torstai 28. heinäkuuta 2011

Lupaava päivä, perjantai:o)


Vielä kun selvitän huomisen päivän työt, pääsen lomalle. Huomenna tulee myös parketinhioja arviointikäynnille, ja todennäköisesti hoitaa homman alkuviikosta. Pitäisi keksiä, mihin lähden koiran kanssa karkuun ja kuinka pitkäksi aikaa. Tai voihan olla, ettei vanhaa lattiaa voikaan enää hioa, vaan se pitää uusia kokonaan. 

Huonekaluja pitää kuitenkin siirrellä ja saada ne sijoitetuksi muihin huoneisiin. Siinäpä aikamoinen homma sunnuntaiksi.


4 kommenttia:

 1. Minä olen jo unohtanut, kuinka pitkään lakkaus kestää kuivua. Edellisen talomme lautalattiat hiottiin ja lakattiin kerran. Mietin, oltiinko me yö jossain vai kuivuivatko päivässä.
  Meilläkin on edessä hionta ja käsittely sitten siellä jossain muualla joskus.
  Ajattelin, että valitsen lakkaan vaaleaa pigmenttiä mukaan. Saan vaaleammat tammilattiat.

  VastaaPoista
 2. Arleena, vanha lattia on ajan mittaan kellastunut, ja luulen että nimenomaan lakka on syypää. Haluan myös sävyä neutraalimmaksi, jos siihen voi vaikuttaa. Kunhan Herra Tekijä nyt käy ensin.

  VastaaPoista
 3. Teilläpäs mukavat puuhat tiedossa! Vaan on se sitten palkitsevaa ja pitkästi siitä iloa. Minä lähtisin vastaavassa tilanteessa johonkin mukavaan hotelliin tai (tasokkaaseen)vuokra kesämökkiin. Voisikos sen sitten laittaa kotitalousvähennykseen ;)

  VastaaPoista
 4. Rita, ehdotin miehelle läheistä hotellia, vaan ei suostunut ajattelemaankaan. Tänään kävi sitten parketinhioja ja kertoi, että nykylakat kuivuvat hetkessä ja yöksi voi hyvin tulla kotiin. Selvisi sitten sekin pulma (eikä tarvinnut lähteä ajelemaan anoppilaan...:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...