torstai 13. lokakuuta 2011

Maisemia mereltä ja kuulumisia eteisestä ja ihan vähän taskustakin


On aivan hieno juttu, että meillä lopultakin on liukuovet asennettuna eteisessä. Kaikkine jahkailuineen kesti muuten aika kauan. Ne todella parantavat näkymiä tuomalla lisää avaruutta ja valoa. Tulee kyllä mieleen, miksi ihmeessä näitä muutoksia ei tehty jo aiemmin?

Valoa eteisessä onkin nyt riittämiin, kun vaihdettiin kattoon päivänvalon väriset lamput. Watteja pitäisi olla saman verran kuin ennen, mutta vaikutelma on jotenkin kirkkaampi.Onneksi on vaihtoehtoja!


Kuvat ovat viikonlopulta, muistaakseni Helsingin Laajasalosta joltakin kalliolta.


Eilisestä asti olen yrittänyt opetella uuden iPhonen käyttöä. Ei muuten ole ihan helppoa Nokian jälkeen, varsinkaan kun käyttöohjetta ei ole. Yritä-ja-erehdy -menetelmälläkin pääsee johonkin, mutta aluksi oli pitkään mysteeri, miten tällä soitetaan! Netistä sitten Applen sivuilta hyvä ohje -273 sivua pitkä. Ja entistä osoitteistoa en vieläkään ole osannut siirtää, vaikka entinenkin luurini on älypuhelin.
7 kommenttia:

 1. iPhone on haaveissa, niin on kuopuksellakin. Keskimmäisellä se on jo. Muutenkin ollaan omppuihmisiä, kaikilla naisilla on omat macit. Kyllä sinä opit käyttämään sitä.

  Hienoja kuvia, aika kesäisiäkin vielä, vaikka kyllä kuvistakin huomaa, että syksyä eletään. Auringonvalo on erilainen kesällä ja syksyllä.

  VastaaPoista
 2. iPhonen oppii vain käyttämällä- mutta sitten sitä vasta koukkuun jää. Me ollaan nyt vaihdettu kaikki laitteet omppu-merkkisiin ja tämä on onnea :).

  Ihanan sinistä vettä, meillä nyt vain turkoosia.

  VastaaPoista
 3. Raikkaan kauniit kuvat, ihastelin niitä.
  Onnea eteiselle ja uusille liukuoville.

  VastaaPoista
 4. Aikku, nuoriso meilläkin ohjailee laitehankintoja:) Pojat ovat jo siirtyneet mäkkikauteen ja luulen, että seuraavassa vaihdossa otan minäkin macbookin. En ottanut kiinteää nettiyhteyttä edelliseen puhelimeen, kun ajattelin roikkuvani muutenkin siellä ihan tarpeeksi, mutta aina joskus olisi tarpeen tarkistaa joku asia googlesta, kun on tien päällä.

  Pikkujutut, kokeilin jo puhelimen kameraakin ja sen valovoima on aikamoinen.
  Minusta tietenkin turkoosi meri on kauneinta maailmassa, sinulle varmaan sitten sininen:)

  Arleena, kyllä muutos tekee hyvää! Varsinkin tällaiselle, joka asuu aina vaan samassa paikassa...

  VastaaPoista
 5. Hieno hankinta, onnittelut! Kyllä vielä siihen sisälle pääset.
  Olet keskiverto kuluttajaa kiinnostuneempi ja lahjakkaampi tuollaisesta tekniikasta, kuten kameraan ja valokuvaukseenkin liittyvistä asioista.

  Olin pari vuotta sitten tyttären muassa ostohetkellä, kun iPhonea oli hankkimassa. Sivusta seuratessa tuntui kuin olisimme astumassa (minäkin) johonkin uuteen aikakauteen. Asiantuntevasti ja innostuneesti asiaan suhtautuva myyjäkin osoitti erityisen kunnioittavaa suhtautumista tyttärelle. Olen iloinen hänen puolestaan tuosta hankinnasta. Innostunut on puhelimestaan edelleen. Ennakkovaroituksista huolimatta puhelin on toiminut ongelmitta.

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia.. Pitkään katsellessa vesi näytti aaltoilevan.. kuin itse seisoisi rannalla :)

  VastaaPoista
 7. Rita, paljon olen saanut värkätä tuon laitteen kanssa, vaikka se mieleistä onkin. Tähän asti olen kuullut kaikkien pitäneen Applen tuotteista enkä aio olla poikkeus;)

  Kati, kiitos, vesi tosiaan aaltoili kauniisti, kun vene oli mennyt ohi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...