maanantai 12. syyskuuta 2011

Minä syön nyt luuta
Heheh, näättekö, miten mä oon onnistunut harhauttamaan kynsienleikkaajan aina kun se on yrittänyt jotakin, mjähmjäh...


12 kommenttia:

 1. Huomasin kynnet. Komeat ovat, kuin karhulla! Kynsien leikkaaminen ei ollut meilläkään mitään lempipuuhaa: vain tassukeksien avulla siitä selvittiin. Ensin keksi per kynsi, myöhemmin keksi per yhden tassun kynnet. Mustien kynsien leikkaaminen on tarkkaa puuhaa! Hermoon ei auta osua.

  VastaaPoista
 2. Mitäs kynsistä, hampaat on ainakin kuin Pepsodent mainoksesta.
  Onko se just nuo luut vai mikä kun saa kaverin suun pysymään valkoisena ?
  Roope se joutuu käymään plakin poistossa ihan "hammas"lääkärillä. Nukutuksessa ,siis ihan suoniyhteys tiputuksessa piti tehdä. Nyt sais jo taas mennä.

  VastaaPoista
 3. Ina, ensimmäiset puolitoista vuotta tuli joka kerta jostakin kynnestä verta, ulvaisun kera, joten viikottainen hetki ei ollut kummankaan suosiossa. Ei tosiaankaan kestä leikata paljon. Nyt olen oppinut itse olemaan niin rauhallinen ja määrätietoinen, että Vilma antaa leikata kerralla kaikki kynnet, välillä herkkuja napsien.

  Olivia, hampaat on meillä pesty tasan kerran. Unohdan sen ilta illan perään, joten annan Vilmalle kerran päivässä dentastixin kaluttavaksi. Nelivuotias Luna oli juuri hampaanpoistossa nukutuksessa, mutta ei silläkään vielä ollut löytynyt hammaskiveä. Ehkä se tulee iän myötä myöhemmin.

  VastaaPoista
 4. Ollin hampaat pestään epäsäännöllisen säännöllisesti eli melkein joka päivä. Päälle saa dentastixin ja joskus sen saa ilman hampaanpesuakin. Kulmatorahampaisiin kertyy plakkia, jos niitä ei harjaa.

  t. Aikku

  VastaaPoista
 5. Kynsienleikkuun harhautus onnistuu meilläkin helposti, kun eivät nuo koirankynnenleikkaajatkaan ole niitä tomerimpia. Dentastixiä kannattaisi kai meidänkin ostaa.
  Maisa nautti tänään kahluusta järvivedessä. Ihmettelen aina miten höpsön innokkaana ja kiinnostuneena se menee veteen. Uimarina se on tosi huono.

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka hieno kiiltävä karva sillä on ja säkenöivä hymy!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka hyvinvoivan näköinen, kiiltäväkarvainen ja puolustuskykyisen näköinen hauveli.

  VastaaPoista
 8. Helmihampaat <3 Hän on kaunotar :)

  VastaaPoista
 9. Suloisia kuvia, Vilman hampaat ovat kuin filmitähdellä:) Meillä kynsienleikkuu sujuu nykyään jo mukavasti Kimulin kanssa, mutta fretit ovatkin sitten eri asia:D

  VastaaPoista
 10. Olli, teillä on näköjään homma hoidossa. Meillä pikkuharjoja on joka vessassa odottamassa, että joku muistaisi koirankin suun. Omat hampaat tulee tavallisesti pestyä niin myöhäänkin, iltauninen koira on peiton alla jo yhdeksältä.

  Kameleontti, koirankynnenleikkaajalla on vaativa duuni, pitää olla oikea mielentila, jonka koira aistii, näin cesarmillanin tapaan;) The Right Energy!

  Valokki, kiitos, karva meillä kyllä kiiltää, lyhyttä kun on. Ja voi lohiöljykin auttaa.

  Päivi, iän myötä näyttää kehittyvän omaa tahtoakin enemmän. Vaikka koira on pieni, sitä on joskus vaikea saada liikkeelle ilman namuja, jos se on päättänyt jäädä odottamaan jotakin.

  Kati, helmihampaat -vielä ainakin:)

  Manteli, freteiltäkinkö pitää leikata kynnet? Ajattelin, että ne kiipeilevät niin paljon, että kynnet hioutuvat. Vaikka ei kai ne sisällä hioudu sen enempää kuin muillakaan eläimillä.

  VastaaPoista
 11. ;) Hyvä luustoinen, ilmeisesti. Hampaat ja kynnet hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
 12. Rita, saispa emäntäkin joskus kasvatettua kyntensä sormenpään yli!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...