lauantai 8. joulukuuta 2012

Päivitystä

Säynätsalosta

Tällä viikolla on ollut kaikenlaista tekemistä lähes joka päivälle, vaikka vapaalla olen ollutkin. Vain tiistai oli täydellinen lepopäivä, ja tarpeellinen. Välillä minun on vaan saatava vain olla ja antaa pään nollautua. 

Sen jälkeen on ollut työpaikan juhlat, ylioppilasjuhlat, linnan juhlien katselua kynttilänvalossa ja pikkujoulunviettoa ystävien luona. Paljon ihanaa lyhyen ajan sisällä, ja yhtä juhlaa koko loppuviikko. Se on tuntunut nyt kivalta, kun aikaisemmin on ollut aika hiljaista.Siitä kai johtuu, etten ole päivittänyt blogia kuin muutaman kerran viikossa. Ei vaan ole ollut aikaa pysähtyä kirjoittamaan, enkä ole edes avannut tietokonetta joka päivä. Blogejakin luen nyt iPadilla makuuasennossa, kun en enää jaksanut vastustaa kiusausta hankkia sitä. En jaksanut myöskään tihrustaa kaikkea puhelimesta. Kommentit siinä jäävät kyllä harmittavan vähäisiksi.

Tämän kadun nimi on Kotikatu
Olisiko voinut toivoa parempaa kuin lumentulo joulua odotellessa! On ollut ihanaa katsella hitaasti kerrostuvaa lunta, sitä oikeaa talvea. Varsinkin kun ei tarvitse itse kolata lunta, vaan voi koiran kanssa katsella ikkunasta, kun pieni ja ketterä traktori auraa kulkuväylät sileiksi. Katselemme tosiaan Vilman kanssa yhtä innostuneina. Heti kun jostakin kuuluu traktorin ääni, ryntää koira perässäni ikkunaan ja melkein hyppää syliin. Siinä me sitten molemmat tuijotamme haltioituneena traktoria, minä muistellen pikkupoikien intoa ja koira väristen jostakin muusta syystä.


Vielä huomenna on vapaapäivä. Jouluvalmistelut jätän viimeiseen viikkoon, mutta korttitalkoot on edessä, ihan omani,  sillä mies ei niihin osallistu. Sunnuntai-illan joulukorttitalkoot kynttilänvalossa ja glögiä maistellen. 

Terveisiä hangen alta8 kommenttia:

 1. Ihana harmonia välittyy näistä talvikuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä harmoniaa olen nyt itseeni hakenut ennen ensi viikon rutistusta töissä. Siellä on luultavasti ruuhkaa.

   Poista
 2. Voi kuinka kodikkaalta talvinen Kotikatu näyttääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo katu muistuttaa niitä lapsuusaikojen puutalokatuja, joilta minäkin olen kotoisin. Silloin naapuritalossa, siis kaupungissa, oli vielä talli ja hevonen.

   Poista
 3. Itselläkin blogin päivittäminen on ollut vähäistä, vaikka ei sitä muuta tekemistä niin kauhean paljon ole ollut. iPhone on kätevä, mutta kyllä iPad kiinnostaisi erittäin paljon. Kun kerran hurahtaa näin omppukoneisiin niin se on sitten varmaan menoa... yritän vielä vastustaa iPadia, varsinkin hinnan puolesta. Tietotekniikan tumpelona en kuitenkaan halua ostaa mitään muuta laitetta, joka vaatii kaikenlaisia turvaohjelmia tai hankalia päivityksiä. Automaattipäivitykset ovat pelkkää plussaa mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tarjouksesta omani, kun oikeasti tihrustin iltaisin sohvalla kännykkää. Isompi ruutu tuo helpostusta siihen, mutta mietin kyllä korvaisinko samalla vanhan kannettavan uudella ja pienemmällä macbookilla. Se oli kuitenkin liian kallis kukkarolleni.

   Mutta tämän tekniikan kanssa on aika naimisissa, jos haluaa kovin paljon verkossa toimia;)

   Poista
 4. Hyvät kuvat, varsinkin kalpea talviaurinko tuossa penkkikuvassa. Nyt on ollut niin sykähdyttävän kaunista että tekis mielia vaan puita katella koko ajan. Ei edes talvi harmita, mikähän mua vaivaa?
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nyt, kun on vain muutama aste pakkasta, on talvi niin ihanaa kuin voi olla tähän aikaan vuodesta. Keväämmällä valo tuo vielä oman lisänsä:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...