Kesällä ei aina jaksa pitkiä kokkailuja. Varsinkaan nyt, kun olemme syöneet jääkaappia tyhjäksi. Tämän pellillisen heítin eilen illalla uuniin vartiksi ja siitä saimme maukkaan iltapalan.
Näyttää aika ylelliseltä, mutta koko pellillinen maksaa noin kuusi euroa. Ylellisyys rajoittuukin siis vain makuun, ja se on yhtä ihana aina. Olisinpa vielä tehnyt vaikka voi-kapriskastikkeen tai löysäksi keitettyjä munia, löysä keltuainen kun on minusta parasta kastiketta parsalle. Mutta kun en tehnyt. Tomaattien päälle tiputtelin balsamico-siirappia, muualle vain ripaukset suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.
Herkullista on, parsasta tykätään täälläkin eri muodoissa.
VastaaPoistaOnneksi sitä parsaa saa nyt joka paikasta. Kotimaista vaan ei ole täällä näkynyt:)
PoistaVoi että näyttää herkulliselta! NAM!
VastaaPoistaHyviä kesäpäiviä Katriina :)
Tämä on sesonkiherkkua:)
PoistaOlen lähdössä kesäpäivänviettoon Helsinkiin ja Tukholmaan. Niin lähellä kuin ovatkin, tulee varsin harvoin käytyä.
Näyttää niin hyvältä.Kuvatkin ovat hienot.
VastaaPoistaYksinkertaiset maut ovat parhaita, tässäkin uuni tekee sen:)
Poista