sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pilkkuja


Sen verran puuhailuntäyteinen viikonloppu on ollut, ettei meinaa millään irrota tekstiä kuvien lomaan. Jokainen bloggaaja tietää tämän ilmiön. 

Ja olen sitten muka tehnyt? Herännyt koko yön vaivanneeseen päänsärkyyn. Nukkunut puolille päivin parantelemassa sitä ja lampsinut sitten koirien kanssa metsässä. Poiminut kokonaista kaksi sientä ja syönyt yhtä monta tonnin paracetamolia. Tehnyt lounasta ja nauttinut sitä nuorison kanssa. Katsonut Hercule Poirotia ja kuvannut salamalla luuta kaluavaa koiraa.  

Siis kaikkea tavallista kivaa. Päänsärky johtui muuten eilisestä neulasten haravoinnista eikä kolmesta viinilasillisesta illalla. Lasini ovat suhteellisen vetoisia, mutta c'mon, kolme! Nyt alkaa jo helpottaa  niskasta asti juiliminen.


Mikähän näitä lehtiä vaivaa? Nättejä läiskiä ne kyllä on.

11 kommenttia:

 1. Vaahteran pilkkutauti kai, se on yleistä. Päänsäryn kourissa on ikävä viettää viikonloppu. Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Suloiset kukkakuvat ja läiskätkin näyttävät mukavilta, vaikkein vaahtera varmaankaan ole samaa mieltä:)

  VastaaPoista
 3. Tonttimme vaahterat ovat syksyisin suorastaan rumia, menevät ihan luttuun.
  Siitä on oltava onnellinen, ettei ole koskaan pää kipeä, vaikka olisin naatiskellutkin (tosin lähes aina kohtuudella). Taidan muutenkin säilyä terveenä aina siihen viimeiseen tappiin saakka. Varalta kumminkin koputtelen puuta, kun en tulevaa osaa määritellä.

  iisi

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti yksi lasi viiniä taitaa olla meillä päänsärkyyn taipuvaisilla se maksimi.

  VastaaPoista
 5. Muistitko juoda paljon vettä päänsärkyysi. Päänsärky voi johtua nesteen puutteesta. (Ja paljon muusta, ei sen puoleen)
  Kauniita ovat vaahteran lehdet pilkullisinakin. Lienee aivan vaaraton tauti se.

  VastaaPoista
 6. Lepis, pilkkutauti on mulle ihan uusi ilmiö. Aika vähän on tullut vastaan, vaikka vaahteroita ympärillä paljon onkin -sen huomaa vasta syksyllä:)

  Manteli, minusta nuo lehdet ovat tosi hauskan näköisiä pilkkuineen. Toivottavasti puu kuitenkin toipuu ensi vuodeksi.

  Iisi, sinä onnekas, joka et saa päänsärkyä. Ruuhkavuosina se oli jatkuva seuralainen, nyt sentään jo harvinaisempi, mutta syyksi riittää melkein mikä vaan auringosta lähtien. Minusta olisi mukava juoda joskus kahta lasia enemmänkin iltaa viettäessä, mutta muisto migreenistä estää tehokkaasti.

  Aikku, yksi lasi alkaa yleensä nukuttamaankin niin sopivasti, että siihen se jää. Kolme alkaa olla siinä rajoilla. Yleensä en juo viiniä yksin, mutta Brown Brothersin Muscat oli niin hyvää...

  Sirkka, saattoi olla nesteenpuutetta, sen huomaa usein väsymyksenäkin.

  VastaaPoista
 7. Kolme lasia on ihan kohtuullista, harmi, jos saat siitä jo säryn. Minä tessuttelin sammal jalkoneni alla ja katselin/kuuntelin sateista järveä. Suppissoppaa päälle. Elämä alkaa täällä kai taas voittaa, kun vielä pääsin tuosta blogimotistakin;)

  VastaaPoista
 8. Kameleontti, oletko muuten nyt lomalla? Se jäi mulle vähän epäselväksi. Syksyllä voi rauhassa nauttia ulkoilmasta tai hissutella välillä kotona, kun muut ovat töissä.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia.
  Samaa minäkin ihmettelen, miksi lehtiin ilmestyy reikiä ja pilkkuja.

  VastaaPoista
 10. Kaunista, vaikkakin lehtiä tai siis puuta vaivaa jokin.

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Arleena ja Pikkujutut!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...