perjantai 5. marraskuuta 2010

Äääh..ky


Perjantai-ilta menee näin:
Töiden jälkeen mennään suoraan kauppaan. Kotimatkalla syödään autossa pussillinen irtokarkkeja. Käydään samalla hakemassa Kotipizzasta kummallekin oma lätty ja huitaistaan ne kotona heti huiviin.

Tulkoon vedenpaisumus. Ainakin massiivinen morkkis.
Vielä mahtuu vähän olutta.

9 kommenttia:

 1. Ei mitään morkkista, kunnon röyhtäisy oluen jälkeen ja tyytyväisenä mahan viereen nukkumaan ;O))
  Töissäkäydessäni perjantait huipentuivat useimmiten take-away'n tilaamiseen, kumpikaan ei jaksanut kokata tai ajatella ruoan laittoa sen kummemmin.
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jätä se morkkis pois, ihan normi perjantai-ilta. Eihän sitä muuta enää siinä vaiheessa jaksa. Nautittavaa viikon uurastuksen palkitsemista.

  eikka

  VastaaPoista
 3. Ähkyssä köllitään sohvalla mäyräkoira kainalossa...

  VastaaPoista
 4. Höpsistä morkkikselle! Ei syytä. Irtokarkkia meni määräänsä enempi iltasella täälläkin, vaikka vannoin olevani marraskuun namilakossa;) Rakas puolusti, että kun äitillä on toi flunssa. Niin annoin mennä vaan ennen ja jälkeen punaviinillä "maustetun" glögin. Mikäs sen paremmin tautipahaa karkottaisikaan..
  Mukavaa viikonloppua ja pyhäinpäivään kynttilänliekkien lepatusta!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa kunnon meininkiä. Pizzaa tekis mieli en ole vähään aikaan syönykkään. Nauti rehellisestä ähkystä se on upeeta aina sillon tällön:)

  VastaaPoista
 6. Asennetta sulla. Tunnustan, että tuttu on ähkyn tunne. Niin ihanaa kun on kaksi pyhää. Olis vaan joka viikko!

  VastaaPoista
 7. Perustetaan anonyymipizzaajat! Tunnustan:poikkesin kahdesti tällä viikolla töistä kotiin palatessa hakemaan pizzan ja toisella kerralla ostin lisäksi 3 vastaleivottua muhkeaa sokerimunkkia. Olivat kyllä taivaallisen ihania.

  VastaaPoista
 8. Heljä, pitkään tein perjantaisin kaupasta tullessa salaatin, jonka päälle paistoin lohta. Siitä lähti viikonloppu käyntiin. Silloin oli muutenkin selvät viikkorutiinit. Nyt olen luopunut kaikista.

  Eikka, perjantai-iltana voi syödä umpeen ja ylikin kaiken sen vajauksen, mitä on saanut kaloripuolella kerättyä koko viikon aikana. Laihtuminen on ihan mahdotonta.

  Olli, ähkyssä köllitäään, mies syötti mäyräkoirallekin pizzaa, vaikka kuinka yritin kieltää.

  Tinttarus, irtokarkit ovat kuin magneetti, ne vetävät puoleensa joskus ihan väkisin. Glögin hehkua en ole vielä ajatellutkaan, senkin voisi aloittaa.

  Henrietta, ihan oikeasti me haetaan pizzaa vain pari kertaa vuodessa, ja itse tehdään myös harvakseen. Kotiversio on paljon parempaa ja sitä voi ylisyödä tosi ähkyyn.

  Rva Pioni, kaksi pyhää tuntuu ihan lahjalta. Yllättävän paljon lauantai eroaa pyhäpäivästä, vaikka mikään ei pakota kaupoille.

  Rita, onneksi muillakin on tällaisia ratkeamisia. Anonyymipizzaajat ja anonyymit aikuiset karkinsyöjät!

  Missy E, ei ole ihan vieraita nämä herkut teilläkään:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...