keskiviikko 3. marraskuuta 2010

IlojaSuomen päällä oleva matalapaine ei ole herättänyt täällä mitään vastakaikua. Päinvastoin: on ollut ihanaa olla tällä viikolla töissä. Olen nukkunut hyvin ja ollut hyväntuulinen heti aamusta. Ja tämä ei johdu edes siitä, että olisin laihtunut, ei, vaikka olen jo kaksi kuukautta vältellyt hiilihydraatteja. Sen sijaan ruokavalion ansioista olen paljon vähemmän väsynyt kuin ennen ja ehkä hiukan kylläisempikin.  Roppa ei silti luovuta rammaakaan!

Koska lähden keskiviikkoisin töistä jo puolenpäivän jälkeen, jää aina aikaa kuljeksia vähän kaupungilla. Kaikki tietävät, miten vaarallista se on kukkarolle. Menin tänään luotto-optikolleni katsomaan maahantuojan esittelyä ja muutamassa tunnissa olin tilannut uuden rillit. Tosi pukevat, mutta kun ne edellisetkin on tänä vuonna hankittu...

Hommalle oli kuitenkin tilausta. Olin taas pari päivää harmitellut punaisia  läiskiä nenänselässä ja nostanut töissä rillejä ylemmäksi aina vartin välein. Ne ovat isot ja painavat. Halusin siis pienemmät ja kevyemmät linssit. 

En nyt kylläkään tullut käyneeksi ollenkaan siinä paikassa, mistä luvattiin monitehot 79 eurolla.
Nää nyt vaan sattuu olemaan mun lempivärejä...

4 kommenttia:

 1. Silmälaseja ei ole koskaan liikaa :). Niitähän voi vaihdella tilanteen mukaan.
  Minun pitäisi mennä silmälääkärille on kulunut jo parisen vuotta tai hieman enemmän. Optikko ei voi minulle laseja määrätä, tarvitsen aina silmälääkärin.

  VastaaPoista
 2. "Roppa ei silti luovuta rammaakaan!"......
  Joo, kuulostaa liiiiian tutulta tuo, vaikka hiilihydraatit on laskennassa täälläkin ( niin paitsi tietysti nuo valkkarit ja skumpat, niitähän kun ei lasketa, eihän ).

  VastaaPoista
 3. jatkoa.
  Ja tietenkin suklaa, kuinka saatoinkaan unohtaa sen, mutta mitä väliä, ei kai sitäkään tarvitse laskea....

  VastaaPoista
 4. Arleena, ei mulla ole koskaan ollut kerralla käytössä kuin yhdet lasit! Pari vuotta vanhatkin lasit alkavat näytää välittömästi vanhoilta, kun saan uudet. Mutta jos voisin käyttää useita tuhansia kerrallaan, ostaisin yhdet hengettömät, yhdet tummat ja yhdet neutraalit. Sillä hinnalla tosin saisi jo leikkauksenkin.

  Olivia, suklaan jos vaihtaa ihan tummaan ja syö vain muutaman palan illassa, ei pitäisi mennä vielä nurin mikään dieetti. Ja skumpan kanssa nyt on ainakin hauskempaa, muusta en tiedä:D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...