torstai 8. marraskuuta 2012

TalvenmakuaAurinkoa pilven raosta. Aurinkoa välillä lähes kirkkaalta taivaalta. Aurinkoa pilven lomasta taas, ja juuri ja juuri pakkasta. Kiva päivä siis pitkästä aikaa ja päiväkävelyltä sai jopa muutaman kuvan. Tänä syksynä ei ole pimeys päässyt vielä ollenkaan niskan päälle. Luulen että se johtuu juuri näistä vapaapäivistä, jolloin pääsee keskellä päivää ulos ja päivänvaloon.


Kävelymme Vilman kanssa ovat ajallisesti mukavan pitkiä, mutta emme kilometreissä pääse kovin pitkälle. Nuuskimista riittää aika ajoin vaikka kuinka paljon. Jos yritän juosta, koira seisahtuu viimeistään kahdenkymmenen metrin jälkeen haistettuaan jotakin mielenkiintoista. Ei se mitään, enhän juuri enempää jaksaisikaan.Lumitykit on valjastettu valmiiksi. Siellä ollaan optimisteja.

4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. Ihailen kovasti kiviä, kaikenlaisia. Niiden kauniita sävyjä ja muotoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kivistä, voisin kuvata niitä kesälläkin loputtomasti.

   Poista
 2. Ensi viikon vietän jällleen siellä päin,ei siis lunta enää siellä ole kuvistasi päätellen.Miten se tuntuukaan muuten niin erilaiselta olla vapaalla viikolla.Ehkä siksi kun suurin osa on töissä silloin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on ollut aika minimaalisesti, mutta sen verran, että on tuntunut talvelta. Nyt vielä pakkanenkin hellii ja ilma on raikas. Tervetuloa vaihteeksi tännepäin, ilmeisesti samoissa merkeissä kuin aiemminkin?

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...