perjantai 19. marraskuuta 2010

Loistavaa perjantaita!




Koko kroppa huutaa liikuntaa, ensimmäistä kertaa koko viikolla. Huomenna on pakko lähteä sauvakävelylle. Ihan oikea talvi-ilmakin on.

Pääsin töistä jo alkuiltapäivästä. Kävin kiertämässä mutkan kaupungilla ja söin suklaapatukan perjantain kunniaksi kotimatkalla bussissa. Kotona laitoin uunin päälle ja kaivoin pakastimesta viime viikonlopulta jääneitä pakastepullia. 

Pikaisen koiralenkin jälkeen keitin hyvät kahvit, join sitä kaksi kupillista ja söin sen kanssa kaksi vastapaistetun rapeaa pullaa. Luin kotimatkalla ostamaani Annaa. Ihanan rentoa! Söin vielä pari voileipää. Hiilareita, ihanan kiellettyä! 

Puolen tunnin torkut sohvalla omatekemän torkkupeiton alla.

Siinäpä hyvän perjantain aineksia ihan tarpeeksi.


13 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen onnellinen olotila täälläkin: Parin toffeepatukan jälkeen nappi-, lanka-, käsilaukkuostoksia käsityömessuilla...ja ihan hieman kosmetiikkatäydennystä s-etupäivillä. Lumen valkeus virkistää kummasti! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Rva Pioni, kuulostaa lupaavalta sinunkin perjantaisi!

    Sooloilija, vielä tässä siideritölkki ja kaikki tv-ohjelmat putkeen. Fst:llä muuten tuli kiva norjalainen sarja yhdeksältä.

    VastaaPoista
  3. Kivan perjantai-iltapäivän vietit, samantapaisen olisin minäkin mielelläni viettänyt. Hyvän kuvasaaliinkin sait, eka kuva on niin talvinen ja raikkaan värinen.
    Meillä oli vähän erilainen perjantai, eläkkeelle jäävän työkaverin kunniaksi lähdimme pikkubussilla kohti Jyväskylää. Ensin ravintola Haraldiin herkuttelemaan viikinkien tyyliin, oli mahtavat sapuskat. Sitten siirryimme teatteriin katsomaan Ansa-näytelmää, kotona vasta klo 23.15. Tässä sitä vielä kökötetään koneella viimeisiä kommentteja kirjoittamassa, kyllä uni varmaan maistuu.
    Hauskaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Tuo kasvi, mikä putki se nyt olikaan, on semmoinen kesto suosikki kuvauskohde minulle. Aina kaunis kuvattava, kesällä ja talvella.
    Taivaan värin sävy jotenkin erityisen ihana tuossa kuvassa ja tuo kasvi on ihana niinkuin aina.

    Suklaata ja pullaa, samoilla herkuilla alkoi viikonloppu täälläkin:)

    VastaaPoista
  5. Hienoja aurinkoisia hetkiä ulkona, kuvat kertovat! tuntuu siltä, että makean nälkä yllättää itsekunkin näin syksyn kaamoksessa. Helpottavaa tietää, etten ole ainoa, joka lankeaa houkutuksiin. Tai nauttii niistä.

    VastaaPoista
  6. Energian tankkausta viikonloppua varten, samma här :)

    Luulin perjantain vapaapäivän kuluvan ihan toisin kuin se kului, nukuin päivällä pitkät unet. Tulikin tarpeeseen.

    eikka

    VastaaPoista
  7. Selvästi syysihmiset liikkeellä :-D
    Toimintaa, lepoa ja hyvää oloa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Voisiko enää paremmin viikonloppu alkaa? Ihanaa, että osaat nautiskella! Itse vasta opettelen tuota jaloa taitoa...

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo eka kuva.Mää niin tykkään kuolleista koiranputkista.
    Olit kamerasta laittanut kommenttia ja tykkään siitä kyllä. Halusin nimenomaan kevyen ja pienehkön enkä mitään möhkälettä jota en jaksa kantaan. Yleensä laitan sen suojaksi pakastepussin ja kassiini muiden "naisromujen" sekaan, harvemmin jaksan käyttää kameralaukkua kun kuiteski naisveska pitää olla muille kamoille:)

    VastaaPoista
  10. Manteli, olet siis ollut käymässä täällä! Tuo Ansa-näytelmä on arvosteluista päätellen kuulostanut kiinnostavalta, toivottavasti tykkäsitte ja reissunne jäi mieleen mukavana.

    Tarja, pakkasaamuna kaikenlaiset törröttäjät ovat ihania kuvauskohteita. Nämä kuvat ovat kyllä viime vuodelta, täytyy tunnustaa, sillä täällä ei ole paistanut viime päivinä aurinko.

    Sirkka, tuo makeannälkä sai jo sellaiset mittasuhteet, että lopetin turhien hiilihydraattien syömisen jo syyskuussa. Sen myötä katosi iso osa väsymyksestä ja makeannälästä -tai ainakin siihen riittää nyt pari palaa tummaa suklaata. Paitsi joskus, kun annan kunnolla periksi;)

    Eikka, tuntuu ihanalta ajatella, että sulla oli perjantaina vapaapäivä! Ja vietit sen ihan oikein.

    Anna, arvasit oikein, syysihmisiä:) Taidat olla itsekin.

    Aikku, sulla onkin suurempia suunnitelmia mielessä, olen ymmärtänyt, eli ehkä sen nautiskelun ja löysäilyn aika on myöhemmin:)

    Henrietta, minä laitoin sen entisen kameran käsilaukkuun baskerin sisään:D Nykyistä ei kanna käsilaukussa pirukaan. Sille pitää olla oma kapsekki, joten ei kulje kovin usein mukana.

    VastaaPoista
  11. Todella loistava alku viikonlopullesi!

    VastaaPoista
  12. Rita, toivottavasti sinulla oli myös:)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...