perjantai 25. tammikuuta 2013

The light inside


11 kommenttia:

 1. Hieno kokonaisuus näistä kuvista, tykkään! Pidän kovasti tällaisista kuivanneista kukista. Äiti opetti aikoinaan, että maljakossa kuivanneet kuka piti heti poistaa näkyviltä. Nykyään en niistä opeista välitä ja annan kuivuneiden kukkien valua maljakossa, kun näyttävät omalla tavallaan kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaaneista ei edes tipu mitään pöydälle, eikä vesi haise, kun ei lisää vettä;)

   Yritin näyttää näitä kuvia miehelle, ja hän oli hyvin vaivautunut ja sanoi, ettei tykkää kukista eikä ymmärrä kuvista mitään. Ajattelin, että olen ehkä ainoa, jota tällaiset viehättävät, mutta eetteriin pusken. -Joten kiitos!

   Poista
 2. Kaunista, tunnelmallista. Hienoa, sisko! Eikä tarvita sanoja.

  eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin näitä keskipäivän auringon viimeisten säteitten osuessa olohuoneen ikkunalle, ja siitä tuli minusta aivan hykerryttävä valo ja värit.
   Kiitos!

   Poista
 3. Hienot kuvat. Noihin tulppaaneihin tulee kuvaushimo, minäkin kuvasin niitä ja viimeiset kuvat otin jo roskakoriin ehtineistä tulppaaneista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkiin tulee luonnetta kuivuessaan, voisipa niin sanoa naisistakin...Ehkä voikin, omassa naamassa vaan ei ilahduta. Kukat muuttavat väriäänkin, eikä koskaan voi tietää ihan tarkkaan, mihin suuntaan ne muuttuvat.

   Poista
 4. Täällä ilme sen kuin uudistuu uudistumistaan. Henkeäsalpaavan kauniit ja heleät värit näissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, ihanaa että mainitset värien heleyden! Se juuri sykähdyttää itseäni näissä eniten. Auringonvaloa oli hiukan ja se heijastui taustalla mukavasti. Nämä ovat RAW-kuvia, eli kamerakaan ei ole käsitellyt ja pakannut niitä. Kontrastia on esimerkikis vähemmän kuin tavallisissa kuvissa ja värit hennompia. Juuri siitä pidän.

   Poista
  2. Mun pitääkin muuten kokeilla RAW-kuvia pitkästä aikaa. Kiitos muistutuksesta. Joskus testasin kuvaamista sillä, mutta asia on kokonaan unohtunut.

   Poista
 5. Hienoja kuvia kuihtuvista kukista. Näissä on jotenkin haikea tunnelma, mutta toisaalta enemmän vivahteita kuin tuoreissa kukkakuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Ehkä ikä saa minut tutkimaan rapistuvaa kukkaa ja suhtautumaan siihen rakkaudella. Se on paljon helpompaa kuin suhtautua omaan rapistuvaan itseensä samalla tavalla;D

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...