lauantai 17. huhtikuuta 2010

Hulinassa


Lauantain kaupunkireissulla kului taas yllättävän monta tuntia, vaikka mitään erityistä ei edes  oltu hankkimassa. Lähdimme päivällä miehen kanssa katsomaan uutta Citymarketin yhteyteen rakennettua Keljonkeskusta ja siellähän vierähti aikaa. Kahvilatkin olivat niin täynnä, että ihan kuivin suin sai kulkea.

Kiva paikka, jonne tulee varmasti lähdettyä uudestaankin. Muistutti muuten äkkiseltään Helsingin Itäkeskusta, joskin pienessä mittakaavassa, myös siksi, että käytävällä tuli heti vastaan pari hunnutettua naista lastensa kanssa.

S-ryhmän jäsenenä minulle on seikkailua käydä ruokaostoksilla Citymarketin kieltämättä paremmilla apajilla. Löydän sieltä kaikenlaista uutta mukavaa ja iloitsen erityisesti palvelutiskeistä. Mutta on myös joitakin vanhoja suosikkeja, kuten Pirkan rukiinen pähkinäjukurtti, joka on minusta maailman ihaninta!

Tuon session jälkeen olikin ajettava keskustaan syömään, eihän väsyneenä viitsi kokata itse mitään. Amarillon hedelmäinen kanasalaatti oli hyvää, samoin miehen Big Burger, joka ei tosiaankaan ollut hänen ensimmäisensä. Syö joka kerta saman. Otin vielä limesorbetin jälkiruoaksi ja se oli jälleen nappivalinta. Osaisinkohan joskus tehdä sitä itse jäätelökoneella?


Kuvat helmikuulta Keski-Suomen museon näyttelystä. En vaan kuollaksenikaan muista tekijää.


11 kommenttia:

 1. Me myös S-ryhmän kävijöitä. Sitten kun joskus hurjaannumme (!) ja käymme cittarissa, niin lasku on VAL-tava ;)!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mukavaltapa kuulosti päiväsi.
  S:läisiä täälläkin. Kokkolassa tykkään, että Prisma on täällä miellyttävin kauppa. Palvelutiskin pienuus sielläkin miinuksena.

  VastaaPoista
 3. Elisa, pienestä se on riehaantuminen on näillä kymmenillä kiinni: ruokakaupan vaihtokin riittää:D

  Rita, täällä ei Prismoissa ole juuri koskaan lohi tarjouksessa irtomyynnissä ja se on tarjous, joka houkuttelee minut useimmin K-ryhmän tiskeille.

  VastaaPoista
 4. Hienoja nuo taulut, ylväitä.

  Cittarissa käynti on kyllä aina antoisaa, ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella.

  Amarillossa on ruokalista muuttunut ja hiukan olen pettynyt tähän uuteen, entinen oli niin hyvä, mutta pitää kai sen välillä vaihtuakin. Jälkkkäreistä suklaakakkukin on aika maistuva :) Ja varppina saat aikaan hyvän limesorbetin, kaikki jäätelökoneella tekemäsi on ollut maistuvaa, mitä olen saanut maistaa!

  Hyvää viikonloppua! -eikka

  VastaaPoista
 5. Täällä ilmoittautuu täysverinen K-ryhmäläinen ^^. Oon välillä yrittämällä yrittänyt olla keskimaankin asiakas mutta se ei jostain syystä meinaa luonnistua. Hyvin nimesit tuon uuden keskuksen, meidän pikkuruinen itäkeskus ^^. Vaikka se oikea itäkeskus on kyllä meikäläisen mielestä vähän ahdistava paikka. Oon niin maalainen...

  VastaaPoista
 6. Makuhermoja kutkuttava postaus ihanine kuvineen. Päiväsi kuullosti autuaan rennolta. Sellaiselta kuin kunniallisen työviikon jälkeen kuuluu vapaa olla!
  t. kotiäiti

  VastaaPoista
 7. Eikka, luulen että noissa tauluissa on pohjalla valokuva patsaasta, ja sitä on sitten tuunattu. Tykkäsin niistä ja jotenkin siitä tunnelmasta.
  Täällä on ainakin Cittareissa paljon laajempi valikoima kaikessa, tuntuu melkein kuin olisi ulkomailla:)

  Tuuluska, Keskimaa maksaa niin hyvät bonukset, että se on aina houkutellut minua muutenkin edullisten hintojen äärelle. Mutta välillä vaan kyllästyy.

  VastaaPoista
 8. Rva Pioni, loppupäivä meni vielä rennommin kotona television ääressä. Aamulla vielä harkitsin ikkunanpesua, mutta onneksi en viitsinyt toteuttaa: tuli räntäsade illaksi.

  VastaaPoista
 9. Ai siellä on taas joku uusi ostoshelvetti! Mistä ne asiakkaat riittää niin pienessä kaupungissa (ja köyhässä)... Ei voi kuin ihmetellä ja varmasti joutuu ensi kerralla käymään ;)

  VastaaPoista
 10. Minä en kovin mielelläni lähde isoihin ostoskeskuksiin. Viikko sitten käytiin Skanssissa, mutta mitään ei tullut ostettua. Turha reissu, samat tavarat saan keskustan liikkeistä, ei kannata autolla tuota kierrosta tehdä.
  Ruokakaupoista laajin valikoima on CM Kupittalla, mutta käymme Wiklundin S-Marketissa usein.
  Laadukasta ja hyvää löytyy Kauppahallista ja kauppatorilta, joissa teen viikoittain ostoksia.

  VastaaPoista
 11. Lepis, joka ilmansuunnalla täytyy tietysti kaupungin laidalla olla oma ostoskeskus. Tämähän on tuleva suurkaupunki;)

  Arleena, ilmaiset parkkipaikat houkuttelevat varmasti eniten ostoskeskuksiin, ja se, että samalla reissulla saa ruokaostosten lisäksi katsottua muutakin. Säästyy aika paljon askeleita.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...