lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ma lemmin sua ja lomailua


Kyllä pienet lemmikit ovat sitten ihania! Pieni kimppu kieloja ja lemmikkejä lasikannussa keittiönpöydällä tuo hymyn huulille joka aamu. Ja kielo tuoksuu niin vastustamattoman aidosti kielolta, ettei mikään maailman parfyymi pysty sitä aitona toistamaan. Näitä katsoessa ei voi murjottaa. Ei olisi tosin aihettakaan.En ottaisi hääkimppuun lemmikkejä ja kieloja, en ole sellaista herkkää tyyppiä. Silloin aikanaan kaksikymmentäkaksivuotiaana halusin valkoisen kimpun, jossa oli ruusuja ja afrikanliljoja ja se on edelleen minusta maailman ihanin kimppu. 


Lähdemme miehen kanssa pienelle virkistysmatkalle. Ensin mennään pariksi päiväksi Helsinkiin ja sitten pariksi päiväksi Tukholmaan. Siellä ei olekaan tullut käytyä yhdeksänkymmentäluvun jälkeen kertaakaan. Poikien ollessa pieniä matkustettiin joka kesä päivälaivalla yli, ja laivamatka oli tietysti heille se pääasia. Saatiin me vanhemmatkin sitten kiertää museot ja taidenäyttelyt, kun välillä käytiin Gröna Lundissa ja kannettiin pienintä vaikka selässä.

Nyt en ole sen kummempia suunnitellut kuin että taidetta toivon näkeväni, myös valokuvataidetta. Tai sitten mennään, minne nenä näyttää. 

Jos muuten haluat nähdä joitakin todella ihania kukkakuvia, käy katsomassa Helinän kuvia blogissa Valkean jäniksen jäljillä.


13 kommenttia:

 1. Aina ei kannata tehdä mahdottomasti suunnitelmia vaan katsoa sitten paikan päällä, mitä tulee eteen. Kyllä Tukholmasta luulisi muutaman valokuvanäyttelyn löytyvän.

  Oikein mukavaa ja tyyntä (meri)matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, reissu oli kiva ja valokuvia pääsin näkemään Fotografiskassa. Se oli ihana paikka!

   Poista
 2. Hyvää matkaa! Ihanan herkkiä kuvia. Kiva ehkä myöhemmin kuulla, mihin päädyitte Tukhomassa, miksei Helsingissäkin. Olen suunnitellut itsekin Tukholman reissua ja tällä H:gissähän olen koko ajan. Täälläkin voi tehdä melkein ulkomaanmatkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat pääkaupungit ovat minulle yhtä eksoottsia. Helsingissä tulee käytyä korkeintaan kaksi kertaa vuodessa ja silloinkin lyhyesti, joten jokaiselle matkalle riittää uutta katsottavaa. Seurueeni vaan ei välitä yhtä paljon taiteesta:)

   Poista
 3. Kielot ovat jääneet minulta poimimatta ja ostamatta, vaikka muutama päivä sitten kuljettiin kielorinteen ohi, unohtuivat sinne.
  Tukholma on meilläkin ohjelmassa jossain vaiheessa, mies tahtoo päästä Modernin taiteen museoon. Ja mikäs siinä kyllä se minulle kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moderna on ollut joka kerta Tukholmankäyntini kohokohta. Nyt se jäi vaisuksi, koska päänäyttelynä oleva Yoko Ono kun on aina kuulunut inhokkeihini;) Mutta oli siellä muutakin, ja se jäi mieleen, joten kannattava käynti oli.

   Poista
 4. Sanattomana vain ihailen näitä kuvia...

  Toivotan antoisaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Lomakuvat onkin sitten otettu taskukameralla ja laatu on mitä on.

   Poista
 5. Tänään olisin ostanut kimpun kieloja niitä kadunkulmassa kaupittelevalta romaanilta, mutta jotenkin vaan en sitten kuitenkaan. Kauniit kuvasi saivat harmittelemaan etten ostanut. Huomenna ehkä, ja huomenna ehkä myös valmistan edellisen postauksesi parsaherkkua, kiitos vihjeestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romanikerjäläisiin on vaikea suhtautua oikein mitenkään. Paha on katsoa köyhää ja kurjaa auttamatta, mutta vielä pahempaa on, jos heitä alkaa valua tänne enemmänkin avuliaitten ihmisten takia.

   Poista
 6. Kieloja ja lemmikkejä on pöydällä kermakannussa täälläkin, väripilkkuna pari niittyleinikkiä. Ja maitokannussa sitten kaiken maailman niittykukat isompana kimppuna. Oi tätä alkukesän ihanuutta!
  SAiskos olla rapsprias? <- ihan oikeasti yritin kirjoittaa tuohon RAPARPERIA! Ehkä aika mennä nukkumaan.
  Meri

  VastaaPoista
 7. Niin ja jäi vielä kysymättä että näittekö Tukholmassa poliisiautoa?
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raparperiä sais olla, kunhan kerkiän hakemaan, kiitos:) Tultiin eilen illalla kotiin vasta. Reissu oli kiva ja tarpeeksi pitkäkin, viisi päivää.

   Mutta mitä tuo poliisiauto tarkoittaa..?

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...