keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Silmään jäänyttä


Kuva otettu asuntomessuilta, ja sieltä ovat kaikki muutkin kuvat.
Keskiviikkoiltaan mennessä olen jo ihan kehäraakki. Työssäkäynnissä ei ole mitään vikaa, mutta nukkumisessa on, ja vain työviikoilla. Uni on katkonaista ja sitä on liian vähän. 

Eilen sentään oli oikea syy, kun ystävät pysähtyivät yöksi matkallaan ulkomaille. Iloinen ilta venähti pitkäksi ja aamulla herättiin aikaisin yhteiselle aamiaiselle. Siellä he ovat jo, Bergamossa, Comolla ja Gardalla. Minäkin lähtisin sinne mielelläni joskus uudestaan. Kotimaan 27 astetta ja 80% kosteutta riittää kyllä ihan hyvin juuri nyt.

Taidan seuraavaksi mennä syömään aikaisen iltapalan ja painua pehkuihin. Muuten ei toimi huomenna enää mikään.

Designer Guildin hauskaa tapettia
Ihana kenkäkaappi eteisen seinällä.
Asuntomessuilla lastenhuone, olisiko Aitta-talossa?
Tällaisesta tulisijasta pidän kovasti, näitä oli monessa talossa.
Saunaosaston kaunis takkahuone.
Valkoinen takkakin on tyylikäs.
Muhkea grillipaikka meren rannalla. Kyllä kelpaisi!     

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti uni auttoi loppuviikon jaksamiseen. Lomalla nautin eniten juuri siitä, että voi nukkua, kun nukuttaa, syödä, kun on nälkä ja mennä ulos kun huvittaa. Muulla ei niin väliä ;D

  Voihan Garda ♥

  eikka

  VastaaPoista
 2. Itsekin kauhistelen ensi viikon työhön palaamista, sunnuntaina taitaa olla ns. liskojen yö, kun mieltä ei paina ainoastaan alkava työviikko, vaan alkava työvuosi ennen seuraavaa kesälomaa ja alkava opiskeluvuosi graduineen. Nyt olen iltaisin tietoisesti kieltänyt itseltäni kaikki työhön tai opiskeluun liittyvät aikataulut. Tämä johtikin kolmen päivän migreeniin mökkiviikon kunniaksi. Lääketokkurassa mentiin kuitenkin päivästä päivään.

  VastaaPoista
 3. Eikka, loma näyttää toimivan sulla juuri niin kuin pitääkin:) Mullakin alkaa onneksi kolmen viikon loma huomisen jälkeen. Mutta kyllä jo yksikin pitkä yö auttoi.

  Aikku, kaikki sympatiat sinne, kun työn ohessa jatkat vielä opintojakin. Kummasti sitä kehittää migreenin lomallakin, mutta sitä on ollut täälläkin. Viimeksi arvelin syyksi hellettä ja hikistä oloa.

  VastaaPoista
 4. Olen selvitellyt tänään bloggerin oikkuilua siskoni kanssa asetusten täppien paikkoja vertaillen. Jotenkin alkoi systeemi toimimaan, mutta huomasin et olin tuhonnut sinut lukijoistani? Se oli siis vahinko!
  Virkeyttä työpäiviisi! Tiedän, että normaaliin aikatauluun siirtyminen tulee tuottamaan mullekin ongelmia...

  VastaaPoista
 5. Päivi, yritin kirjautua uudestaan lukijaksesi, mutta ei onnistunut. Palataan asiaan;)

  VastaaPoista
 6. Tämänkin vuoden asuntomessut taitavat etäisyyden vuoksi jäädä väliin. Tuo yläkuvasi flipseinä on jäänyt mieliin sisistuslehdistä, se on hyvä!

  VastaaPoista
 7. Lepis, tuollainen tauluseinä on loistava idea. Voi vaihdella kuvia ja väritystä mielialan ja vuodenaikojen mukaan. Työhuoneessani on reilun neilön kokoinen korkkitaulu, jota kuvitan. Siihen ei muistilappuja liimailla;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...