piipannut, harjakihartanut ja taivuttanut suoristusraudoilla, että ne näyttäisivät edes vähän taipuisilta. Tappisuorana tämäkin näyttää suomileffan orpotytöltä.

    VastaaPoista
  12. Hieno uusi ilme!

    Itsekin värjäytin viime viikolla hiukset juurikasvun väriä lähemmäksi, eivät ole taineet koskaan olla näin tummat! Ei tartitse tätä tummemmat olla, mutta ihan hyvää vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut tullut ajatelleeksi, että tummempi tukka toisi ryhtiä ilmeeseen, mutta juuri sen se tekee. Otsis ei ole omasta mielestäni ollut oikein pukeva koskaan, mutta tällaisena lyhyenä on ihan kiva.

      Samanlainen tukka mulla oli viimekis kolmivuotiaana...

      Poista
  13. Hei Katriina, hyvä muutos. Uusi väri sopii sinulle, kasvojesi väriin.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...