sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kaikki hyvin taas


Matkalaiset palasivat perjantai-iltana tyytyväisinä lomaltaan. Kaikkein tyytyväisin olin minä, jos nyt onnellisilta näyttivät koiratkin. Joo, oli hyvät tuliaiset, mutta olin ennen kaikkea iloinen, kun mies tuli takaisin.

Viidessä päivässä ehdin jo alkaa kaivata häntä. Tunne saattoi olla molemminpuolinen, koska tuomisia oli niin monenlaisia, mm. viuhkoja. Mieluisin oli kuitenkin Armanin Aqua di Gioia. Tätä kesäisen raikasta tuoksua oli vasta hehkutettu monessa lehdessä, joten oli kiva päästä kokeilemaan itsekin. Ja tykkään!


Toinenkin syy ikävän lisäksi kaivata miestä oli se, että hän on perheemme tiskivastaava. Ja tiskikone päätti mennä rikki juuri perjantai-aamuna. Yhdentoista vuoden korkea ikä ja korjausmiehen puhelimeen vastaamattomuus saivat minut marssimaan suoraan alan liikkeeseen ja ostamaan ensimmäisen hyvän saksalaiskoneen, jota tuttu myyjä suositteli. Asennusta ei tietenkään saanut nyt loma-aikaan samantien, joten saamme tiskata käsin vielä viikon.


Tietääkö joku etanavoiteen? Minä kuulin siitä pari viikkoa sitten ystävältäni, joka oli saanut purkin lahjaksi ystävältään. Oli kuulemma aikamoista ihmevoidetta. Katselin sitä täällä muutamasta kaupasta luontaistuotehyllyistä, vaan ei osunut silmään.


Sitten sain lukea siitä ylistäviä sanoja sekä Gloriasta että Oliviasta, joten ihan pakko oli itsekin kokeilla. Luontaistuotekaupasta sai purkin suunnilleen samaan hintaan kuin netistä postikulujen kanssa. Siis reilulla neljälläkympillä iso purkki. Life-kaupan myyjä sanoi sen olevan ketjun myydyimpiä tuotteita.

Glorian mukaan etanavoide on valittu Vuoden hoitotuotteeksi 2010. Etana erittää kuulemma uutetta, jossa on glykoliinihappoa, kollageenia ja elastaania. Se toimii anti-age -voiteena ja nopeuttaa jopa haavojen paranemista.

Nyt jäämme odottamaan; toivoisin nuortuvani sellaiset 10 vuotta, ja otsan arpi saisi hävitä vaikka kokonaan.

Ja kun ostovimma osui kohdalle, kävin hakemassa samalla aiemmin tilaamani uuden puhelimen.Aika työlään viikon päätteeksi äidyin siis shoppailemaan, mutta niin kävi miehellekin. Hän oli Barcelonasta löytänyt itselleen kaksi kesäpaitaa, mutta täältä löysi heti unelmiensa farkkucaprit ja punaisen pikeepaidan. Ja nyt on kuin vanhimman poikansa klooni.

7 kommenttia:

 1. Kerrothan heti voiteen tuloksista?? Ihania tuliaisia olet saanut! Voi että minä odotin tuota puhelinta keväällä kun oma puhelimeni alkoi sekoilemaan. Jaksoin odottaa kaksi pitkää kuukautta ja sitten annoin periksi ja ostin toisenlaisen. Tuossa oli nimittäin kaikki ominaisuudet joita toivoin, ensinnäkin tuo liukuläppä, hyvä kamera ja vielä ihania värejä (tosi tärkeä tuo viimeinen ominaisuus... )

  VastaaPoista
 2. Tuota etanavoidetta minäkin haluan, koska haluan nuorentua. Pitääpä katsella mistä se löytyy.
  Tiskikone on kyllä välttämätön, miten ennen tultiinkaan toimeen ilman sitä. Niin ja kännykkä, miten ne viestit mahtoivat kulkea.
  Näin se tekniikka tekee elämän mukavammaksi eikä näistä vempaimista luopuisi mistään hinnasta.

  VastaaPoista
 3. Elisa, uskoisikohan tuloksia tulevan? Raportoin kyllä sitten:)
  Tuota puhelinmallia minäkin olen odotellut, ja nyt sitä oli täälläkin myynnissä. Pidin tuntumasta kädessä. Tämä on jo kolmas liukukansi peräkkäin, tykkään niistä jostakin syystä.

  Arleena, astioitten käsinpesuun menee hirveästi aikaa! Ihan sama kuin pyykinpesussakin: kone on ihan ehdoton. Ja kuka enää tyytyisi yhteen lankapuhelimeen talossa?

  VastaaPoista
 4. Vai etanavoidetta! Ensi kertaa kuulen moisesta, odottelen raporttia tuloksista. Jos sinä olet tuossa oikean yläreunan kuvassa, niin tänne kans kiitos tuollaista aikakonetta.

  Meri

  VastaaPoista
 5. Meri, yksi sively etanavoiteella teki tuon kuvan ihmeen!
  Sullakin on muuten tuollainen aikanone: lisää kuvaan vaan valoisuutta niin paljon, että kaikki varjot häviävät:D

  VastaaPoista
 6. Tarkoitatko siis ihan oikeasti että tuo kuva on tuore? Sehän on otettu korkeintaan 19-vuotiaana! Ihan muistankin sinusta tuollaisen kuvan, rillit ja kaikki.
  Meri

  VastaaPoista
 7. Hehheh, kyllä tässä on mun uudet rillit, jotka on tältä vuodelta. Oli vaan ihan samanlaiset 19-vuotiaanakin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...