torstai 22. heinäkuuta 2010

Tältä näyttää tänään


Puoli huushollia on nyt imuroitu, ja kuvista saa päätellä, mitä ajattelen siitä. Piti istua välillä pitämään siestaa tuulettimen äärelle. Samalla katsoin Areenalta eilisen Terapiassa-jakson. Se onkin nyt ainoa tv-vakkarini sen jälkeen, kun Mossin tyttäret loppui perjantailta.


Eilisessä jaksossa teini-ikäinen Sophie pääsi taas aimo harppauksen eteenpäin. Hän alkoi Paulin avulla vähitellen hyväksyä, etteivät hänen elämänsä vaikeudet olekaan hänen omaa syytään. Nuori Mia Wasikowska Sophiena on sarjassa aivan ällistyttävän aito ja hieno näyttelijä. Odotan hänen vuoroaan keskiviikkoisin eniten. Uusi kasvo, jota varmasti saadaan katsella hyvissä rooleissa vastakin.


Pieni lounas välillä, keittiön siistimistä, ja koirat taas ulos, ennen kuin jatkan imurointia. Vilman kanssa kierrämme korttelin eikä kumpikaan jaksaisi helteessä yhtään sen enempää. 29 astetta taas varjossa. Lunan kanssa pääsemme vain postilaatikoille, kuten aamullakin.  Sidon sen puuhun siksi aikaa, kun vien kakkapussin roskikseen.

Naapuri ihmetteli aamulla, onkohan jollakin tyttökoiralla juoksuaika, kun heidän vanha uroskoiransa on niin levoton ja hidastelee ulkona, seisoksii vain nuuskimassa. No Lunalla tosiaan on, ja nyt vasta valkeni minullekin, että se puolestaan haistelee niin perusteellisesti tämän uroskoiran jälkiä. Siksi emme pääse etenemään etanaa nopeammin.


Keitänpä vielä itselleni kahvitkin ennen kuin jatkan imurointia. Kiire ei ole, ja ulos en lähde, ennen kuin illaksi viilenee. Ehkä viisikymppinen sydämeni ei kestä rasitusta kuumuudessa, kun kaikki tekeminen tuntuu poikkeuksellisen raskaalta.

En ole muuten vielä kertaakaan istunut oikeasti ulkona puun alla, kun siihen paistaa koko päivän aurinko. Ja siitä minä en tykkää.

5 kommenttia:

 1. Nuo kuvat ovat kuin tauluja, värit ovat kuvankäsittelyssä senkuin kaunistuneet.

  Lämmintä täälläkin, tuulee aika kovaa. Ei ole mikään kuvausilma, kun kukatkin heiluvat tuulessa.
  Mitäs minä tänään tein, kävin pari tuntia töissä, tein salaatin, lounaalla kävin Aschanilla syömässä briejuustolla täytetytn patonkipuolikkaan.
  Koirien kanssa on vain pakko käydä ulkona. En tiedä onnistuisiko minulta

  VastaaPoista
 2. Terapiassa onkin koukuttava sarja. Mian jaksot ovat mielenkiintoisia. En ole vieläkään nähnyt Liisa ihmemaassa-elokuvaa, jossa Mia on Alice eli Liisa.

  Miten onkin niin, että nyt ei oikein tule mitään mielenkiintoisia sarjoja. Jospa syksyllä alkaisi edes joku sarja, jota innoissaan saisi seurata.

  Voi, kesäimurointi on niin nihkeää. Meilläkin sitä tapahtuu noin kerran kahdessa viikossa, joskus jopa kerran viikossa. Muttei yhtään useammin :D

  VastaaPoista
 3. Mulla jäi tuo terapiassa sen eka katselukerran aikana useita jaksoja katsomatta. Ja harmittaa kyllä! Ja nyt on telkkari ollut niin vähillä äänillä, että taas missasin sen. Kolmatta kertaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 4. Minun puuni alla on varjoa ja pihassa tuulee. Eilen kaivoin jo puuvillavillatakin päälleni ja jalkaan laitoin huopatossuni. Koira meilläkään ei jaksa kävelyitä. Se makaa kylkiasenossa viileällä lattialla , huohottaa ja sydän rummuttaa. Olen jo miettinyt onkohan se ihan terve, mutta ehkä se on vaan niin paksukarvainen turrukka.

  Nämä kuvat ja värit täällä uudessa ilmiasussasi ovat kivat. Tykkään.
  Koita nyt löytää jostain se varjoisa puunalunen!

  VastaaPoista
 5. Arleena, tuollaiseen melko neutraaliin pintaan on kiva kokeilla lisätä vähän värejä:)

  Sooloilija, hyvähän se vaan on, että pääsee aina kesäksi irti telkarista. Talvella taas on monta iltaa kiinni sarjoissa, niin kivoja kuin ne onkin.

  Elisa, minusta olisi kiva omistaa tuo Terapia-sarja, että saisi katsoa useampia aina yhteen putkeen. Puoli tuntia on kyllä sopivanmittainen jakso, mutta se menee niin äkkiä.

  Rva Pioni, meillä piti myös välillä viilentää koiria joko suihkussa tai kylmillä pyyhkeillä. Pienenkin leikin jälkeen ne vaan läähättivät. Kylmä huivi kaulassa auttoi myös -jos pysyi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...