tiistai 17. huhtikuuta 2012

Zombi ja huputettu taloPari niukkaa yötä ja yhtä monta pitkää ja täyttä työpäivää on saanut meikäläisen taas puoliunessa hortoilevaksi zombiksi, ainakin illalla. En tahdo saada sanaa suustani. Voin siis rauhassa keskittyä selailemaan sohvalla sisustuslehtipinoa ja etsimään ideoita keittiöön. Onneksi on tullut hankittua noita lehtiä enemmänkin. Sainkin jo selaillessa pari hyvää ajatuksenpoikasta, ainakin omasta mielestäni. Homma vaatii kuitenkin vielä kypsyttelyä.Uskotteko, että kuvissa oleva rakennus on Alvar Aallon suunnittelema?

On se, se on niin kutsuttu Valtiontalo. Niin rapistunut, että pelätään seinistä irtoilevien palasten lentävän ihmisten päälle. Siksi koko rakennus on huputettu. Ikkunat oikein piirretty paikoilleen. Aitoa Aaltoa, ja kuitenkin heiluu tuulessa.8 kommenttia:

 1. Joo, näin sen 'paketin' viime Jyväskylän reissulla, mutta en kerinnyt kuvaamaan. Tai lakanahan se :)

  Lepo tekee aina hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska paketti se on ja suuri parannus sitä paitsi entiseen;)

   Poista
 2. Rakentaminen ei suomalaisilta jostain syystä onnistu, korjaaminen yhtä huon osti. Suunnittelu kyllä pelaa, toteutus ontuu. Ja kalliiksi tulee veronmaksajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten annetaan ensin rapistua, että voitaisiin kohta purkaa. Museovirastolta ei purkulupaa tule, eikä kenelläkään ole varaa enää korjata röttelöä. Joku kuitenkin ostaa talon, ja joku toinen käynnistää pitkän valitusprosessin. Ennen kuin homma on selvä, tiilikasa ehtii romahtaa tuon kankaan alla.

   Poista
 3. Olen ollut ma koulutusvapaalla, ti lomalla ja ke migreenisairauslomalla. Tällä viikolla tiedossa siis kaksi työpäivää. Voisin siirtyä pysyväksi kahden päivän työviikkoon, kunhan vaan saisin loput päivät olla terveenä. Terveisiä siis oululaiselta zombilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, aika tiukoilla olet! Kahden päivän työviikko on ehdottoman kannatettava idea, mielellään entisellä palkalla tietysti.

   Poista
 4. Heips. Tuli vain mieleen, että sinähän voisit noilla huppukuvilla osallistua siihen yhteen valokuvakilpailuun? En ollut itse tajunnutkaan tuon talon olevan myös Alvarin tuotantoa..niitä taitaa täällä olla melkein jokaisella kadulla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä taloa ei tunnistaisi Alvariksi, jos ei tietäisi. En pysty itse sen arvoa näkemään, ja siksi se on huputettuna paljon parempi:)

   Mutta se kilpailu...kuva on puhelimella otettu, pitääpä miettiä.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...