torstai 17. kesäkuuta 2010

Piknikillä

Kokeilin Helinän suosittelemaa Piknik-ohjelmaa kuvankäsittelyssä, ja siinä oli taas hauska ja tervetullut uusi lelu! Sen voi ladata ilmaiseksi täältä

Yläkuva on otettu ensimmäisestä näkemästäni plataanista Milanossa. Pikkuisen tehostettuna värit tulevat hienosti esille. Jostakin syystä nämä plataanikuvat kääntyivät  nurin tänne blogiin siirrettäessä, mutta tuo egyptiläinen pikkupullo ei.

Viimeaikoina olen näpsinyt kuvani pikkupokkarilla, mutta tilasin nyt ison kameran irtosalamaan  valonhajottinen sekä pienen ja kätevän softboxin. Niistä on paljon iloa salaman tuottamaa valoa pehmennettäessä.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana plataani noissa väreissä. Luin ensin että plantaasi ja ajattelin, että on jokin kukkaplantaasi. Hätäiselle sattuu.
  Pitääpä kokeilla Piknikkiä.

  VastaaPoista
 2. Piknik on oiva lelu ja siinä on vaikka mitä mahdollisuuksia tehdä hauskoja juttuja.
  Plataanipuun runko on tosi mielenkiintoinen. Niin on puukin.

  VastaaPoista
 3. Pirskatti kun kiva lelu!

  VastaaPoista
 4. Arleena, oli harvinaisen isoja ja komeita puita nuo plataanit. Olin jotenkin ajatellut, että niitä kasvaa vain Afrikassa.

  Lepis, mulla kun ei ole enää photoshopia enkä sitä paitsi oppinut koskaan käyttämäänkään sitä. Olen ihan tyytyväinen picasaan, mutta tuosta piknikistä saa vielä uutta potkua:)

  Rva Pioni, kyllä aikuisilla naisillakin pitää olla omia leluja!

  VastaaPoista
 5. Löysin sattumalta tämän sivusi. Pitänee kokeilla tuotakin ohjelmaa, jos se toimii Macissäkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...