tiistai 11. lokakuuta 2011

Syvän etelän värejä

 
Tuli kolmen päivän tauko omissa kirjoituksissa, kun eilenkin lueskelin vain muitten blogeja.  Tämä vapaaviikko on siitä harvinainen, että kalenterissa on menoja ja merkintöjä joka päivä. Kotona ollessahan yksi meno riittää tahdittamaan koko päivän, eikä useampaa välttämättä haluaisi omaa rauhaa sotkemaan. Perjantaille on peräti kolme tärkeää menoa, jotka vain nyt sattuivat osumaan samalle päivälle.Helsingissä näytti viikonloppuna olevan ruska aivan parhaimmillaan, kun se meilläpäin on jo ohi ja puut ovat vesisateen ja tuulten tyhjentämiä. Sunnuntaina oli upean aurinkoista ja kuulasta, joten ajoimme aamulla pariinkin paikkaan kävelemään meren rannalle ja nauttimaan maisemista.Ja se paino: voivoi, junnaa taas paikoillaan, pudotus on niin hidasta. Viikkoon ei ole tapahtunut mitään. Viikonloppuvierailu meni hiilihydraatteja kartellen eikä kaloreita tullut  mitenkään tolkuttomasti ylimääräistä, ja onnistuin jopa välttämään  ylimääräiset houkutukset. Kuivaa valkoviiniä  nautin kyllä kaksi lasillista. Pussikeittoja en kylässä viitsinyt kaivaa ollenkaan esille, kun oli niin paljon parempaa tarjolla! Ei ainakaan noussut yhtään.Matka jatkuu. Kolmen viikon saldona on kuitenkin se vajaat viisi kiloa, kuusi senttiä vyötäröltä ja kuusi lanteilta. Ei paha ollenkaan, ja omin konstein en olisi ikinä päässyt tähän eikä kuuteensataan kaloriin voi ruokana saada mahtumaan riittäviä ravintoaineita. Iltapuputtajaa nälkä vaivaa juuri iltaisin, joten nakertelen sitten kaikenlaista vaaratonta, pähkinöitä, kurkkua ja kaalia. Salaa napsin juustopaloja. Juon vihreää teetä ja vissyä.

Kyllä siitä saa aika lailla maksaakin: kahden viikon pussiruoat valmentajan tapaamisineen n. 150e.


13 kommenttia:

 1. Lyhyellä matematiikalla laskettuna painonpudotus on tullut maksamaan 30 euroa/kg. Voishan se rahan huonompaankin laittaa ja kaikki harrastukset maksavat. Pääasia, että olo ja mieli on keventynyt.

  VastaaPoista
 2. What gorgeous photos of autumn foliage!
  Beautiful.

  VastaaPoista
 3. Aikku, kallista lihaa on. On se tietysti ollut kallista hankkiessakin; jos yksi kilo on 7000 kcal, niin aika monta jäätelöä on saanut siihen ostaa;)

  Elizabeth, thank you!

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upeita kuvia taas. Ylemmässä noista violetti-vihreistä lehtikuvista on hienoja väripintoja, ja pihlajanlehtivainaat ovat upeita. Miten voit nähdä ne noin, harva hoksaisi ottaa niistä edes kuvia.

  Kärsivällisyyttä ruokavalion noudattamiseen. Hirmuista itsekuria se vaatii. Onnittelut, osanotto ja tsemppiä.

  Meri

  VastaaPoista
 5. Meri, minustakin nuo käpristyneet pihlajanlehdet ovat kauniin värisiä, ja taustan värit toistuvat mukavan pehmeinä.

  Tämä laihdutus on helppoa, kun ei ole pakko liikkua. Sen voi aloittaa sitten, kun siltä tuntuu ja lisätä samalla kaloreita.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia.
  Painoa saisi pudota täälläkin.

  VastaaPoista
 7. Arleena, tiesin itsestäni, että tarvitsen tällaisen hevoskuurin laihdutukseen. Pelkästään ruokavalioll.a homma etenisi niin hitaasti, etten jaksa sellaista. Yksi ystäväni on toisalta pudottanut vuosien mittaan hienosti painoa vain pienentämällä annoksia

  VastaaPoista
 8. Kesän värit haiuhtuvat talven alta, näyttää tuo kilojen haiduttaminen myös olla aika suosittua mitä olen blogeja seuraillut. Semppiä itse kerään rasvaa talveksi;)

  VastaaPoista
 9. Ari, olen tässä keräillyt vararavintoa jo niin monta vuotta, että suunnan on välillä syytä vaihtua alaspäin;)

  VastaaPoista
 10. Hienostihan paino on pudonnut ja pysynyt! Minulla ei sisua riitä enkä painoa saa alas. Viisi kiloa olisi itselleni aivan riittävä. Pari kiloa sain ennen lomamatkaa, mutta nyt ovat palanneet. Sen pari kiloa saan kyllä, mutta sitten tyssää ;)

  VastaaPoista
 11. Rita, niin tahtoo käydä, että ruokavaliota jaksaa noudattaa vain parin kilon verran, kun pudotus on niin hidasta. Minun pitää pudottaa enemmän kuin viisi, pääsen ihannepainorajoihin vasta kahdenkymmenen jälkeen. Siksi yritän nopeammilla konsteilla:)

  VastaaPoista
 12. Aina on ilo käydä ihailemassa taitavasti otettuja, kauniita kuviasi.. ja saamassa inspiraatioita..kiitos :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...