sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Härveleissä on eroja


Ostin ensimmäiset ripsentaivuttajani vuonna -96  Lontoosta Bootsilta.  Siihen asti olin  aina harmittellut, kun ripset sotkivat silmälasien linssit sisäpuolelta.  Apu löytyi vasta taivutetuista ripsistä. 

Samat härveli minulla on ollut käytössä siitä asti. Olen kyllä hankkinut kolmet muutkin tässä välillä, mutta todennut ne huonommiksi. On pitänyt palata taas etsimään uusia kumityynyjä alkuperäisiin. Muun muassa kehutut Duroyn sinipäiset taivuttajat, joissa on silikonityynyt, nipistivät ilkeästi silmäkulmien pikkuripsistä.


Satuin kuulemaan, että paikallisesta Stockmann Beautysta saa tilaamalla Shiseidon hyvät taivuttajat. Panin tietysti heti 22 euron tilauksen vetämään.

 
Noita vasemmanpuoleisia Shu Uemuran kuuluisia vempaimia en ole onnistunut mistään hankkimaan, ulkomailla en ole muistanut ja nettikaupoista juuri niitä tilauksia ei toimiteta Suomeen. Ihan tavallisen näköisethän  tosin nekin ovat. Kaikki ne ovat ihan saman näköisiä.

Mutta yhden eron huomaan heti: nuo Shiseidon taivuttimet eivät ole liian kaarevat, vaan juuri sopivat ainakin minun silmilleni. Lopputulos on hyvä, eikä musta  ulkonäkökään ole yhtään haitaksi.

Aluksi tekevät vähän jyrkkää jälkeä, kun painan liikaa. Vaatii pientä opettelua ja kevyempää kättä. Päälle Lancomen Hypnôsea, jonka harjalla saa siistit ja näyttävät ripset rillien taakse. Paras mahdollinen ripsiharja.

Vaikka lähes yhtä hyvä on Lumenen Sensitive Touch Mascara, joka minulla on työpaikan meikkipussissa. Sillä saa kestävät pitkät ripset, jotka pysyvät siisteinä iltaan asti. Ainoa vaikeus on Lumenen kosteus alussa, sen takia taivutetut ripset saattavat suoristua. Ja värjättyjä ripsiä en menisi kuuna päivänä taivuttelemaan!
7 kommenttia:

 1. Nyt kuules käy kateeksi! Ei yhtään nuo härvelit, vaan ripset, jotka sotkevat lasit sisäpuolelta. Siihen eivät omani ylety vaikka kuinka räpsyttelisin. Sinulla taitaa olla ennätyspitkät ripset!

  VastaaPoista
 2. Pirkko, ei ole ennätyspitkät, mutta linsseihin yltää ja meikkaamattomana juuri sotkee linssejä eniten.

  VastaaPoista
 3. Koko tekstin ajan odotin tietenkin kuvaa... muistakin kun härveleistä. Pitäisköhän minunkin hankkia elämäni ensimmäiset, kun tytärkään ei tulisi toimeen ilman. Ihanan elvyttävää marraspiristystä!

  VastaaPoista
 4. No voe tokkiisa! Että merkkitaivuttimet, ja jos oikein ymmärsin edellisen postauksen niin myöskin auto (mikä?), rillit ja jenkkisänky! Kyllä nyt käy vähän kateeksi, eikä ripsentaivuttimen takia.
  Edellisessä opstauksessa oli taas ennätysihanat kuvat, nuo ruusut. Tuleekohan tuosta kuvauksesta sinulle uusi ammatti, olet tosi hyvä!
  Meri

  VastaaPoista
 5. Rva Pioni, ei viitti ryppyluomista kuvaa ottaa. Taivuttaja laatikkoineen oli niin kaunis, että intouduin kokeiluihin ilman salamaa. Suorat ripset kokevat ihmeitä taivutettuna:)

  Meri, ei täällä mitään lottovoittajia olla, jos semmoinen tuli mieleen;) Sänkyä on nukuttu jo kolme vuotta, mutta uusi auto on tilattu, samaa merkkiä kuin entinen ja valkoinen väriltään. Entisellä kun on ajettu jo kuusi vuotta.
  Mutta pienemmät ja kevyemmät rillit oli saatava, nämä valuvat nenällä alaspäin, vaikka olisi kuinka ohennetut linssit.

  VastaaPoista
 6. On ripsentaivuttimilla eroja ja pakkohan niiton käyttää, jos meinaa ripsaria laittaa, ainaki mulla. Alaskaartuvat ripset kun ei oo mitenkään herttaisen näköset. Ja joo, useimmat on ihan liian iso- tai pyöreäsilmäisille tehty, mulle pitää olla aika suorat, että ylipäänsä ripset ylettyy niiden väkäsien väliin. Vaan eipä olisi koskaan ajatellut kenenkään kirjoittavan aiheesta. Mutta tarpeellinen aihe ja muuten hienot kuvat!

  Rillien hankinta voisi olla aika kova sana, jospa tuo ruuvi lopultakin tippuis tuosta sangasta... ;-D

  eikka

  VastaaPoista
 7. Eikka, muistelen menneitä aikoja, kun ei ollut luottokortteja ja raha oli tiukalla. Silloin rillien maksaminen tai jopa polkupyörän ostaminen oli pitkissä kantimissa. Piti keskittää veronpalautuksiin. Nyt onneksi voi kaikkea jo maksaa vähitellen.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...