torstai 7. kesäkuuta 2012

Kirpparilta


Kävin yhtenä päivänä pyörällä maitokaupassa ja parkkeerasin paikallisen   kirpputorin ikkunan eteen. Näin ikkunan läpi hyllyissä kivannäköisiä asioita ja huomioni kiinnittyi tuohon violettiin mukavan muikeanmuotoiseen kukkavaasiin. Pakkohan sitä oli mennä tarkemmin katsomaan. 


Siitä lähti vitosella mukaan potti länsisaksalaista Scheurich-keramiikkaa. Passaa minusta hyvin tuon kaiken muun violetin sekaan. Vilmaa varten on pidettävä sohvalla jotakin suojusta, se kun syö mielellään luuta tuon fleece-viltin päällä. Kävin taittamassa pihalta virpiangervon oksan maljakkoon ja toivon, että se avaisi pian nuppunsa.


Pitkästynyt koira lojuu paikasta toiseen. 


10 kommenttia:

 1. En vuosiin ole pitänyt violetista, mutta nyt huomaan, että huomioni kiinnittyy tähän väriin sisustuksissa -ja myönteisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle violetti on ollut aina lempiväri, mutta nyt sitä on aika paljon, ja juuri tuossa paikassa. Ei olohuoneessa sitten muuta väriä olekaan, ikkunapääty on valkoinen. Pitkulaisen huoneen takaseinä oli kiva maalata tumman luumun sävyiseksi.

   Poista
 2. Huomioni kiinnittyi paitsi tuohon rentoon lojuilijaan, myös kahteen keltaiseen tyynyyn. Juuri tuota leijonankeltaista tahtoisin tyynynpäällisiin meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdessa taulussa kun on tuota keltaista, piti hankkia samanväristä samettia. Väri ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini, mutta sopii paikalleen ihanasti ja erityisesti violettiin.

   Poista
 3. Kirpparilta voi löytää extemporena juuri ne parhaat löydöt. Kävin myös eilen ja tänään kirpparilla, mutta ei nyt löytynyt mitään. Maljakkosi on hyvä löytö.
  Lilaa en ole vielä osannut ottaa mukaan sisustukseen, mutta luulen itseni tuntien, että jonain päivänä on lilaa ja turkoosia vierekkäin.
  Värikäs tyynyryhmä tuo mukavasti eloa olohuoneeseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liila ja turkoosi ovat ihanan raikas väripari:)

   Poista
 4. Tosi kivalta näyttää tuo kokonaisuus. Tulee sopivasti ulkomaista fiilistä mukaan noista väriyhdistelmistä ja tumman ja vaalean värin kontrastista.
  Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika, ilahdutit minua kovasti!

   Poista
 5. Meilläkin on fleecepeittoja vähän siellä ja täällä, kun koira yleensä valloittaa aina sen paikan, mikä sattuu miellyttämään. Vilmalla on vielä isosta luusta puolet syömättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti tuo iso luu ei ole tällä kerralla kiinnostanut, se on odottanut tuossa ainakin edellisestä siivouksesta asti. Juoksut vaikuttaa Vilman tapoihin, se on paljon vähemmän leikkisä varsinkin juoksujen jälkeen.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...