torstai 4. marraskuuta 2010

Perjantaita odotellessa


Haukotteluksi menee ilta, minusta ei ole taaskaan mihinkään kotona. Olen istunut television ääressä omissa ajatuksissani koko illan. En keksi mitään ruokaa viikonlopuksi, enkä voinut  mennä edes kauppaan. Ei auta kuin miettiä jotakin huomenna töistä tullessa.

Kukkalaatikko oven vieressä odottaa edelleen havuja ja callunoita, jotka nyt olisi korkea aika hankkia. Tarvitaan vielä iso valkoinen kynttilälyhty ja ovenpieli alkaa vihdoinkin näyttää miellyttävältä kotiintullessa, sateista huolimatta.

Oikeasti en erityisemmin tykkää katsoa Mentalistia, mutta en saa väännettyä itseäni vielä nukkumaankaan, joten tässä ollaan.7 kommenttia:

 1. Kuinka tuttua, niin haukotellaan täälläkin. Työpäivän jälkeen ei oikein huvita kotityöt. Lisäksi poden jonkinlaista flunssaa hengitys krahisee ja on vähän kuumetta. enpä sitten jaksanut lähteä töihin yöllisten yskimiskohtausten jälkeen.
  On se sitten kumma, jos on päivänkin poissa töistä sairauden takia, tulee hemmetin huono omatunto. No, taisi olla ensimmäinen sairauspoissaolo tänä vuonna, ei pitäisi olla mitään moittimista.

  Calluna on minullakin pienessä korissa portaalla, mutta se lyhty puuttuu, taidankin ripustaa sen tänä iltana porraspieleen.

  Hyvää viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Juuri näin ratkiriemukasta on marraskuun iltana, kun voi havaita itsensä kököttämässä sohvannurkassa katsomassa jotain einiinkiintoisaa tv-ohjelmaa.
  No, tänään tulee iloista viihdettä tuutin täydeltä, kun on se nenäpäivä.
  Nenä pitäisi pistää vaan ulos niin ajatus kirkastuisi!

  VastaaPoista
 3. Pinnistin perheen siivoamaan ja nyt on kiva viettää iltaa ainakin pintapuolisesti siistityssä kodissa. Yksin. Muut lähti omiin suuntiin, mikäs siinä. Laittelenpa hiukan valoja jo iltoja valaisemaan ja pihalle tulet. Voi käydä sitten tutkailemassa näkyykö revontulia. Pakastaa kovasti.

  eikka

  VastaaPoista
 4. Manteli, unohda huono omatunto. Tärkeintä on pitää itsestäsi huolta ja parennella yskää kaikessa rauhassa. Kuumaa totia illalla!
  Kanervat ostin tänään kauppareissulla. Viimevuotinen lyhty on kadonnut, joten uusi pitäisi saada, kun vaan osaan valita. Iso ja valkoinen sen pitää olla.

  Rva Pioni, kaksoispyhä tuntuu ihan ylimääräiseltä vapaapäivältä. Mukavaa että saa lauantainakin viettää sunnuntaita. Ihan miten haluaa.

  Eikka, sullahan on ihan laatuaikaa sitten kotona! Toivottavasti sait tunnelman kohdalleen ja pääsit viikonloppufiilikseen:)

  VastaaPoista
 5. Juu ei jaksa mua väsyttää koko ajan ihan törkeesti mutta nukkuun mennessä en saa unta. Hitto inhoon tätä kun tää on aina tällästä ennen joulua, väsymys vie kaiken energian.
  Ihana patsas ja vielä ihanampi tuo joku patsaskuvan vieressä, mikä lie mut upee.
  Jos saat energiaa jostain laita tuleen mullekin:)

  VastaaPoista
 6. Jotenkin niin lohduttavaa kuulla, että muillakin on tuollaisia iltoja. Minulla tosin ilman inhokkiani telkkaria, mutta muuten niin tuttua fiilistä. Oikeastaan se on hirmu tärkeää puuhaa; latautumista =)

  VastaaPoista
 7. Henrietta, patsas ja kivikuvioinnit ovat Sforzan renessanssilinnasta Milanosta. Kävin siellä viime keväänä. Energiaa tuo toivottavasti tämä maanantain valo!

  Ruska, kyllä mulle riittää latautumiseksi telkkarin katsominenkin. Siinä saa kuitenkin olla myös omissa ajatuksissaan ja virkata rauhassa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...