tiistai 13. syyskuuta 2011

Miekkaliljat maljakossa


Keltaiset ja tummanpunaiset gladiolukset eivät maljakossa jaksaneet avautua täyteen loistoonsa. Liekö syynä ollut se, että ostin ne marketista; joskus sieltä saa luvattoman huonoja tuontikukkia, jotka kestävät vain pari päivää.


Mutta meitsiä ei ole ennenkään kuihtuminen estänyt tarttumasta kameraan, vasta silloinhan kukissa alkaa näkyä luonnetta! Väri tummuu ja kurtistunut pinta tarjoaa mielenkiintoisia koukeroita katsottavaksi. On täysin epistä, että sama ei koske naisia, kun miehetkin kerran vain paranevat vanhetessaan.


Käytin tässä yhtä loittorengasta, mutta en tapani mukaan muista, mitä niistä. Kaksitoistamillinen loitto on minusta ollut käyttökelpoisin sen lempilinssini, 50 mm kiinteän objektiivin kanssa.


Tukka on taas hyvin, joten kelpaa tässä vapaaviikkoa viettää. Pyöräilin kypärä päässä vesisateessa kampaajalta kotiin, eikä leikkaus lätsähtänyt edes siitä, joten sen on pakko olla hyvä.

Eilen olin työporukoiden kanssa virkistysiltapäivässä, jonka ohjelmassa oli mm. venyttelyä ja kuutamorentoutusta, planetaariossa kun oltiin. Nyt en valita mistään vähään aikaan, paitsi jos flunssa tulee.6 kommenttia:

 1. Kaunis väri tuo tumma fuksia tai purppurako se on.

  Samaa mieltä, että vanhenemin en komistaa, kaunistaa tai tuo esiin parhaat puolet, myös naisilla kuin kukillakin.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sävyt.
  Minä mutristelen naamaani kun en ääneen viitsi enää angstejani sanoa-käy kasvojumpasta :).

  VastaaPoista
 3. Tuon asenteen tunnistan:
  nyt en valita vähään aikaan;)
  Olen joskus uskotellut itselleni samaa.

  VastaaPoista
 4. Arleena, ihmisen sielu paranee koko ajan vanhetessaan, mutta silti naiset on nuorena vaan niin kauniita, ilo esteetikon silmälle!

  Pikkujutut, tekee hyvää. Samoin tekee ääneen kiroilukin:)

  Rouva K, eniten valitan asioista, joille voisin itse tehdä jotakin, mutta en osaa tai halua.

  VastaaPoista
 5. Viimeksi tänään katselin vanhaa naista, varmaan jo yli 70-vuotiasta. Oli tyylikäs, kaunis ja ihanasti rypistynyt.

  VastaaPoista
 6. Pirkko, siinä oli yksi onnekas nainen! Prinsessa Lilian on minusta hyvä esimerkki kauniisti vanhentuneesta vanhasta naisesta. Ei leikkauksia, vaan aidot rypyt, jotka sattuvat asettumaan kauniisti hyvän luuston päälle.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...