keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Merenrantaa ja hiekkaraitoja


Olen viettänyt rattoisan iltapäivän kampaajalla raidoitettavana ja leikattavana. Tehtiin nyt vähän tummempia raitoja ja pää on enemmän hiekansävyinen kuin aikaisemmin. Teetän moniväriraidoituksen vain kerran vuodessa, koska se tulee aika kalliiksi. Muulloin teen pelkät vaalennusraidat itse leikkauksen jälkeen ja selviän niistä silloin noin vitosella. Pään mallina on reipas polkka ja ilokseni olen huomannut kaksoisleuan lähes hävinneen.


Päätäni en tänne viitsi kuvata, vaan tarjoan jotain paljon parempaa: merenrantakuvia Helsingistä viikonlopulta. Taitaa olla Vuosaaresta. Oli kiva, kun nuoriso ajelutti meitä uusissa maisemissa.

12 kommenttia:

 1. Minä käyn kampaajalla kolme kertaa vuodessa. Raitoja ja leikkaus. Olen varmaan tylsyyden huippu, ihailen rohkeita kampauksia, mutta itse tyydyn yksinkertaiseen tyyliin. Olen löytänyt kivan, nuoren kampaajan ja hän tekee sellaiset raidat, ettei juurikasvua huomaa. Siis niitä harmaita...

  Hienoa, että kaksoisleuka on kadonnut. Joko vaatekoko on pienentynyt?

  VastaaPoista
 2. Aikku, oma tyyli alkaa olla aika lailla hallussa jo nyt, eikä tukalle kovin paljon halua tehdä. Sitä tietää, mikä sopii ja mikä ei.
  Kaikki sentit on lähteneet lanteilta, joten kahdet pieneksi jääneet farkut olen saanut ottaa käyttöön. Kyllä muutkin vaatteet tuntuvat mukavan väljiltä. Aion hankkia uutta vasta sitten, kun on pakko.

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa tuosta väljyydentunteesta!

  VastaaPoista
 4. Kampaajalla käynti ja vastaavat jutut auttavat pysymään paremmin kuosissa ja pidättäytymään herkutteluilta.

  Maisemanvaihdos virkistää!

  VastaaPoista
 5. Kauniita maisemia löysit kuvattavaksi.
  Minäkin kävin tänään miniällä permanentissa ja värjäyksessä, on se niin ihanaa ja edullista, kun on sukulainen kampaajana. 15 kiloa on täälläkin pudotettu, palkitsin itseni tänään ostamalla uuden työpuseron, taas jaksaa vähän aikaa tätä kuihdutuslaaria:))

  VastaaPoista
 6. Kyllä syksymaisemat ov atkin kauniita.
  Kampaajalla käynti on edessä. Siellä rentoudun aina koko rahan edestä.

  VastaaPoista
 7. Uutelanniemi on todella kaunis, ihan ympäri vuoden ja varsinkin keväisin. Siellä on paljon lintuja ja sammakkojen kutupaikkoja, käärmeitäkin ollaan nähty.
  Onnea vaan kevenntyneestä olosta ja jatkotoivotukset sitkeyttä vaativaan pienennyshommaan!

  VastaaPoista
 8. Mun päässäni on luonnolliset raidat (ei onneksi vielä harmaata), mutta jotain tekisi mieli tehdä kampauksen mallille. Lyhyemmäksi ehkä? Silloin tosin mun kaksoisleukani näkyy, vaikka se ehkä vähän onkin pienentynyt.

  Hienoja kuvia Helsingistä, tykkään erityisesti tuosta makrohöyhenestä.

  VastaaPoista
 9. Kampaaja on minullakin ensi viikolla. Todella, pitääpä minunkin raidoittaa itse. Ei oikein ole varaa hemmotella itseään täysin herkuin. Mutta nainen on nainen vaikka missä iässä!

  VastaaPoista
 10. Rouva Kameleontti, väljyyden tunne se tosiaan on ja tarvitsen sitä kovasti. Ahdistus iskee päälle, jos on liian täyttä, muistona menneiltä kiirevuosilta.

  Rita, ulkonäön kohentaminen auttaa aina, ja kuosista venähtänyt tukka keljuttaa yhtä varmasti:)

  Manteli, 15 kiloa on ihan huikeaa, onneksi olkoon! Kauanko siihen on mennyt?

  Arleena, kampaajakäynti rupatteluineen on ihanaa. Varsinkin pesupaikan hierova tuoli, johon toivoisi voivansa jäädä pitempäänkin.

  Päivi, onneksi en nähnyt käärmeitä, niitä en vieläkään tahdo oikein sietää. NLP-kurssilla pääsin kyllä pahimmasta kauhusta eroon.

  Marilla, ihana kuulla sinustakin! Luulin että lopetit kokonaan, mutta kiva, että olin väärässä;)
  Siellä on siis samanlaista pienennystä menossa.

  Anna, teen raidat Polycolorin vaaleimmalla raita-aineella. Vedän ohuella virkkuukoukulla pakkauksessa olevan hupun läpi ohuita tupsuja ja harjaan ne lopuksi läpi. Sekoitan vain puolet aineista kuppiin ja se riittää hyvin. 45-50 minuuttia vaikutusaikaa ja pesu, hyvät hoitoaineet päälle. Maksaa reilun vitosen;)

  VastaaPoista
 11. Maaliskuussa aloittelin karppauksella ja jatkoin sitten perinteisellä nälkäkuurilla toukokuun loppuun:) Kesällä tuli pari kiloa takaisin ja niin kuukausi sitten vähän suutahdin itseeni, nyt jatkuu alle 1000 kalorin dieetti eikä loppua ole näkyvissä, paljon on työtä edessä. Tänä niukkakalorinen dieetti tekee tosi hyvän olon, euforisen, on kuin huumetta, välillä leijun jossain katonrajassa, unta tarvitsen vain 4-6 tuntia yössä, kun ennen saatoin nukkua 10 tuntia putkeen. Työkaverit kyllä välillä katsovat, että mikä sille on tullut, hymyilee itsekseen käytävillä ja kuuntelee Mozartia vähän liian kovalla huoneessaan:D
  Suosittelen:)

  VastaaPoista
 12. Manteli, tuota hyvää oloa minä saan vieläkin odotella. Ihmettelen vähän, kun ketoosiakaan ei ole kuin välillä yhdellä plussalla, vaikka paino laskee ja pysyn diettissä. Ylimääräiset napostelutkin ovat vain manteleita, juustoviipale tai kevytnakki, joten 600-800 kcal välillä pysytään. Sinulla on mennyt tosi hyvin! Tsemppiä jatkoonkin:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...