keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

TurkoosiaTämänkin kevään voimavärini on turkoosi. Nyt on jo viides kevät menossa tämän värin kanssa. Ja mikäpä olisi lähempänä naisen sielua kuin oma kylpyhuone, aamutakki ja yöpuku. Ne ovat siis kaikki tätä ihanan raikasta mentolinviileää väriä.Vaihdan kevätvärit käyttöön heti, kun päivä alkaa kunnolla paistaa helmi-maaliskuussa. Vaalea  turkoosinsini on minusta kevyttä, valoisaa ja antaa uskoa iloiseen päivään.

Tämä lyhyt työviikko on kohta lopussa, kun huomenna on jo torstai. Olen ulkoillut Vilman kanssa iltaisin ja mennyt aikaisin nukkumaan. Voin taputtaa itseäni päähän ja sanoa: "Hyvä tyttö!" Ei ihme, että töissä on ollut ihan mukiinmenevää.6 kommenttia:

 1. Turkoosi on mahtava väri.
  Hyvää yötä ja kivaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Turkoosi on raikas väri. Minulla on sitä kodissa aina ripaus siellä sun täällä, enemmän tai vähemmän, miten kulloinkin. Nyt on pikkasen vähemmän. Paitsi, kun otan
  ja vaihdan pyyhkeet.

  VastaaPoista
 3. Odottelen, että pääsen taas käyttämään uutta turkoosia kevättakkiani... Kun käytän ylläni eniten mustaa niin piristän sitä yleensä turkooseilla koruilla.

  VastaaPoista
 4. Turkoosi on kaunis väri! Onko sulla oma kylppäri?! Harvasta asiasta olen kade, mutta siitä lupaan olla ♥

  VastaaPoista
 5. Oma kylppäri olisi ihana.
  Hyvä, että uni maistuu ja mieli on virkeä. Samanlaisia fiiliksiä ei ole täällä, ei sitten lainkaan. Päinvastoin. Muttamutta, eilen sain sentään itseni kävelylle töiden jälkeen. Vaikka se olikin rauhallista köpöttelyä ja valokuvausta pääasiassa, niin kivaa se silti oli.

  VastaaPoista
 6. Omenaminttu, turkoosi ei silti sovi ihonväriini ollenkaan enkä voi käyttää sitä vaatteissa.

  Arleena, vedenvihreä ja uima-altaan turkoosi ovat niitä värejä, joita haluaisin kotikylpylääni, jos sellaisen saisin itselleni taikoa:)

  Heljä, turkoosi takkisi on varmasti virkistävä poikkeus ja iloinen väri keväässä.

  Elisa, kauan sitten tajusimme miehen kanssa, että kun meillä kerran on kaksi kylppäriä, teemme vessaeron. Lähdemme joka aamu samaan kyytiin, joten riitelimme ennen vuoroista. Ja olihan silloin kotona vielä lapsetkin, jotka käyttivät minun kanssani samaa kylppäriä.

  Missy E, auttaisiko sinua, jos alkaisit iltaisin tehdä asioita, joista pidät? Tekisit itsellesi hyvää. Eikä koskaan voi liioitella iltaulkoilun vaikutusta hyvään oloon:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...