torstai 15. syyskuuta 2011

Nuhapäivän ohjelmaa


Nuivaa. Kyllä te tiedätte sen tunteen, kun flunssaa pukkaa ja kaikki on nuivaa. Nenä on tukossa ja pää toimii hidastuksella. Kaikki tuntuu tapahtuvan pumpulissa ja sohva vetää tavallistakin enemmän. Keskittyminen riittää pöydällä olevien lehtien lukuun, ei juuri muuhun. Tänään on sentään jo parempi päivä ja tauti näyttää jäävän vain nuhaksi. Auttaakohan inkiväärin hauduttaminen vihreässä teessä ja hunajassa ihan oikeasti?

Kaksi seinää odottaa edelleen taulujen ryhmittelyä ja naulojen naputtelua. Pino kokeiltuja ja muuten houkuttelevia reseptejä odottaa keittiönpöydällä arkistointia jo kolmatta päivää.  Vanhempani tulevat huomenna, joten sitä ennen pitää saada paikat kuntoon.

Ai kun nukuttaa. Vetäisin ulkona ison myyrän välipalaksi.

Eteisen lattiaa ei ole muuten vieläkään korjattu ja hiottu. Herra Remonttimies on nyt lomalla, sitä ennen viipyi muista syistä. On kyllä kiirehditty moneen kertaan, kun liukuovetkin voi asentaa vasta lattian hiomisen jälkeen. Olohuone tehtiin jo puolitoista kuukautta sitten...Itse kun teen työtä ajanvarauksella, niin jo viiden minuutin myöhästymistä pahoitellaan.

Valokuvauskurssi illalla. Sen kyllä jaksaa.

Kuvattu Käsityön museon Korea-näyttelyssä
Tyynypino! Kyllä!14 kommenttia:

 1. Ihana tyynypino!
  Paranemista!

  VastaaPoista
 2. Minä voimaannuin katselemalla Edit Piafin elämänkertaa ja Hella W:tä. Toivottavasti sait virtaa kuvauskurssista, itse en saanut itseäni lähtemään mihinkään sosiaaliseen ryhmään.

  VastaaPoista
 3. Nyt on taas tuo nuha liikkeellä. Onneksi ei vielä meillä - toivon että kulkee ohi.
  Kaunis tyynypino. Tänään värkkäilin taas tyynyjen kanssa, omasta varastosta vain kokeilin vaihdella.

  VastaaPoista
 4. Rita, tuossa museossa on ennenkin ollut mehevännäköisiä tyynypinoja. Hyvin valaistuna ne ovat houkuttelevia.

  Rva Kameleontti, minä saan tosiaan virtaa siitä kuvauskurssista, vaikka se lähtee ihan aasta. Kolme tuntia menee kuin hetkessä.
  Sinulla ei ehkä nyt ole tilausta ryhmäjutuille, vaan voimaantumiselle omassa rauhassa. Joskus aikaa tarvitaan tosi paljon. Siinä sohvallamakuulla ja kattoontuijottamisellakin on oma tehtävänsä;)

  Arleena, olen ollut tosi harvoin flunssassa, mutta tämä on jo toinen tänä vuonna.
  Sinulla taitaa olla aika hyvä tyynyvarasto;)

  VastaaPoista
 5. Taitaa koiruudellakin olla flunssa tulossa, kun niin nukuttaa....., siis ainahan se niillä on. Oletko tosissasi, myyrä pieneksi välipalaksi, miten massu nyt jaksaa ?

  Katriina,sinun täytyy (jos et vielä) ruveta syömään D-vitamiini lisää. Se auttaa mulla selvästi ja vähentää noita flunssa tiheyksiä. Otan joka pvä D.tä ja silloin kun "meinaa iskeä" niin lisään annosta entisestään.Perusräkäinen olen ollut jo vuosia minäkin tällä allergioiden aikakaudella.

  Olettekos muuttaneet, vai mitä remppaa olet innostunut niin tekemään joka puolella.

  VastaaPoista
 6. Olivia, myyrä ei tehnyt massulle mitään, vaikka olisin luullut toisin. Narske vaan kuului, kun luut meni murskaksi ja siimahäntä roikkui suupielestä. Yök!

  Mää muuten syön D-vitamiinia 20mg päivässä, monta vuotta jo, ja uskon sen pitäneenkin flunssat meidän huusollista pois. Kumma kyllä ihan hävettää, että piti mennä sairastumaan.

  Ei toki me olla muutettu, ollaan asuttu samassa paikassa tosi kauan ja siksi sitä pitää aika-ajoin uudistaa:D

  VastaaPoista
 7. Kyllä se inkivääri on tullut jo tavalliseksi nautittavaksi flunssan uhatessa. Teessä se on ihan hyvääkin. Nytten meinasi lenssu napata, niin äiti teki supermehua, johon pisti inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa. Hyvää on!

  VastaaPoista
 8. Jenni, näin kerran yhden kiinalaisen naislääkärin viipaloivan inkivääriä teehen flunssanehkäisyksi, ja uskoin heti. Hunaja auttaa varmasti. Tykkään muutenkin inkviääristä ruoassa.

  Arvaa kuka on vuolaasti kehunut sua täällä;)

  VastaaPoista
 9. Mustaviinimarjamehua ei myöskään pidä unohdettavan, kuuma mehu häätää taudin tai ainakin nopeuttaa paranemista. Tovottavasti olet jo toipumassa.

  VastaaPoista
 10. Päivi, näihin vanhoihin hyviin konsteihin oon itsekin ruvennut uskomaan. Tavallisesti en tee mustaviinimarjamehua, mutta nytpä sitä onkin pakastimessa:)

  VastaaPoista
 11. Voi tätiä! :D No nyt on heillä puhtaat ikkunat odottamassa paluuta.
  Inkivääristä tuli mieleen, että leipasin uunissa paistettavan juustokakun, jonka keksimurupohjaan tuli mausteeksi kanelia ja inkivääriä. Ois voinu sitä inkivääriä ripauttaa vieläki enemmän, mutta kiva idea oli!

  VastaaPoista
 12. Jenni, et pääsis tänne pesemään ikkunoita;)
  Juustokakkuun sopii varmaan ihanasti inkivääri ja kaneli murupohjaan. Pitääpä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 13. Olis kyllä hauska joskus käydä kylässä, vaikka ikkunoita pesemässä! Meri-tätikin kun kuuli tästä, niin innostui, ja ehdotin että toki tulen pesemään heijänki ikkunat, jos matkat maksavat ruottiin! Aika tyyristä palvelua kyllä...

  VastaaPoista
 14. On meillä saamatonta sukua, ainakin me täällä, mutta tervetuloa ihan muutenkin, jos tännepäin on joskus käyntiä:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...