maanantai 4. heinäkuuta 2011

Muutosta ilmassa

Kun lopulta iltapäivällä saimme miehen kanssa lähdetyksi asioille, perusteellisen lepäämisen jälkeen, kiertelimme taas vähän rautakaupoissa. Valikoiman ja palvelun perusteella saimme päätetyksi, että ostamme lattiamateriaalit K-raudasta. Kauppa on siis valittu. Lattiakin on valittu, tarkoitus on vaihtaa vanha parketti samannäköiseen tammilaminaattiin. Eteinen, olohuone ja kolme makuuhuonetta.

Kun kerran huoneita tyhjennetään yksi kerrallaan, saan minä toteutettaa pitkäaikaisen suunnitelmani olohuoneen ja makuuhuoneen takaseinän maalaamisesta. Kumpikin on maalattu vuosia sitten harmahtavan siniseksi ja olen totaalisen kyllästynyt siihen väriin. Kun kaikki muu sininen vaihdettu maanläheisiin ja vaaleisiin sävyihin, seinät ovat jääneet vuosiksi odottamaan muutosta.

Ja mikä se muutos olisi? En minä vaan tiedä. 


3 kommenttia:

 1. Me kävimme juuri nyt maanantaina miehen kanssa katselemassa remonttijuttuja :)

  Meillä on sellainen ns. ulkoeteinen, jonka kautta ennen kuljettiin tänne taloon sisälle. Sittemmin ulko-ovi siirrettiin ja vanha oven paikka laitettiin umpeen, jolloin tuo huone on nyt umpinainen ja siihen on siis käyntiä täältä meidän eteisestä.

  Se olisi tarkoitus remontoida asuinkäyttöön. Tänään siivottiin se huone kun kasautunut kaikki romut kummasti sinne.. Sitten käytiin valitsemassa laminaatti jota aiomme sinne laittaa :)

  VastaaPoista
 2. Meilläki kylppäriremontti venyy ja paukkuu... mutta hiljaa hyvä tulee!

  Sininen oli minunkin lempisisustusvärini joskus 90-luvun lopulla, mutta kyllästyin siihen ja tänään heitin viimeiset siniset koriste-esineet kirpparikuormaan.

  Aika kyllä näyttää, mihin väriin päädyt ja lopulta juuri se on oikea väri!

  VastaaPoista
 3. Marika, teillähän on mielenkiintoinen projekti meneillään. Tavaraa tosiaan tuppaa kasaantumaan kaikkialle, mihin silmä ei joka hetki yllä.

  Ilona H, sinisistä sain minäkin joku vuosi sitten tarpeekseni. Vuonna 2006 maalasin kaksi seinää sinisiksi, kun tuolinpäällisetkin olivat samaa väriä, samoin verhot.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...