torstai 15. huhtikuuta 2010

nouhätä


Työviikko on kulunut taas nopeasti, kevyesti ja kivoissa merkeissä, enkä tunne itseäni väsyneeksi tai loppuunkuluneeksi. Harva viitsii ylpeillä sillä, että on jaksanut olla kokonaista kaksi viikkoa putkeen töissä, mutta niin se nyt vaan on. Kun kuormitus on kohtuullista, jaksaa hyvin.

Varsinainen urotyö olikin käydä työpäivän jälkeen ruokamarketissa yhtä aikaa kaikkien muiden kanssa. Oli kuin pääsiäispyhiä ennen. Jos kauppa on päivän kiinni, meille kaikille tulee hätä käteen. 

Kyllä minunkin kaapeistani olisi ruokaa löytynyt ja aterioita valmistettu pienellä kekseliäisyydellä, mutta hankinpahan nyt varastoihin täydennystä. Tiedä mikä luonnonkatastrofi seuraavaksi vaarantaa ostosreissuni! Pölypilven vuoksi ehkä ulkonaliikkumiskielto...

7 kommenttia:

 1. Voi ei, en ole edes jaksanut ajatella mitään hamstrauksia...kaupassa käynti tökkii muutenkin!!! Kuolenkohan nälkään...apua! En suostu panikoimaan, vaikka olisi mikä : )

  VastaaPoista
 2. Olet tosiaan ihmeellinen kuvaaja. Tuo yläkuva on hempeyden huippu.

  Vaan et viittis noita suklaakonvehteja, inhaa kiusaamista.

  Matkatavaroista kun edellisessä postauksessa puhuttiin niin olen kahden päivän Helsingin seminaarimatkalla ja kassissa on yökkäri, yksi paita ja pikkarit. Hammasharja ja naamarasva. Päätin kokeilla onnistuuko vielä nuoruuden tyyli travel light. Onnistuu!

  VastaaPoista
 3. Pikakauppareissu tehtiin täälläkin, samassa paniikissa kuin muutkin.. Mutta eiköhän tästä selvitä ;)
  Yläkuva on todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia nuo kukkakuvasi! Pidän ajatuksestasi, kun kuormitus on kohtuullista. Sitä kohti minäkin menen.

  VastaaPoista
 5. Tuo hamstraus on kyllä huvittavaa. Suurimmalla osalla suomalaisista tuskin on pelkoa nääntymisestä, vaikka yhden päivän olisi ruoattakin. Ja aina kaapissa/pakkasessa on jotain millä yhden päivän selviää. Me kävimme normiostoksilla eilen ja onneksi kaupassa oli ihan rauhallista.
  Ihania nuo suklaata. Kotona odottaa illaksi Maraboun Daimsuklaa levy. Nam. Ihme ja kumma saimme sen säästettyä tälle päivälle vaikka se jo eilen ostettiin.

  VastaaPoista
 6. Taru, maalla asuvana sulla on varmasti ruokakaapissa yhtä ja toista varastossa. Kun lapseni olivat pieniä, kävimme yhdessä joka päivä päiväkodista tullessa kaupassa ja vedin koko satsin kelkalla, rattailla tai pyörällä kotiin. Onneksi nyt käydään kaksi kertaa viikossa autolla.

  Meri, kiitos, nuo kuvat ovat parin vuoden takaa edellisellä kameralla otettuja, mutta lemmikkejäni:)
  Muistan, kun sulla on nuorempana tapana pitää sleepover-varustusta aina mukana marikassissa. Mulla on vara vähentää vielä.

  Elisa, nyt täällä yllättäen ilmoittaa moni kauppa olevansakin auki. Taitaa olla aika hiljainen päivä tulossa.

  Rva Pioni, tervetuloa Blogistaniin. Kävin jo tervehdyskäynnillä ja kaunista oli sielläkin.

  Missy E, nuo suklaat ovat Pähkinä-shopissa Oulussa nautittuja käsin tehtyjä konvehteja. Kävimme siskon kanssa siellä muutaman kerran ylellisillä kahveilla silloin, kun kauppa vielä oli pystyssä.

  VastaaPoista
 7. Ylempi kuva on tosiaan huikean kaunis.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...