maanantai 15. helmikuuta 2010

Kolme vuotta blogielämääTänään tulee täyteen kolme vuotta siitä, kun avasin tämän ikkunan ja aloin viettää aikaani  täällä Omenapuun alla.  Aika hyvin olen täällä virtuaalisessa pakopaikassani viihtynyt, kun näin monta  vuotta on jo kulunut.
Lukaisin, mitä kirjoitin yksivuotispäivänä, ja jo silloin totesin kirjoittaneeni heti alussa ulos kaiken, mitä on ollut sanottavaa. Loppu on siis ollut turinaa omaksi iloksi, mutta täytyy sanoa, että ilman lukijoita ei kukaan turise. Vasta vuorovaikutus tekee tästä hommasta tekemisen arvoista. Ja muuten vasta mahdollisuus kuvien näyttämiseen jollekin tekee valokuvaamisesta antoisaa!

Miniän avustuksella sain asennettua Analyticsin kolme viikkoa sitten, entisen laskurini lähdettyä joskus loppuvuodesta kävelemään. Yllätyksekseni kävijöitä on ollut yli sata joka päivä ja kolmessa viikossa on käynyt yli tuhat eri lukijaa.

Joten kiitos juuri Sinulle! Olet tärkeä.

28 kommenttia:

 1. Wautsi, 3 vuotta, Paljon Onnea !

  Eikö ole jännä - valokuvauksesta tuli minullekin eri tavalla tärkeää kun oli paikka mihin niitä laittaa esille.

  VastaaPoista
 2. 3 vuotta - ONNEA ONNEA! Mulla vasta kohta puolisen vuotta.. Mutta oikeassa olet tuosta valokuvauksesta, missä niitä kuvia muuten esittelisi ellei täällä?!
  Onnea seuraavillekin blogivuosille ;)

  VastaaPoista
 3. 3 vuotta blogimaailmassa on jo pitkä aika! Paljon onnea blogisynntäreiden johdosta:-)

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää blogille! Täällä on ihana aina käydä.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Kolme vuotta on aikas pitkä aika, mutta näin ne vuodet vierii. Kiva on ollut blogiasi lukea, alusta lähtien. Niin kiva, että innoitti aloittamaan oman blogin. Hyvä, että analytics toimii. Onkin pitänyt kysyä lähtikö se pelittämään. Paljon on lukijoita sulla, enkä yhtään ihmettele.

  VastaaPoista
 6. ONNEA! Ihania kuvia...

  VastaaPoista
 7. totta että vastavuoroisuus tekee bloggaamisen mielekkääksi!

  Onnea menneistä, mutta etenkin tulevista vuosista!

  onko bannerin naamiot ostettu Venetsiasta?

  VastaaPoista
 8. Onnittelut täältäkin suunnalta 3-vuotiaalle ja sen "mammalle" ^_^.

  VastaaPoista
 9. Sooloilija, onneksi tuli aloitettua kuvien kanssa touhuaminen, siinä voi näin kehittyä vähitellen.

  Elisa, en tiennytkään, että sinä olet vielä niin tuore bloggaaja!

  Yelian, täällä kolme vuotta on yllättäen pitkä aika, mutta hauskaa tämä on.

  Heljä, kiitos!

  Missy E, kiitos vieläkin avusta, tuosta Analyticsistä on ollut paljon iloa. En ollut uskoa, kun näin tilaston.

  Aikku, kiitos!

  Merituuli, kuvasin nuo naamiot venetsialaisen liikkeen ikkunassa 2008. Siskoni oli kauhean ihastunut kaikkiin naamioihin, joten kävimme monessa kaupassa katselemassa niitä.

  Tuuluska, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Kävin lukemassa postauksesi 16.2.2007. Mietin, oletko saanut sen mitä halusit vai jotain muuta, mutta yhtä hyvää, parempaa? Ainakin koiran, josta ehkä silloin et vielä unelmoinutkaan? Samma här.

  Onnea kolmesta vuodesta, on ollut hienoa saada jatkuva yhteys sinuun ja Meriin tätä kautta. Jouduin oikein miettimään, että onko tosiaan kolme vuotta mennyt. Täytyy sanoa, että nopsaan menee aika, ei käy ainakaan pitkäksi!

  Kuvasi ilahduttavat väreillään!

  -eikka

  VastaaPoista
 11. Onnittelut. Tutustuin blogiisi erilaisten hattujen alta... Taisi olla aurinkohattu ja sitten huivi, vai miten se oli...

  VastaaPoista
 12. ;) Onnea. 3v on jo jotain.

  VastaaPoista
 13. Eikka, kyllähän muut toiveeni ovatkin toteutuneet, ainoastaan kodinvaihto ja mökkitoiveet eivät, ainakaan vielä. Kyllä paljon on muuttunut jo kolmessakin vuodessa, eniten pään sisällä. Odotan muutoksen jatkuvan edelleen, kuten muillakin. Kehitys on toivottavasti edelleen mahdollista;)
  Ja koira on ollut ihana yllätys, onneksi uskalsin.

  MM, niinpä olikin hellehattu ja huivi. Ihme että muistit:)

  VastaaPoista
 14. Nelle, kiitos, enpä olisi uskonut, että tästä tulee tällainen osa elämää.

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon blogisisko! olet vähän vanhempi bloggaaja kuin minä, itse taisin aloittaa huhtikuussa 2007. Ja paljon on muuttunut siitä asiat todellakin. En muista missä vaiheessa löysin omenapuusi alle, en kuitenkaan oman blogiurani alussa. Taisin olla niin silloin omissa syövereissäni etten vielä muista kanssabloggaajista tajunnut mitään. Se ilo tuli sitten myöhemmin! Sinun blogisi on yksi niistä, jotka käyn aina lukemassa oli sitten kuinka kiire tahansa.! Kiitos näistä vuosista ja toivottavasti tulevistakin! (Kuinkahan kauan täällä voi oikein roikkua???)

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 3 vuotiaalle blogillesi!
  Totta mitä totesit vuorovaikutuksen merkityksestä.

  Itse en huomannut, kun omalta blogiltani ehti mennä yksivuotispäivä jo ohi;) Jos on blogiharrastus aikaa vievää on se myös hyvin antoisaa ja kiitollista. Hienoja ja mukavia naisia hyvässä vuorovaikutuksessa keskenään, upeaa! Kiitos hyvästä blogistasi; ihanista kuvista, mielenkiintoisista tapahtumista ja lämpimistä kommenteistasi. Hyvää jatkoa blogillesi!

  VastaaPoista
 17. Kolme vuotta on ihan hyvä ikä, joka päivä löytää uusia asioita ja sanojakin... ONNITTELUT!

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea kolme vuotiaalle. Olen hieman nuorempi, mutta vain muutaman kuukauden eli 4,5 kk.
  Mukavaa tämä on. Ja mukavaa käydä lukemassa muiden, kuten sinun, aatoksia ja pohdintaa eikä tietenkään unohdeta kuvia. Niistä nautin aina.

  Mukavaa ja antoisaa jatkoa edelleen.

  VastaaPoista
 19. Onneksi olkoon! Blogisi tulee koko ajan vain antoisammaksi, ja kuvat paranevat koko ajan. Ihmeellistä että saa näin seurata askel askeleelta sitäkin osaa sinun elämässä.
  Kiitos sinulle ja Noeijoolle siitä että minutkin saitte houkuteltua tänne blogimaailmaan. Paras anti on tosiaan se minkä Eikkakin sanoi, että yhteys säilyy tiiviimpänä. Eilen ystävänpäivänä aioin lähettää sellaisen viestin, että ystävät voi valita, sukulaisia ei - vaan minullepa siskot on samalla läheisimmät ystävät.
  Täällä blogissa meilläkin on ikäeroa vain kaksi kuukautta, ja Eikka on vanhin!

  VastaaPoista
 20. Onnea kolmesta pyöreästä vuodesta!

  Tuo on ihan totta, että vuorovaikutus on todella tärkeää. En minä jaksaisi yksin höpöttää blogissani, vaan minulle merkitsee todella paljon kun ihmiset kommentoivat - tai ihan vaikka vain tervehtivät :)

  Voi sitä iloa kun avaa sähköpostin ja näkee sieltä kuka on kommentoinut mihinkin tekstiin blogissa - se on vasta jotain se :)

  VastaaPoista
 21. Siinäpä se juuri onkin valokuvien tarkoitus, halu jakaa elämyksiään toiselle ihmiselle, huomasin sen juuri vielä paremmin luettuani kirjoituksesi. Minäkin olen aloittanut kuvaamisen vasta pari vuotta sitten , ja edennyt jo kuvakirjan tekoon. Sekin on hauskaa, muistot tallentuvat kuvin ja sanoin. Kiitos mukavasta blogistasi, seuraan sitä päivittäin, ihan kuin olisit tuttavani, mitä sinulle tänään kuuluu ?!!

  VastaaPoista
 22. Täällä pallon takanakin aloitan päiväni omenapuun alla - ja lopetan. Onnea! Kolme vuotta on pitkä aika. Viime aikoina on ollut erityisen huikeaa seurata kuviesi kehitystä, vaikka ne aina ovat ilahduttaneet silmää.
  T. Eevis

  VastaaPoista
 23. Onnea kolmevuotiaalle, mukava että turiset ja ihana katsella kuviasi:)

  VastaaPoista
 24. Onnea kolmivuotiaalle! Ihailen näitä uudenmallisia kauniita leveitä blogipohjia siellä täällä. Itsekö te näitä rustaatte vai saako vanhan blogin muutetuksi uudenlaiseksi?

  VastaaPoista
 25. Onnea! Ihanat kuvat ja mukava tunnelma sekä tiuha päivitys, mitäpä muuta sitä kaipaisi, tänne on aina kiva tulla :)

  Blogi-ikätoverisi WSE

  VastaaPoista
 26. Onnea!
  Täällä on virkistävä käydä katsomassa sun kauniin värisiä kuvia ja hauskoja tekstejä. We want more!

  VastaaPoista
 27. Maaretta, tunne on molemminpuolinen: minäkin käyn heti lukemassa, mitä jokivarteen kuuluu;)

  Rita, sehän tässä ihmeellistä onkin, että täältä löytää monia uusia naisia (enimmäkseen), joitten kanssa on kiva olla tekemisissä eikä muuten kyllä voisi tutustua.


  Irma, niukkasanaisena on sekin ihme koettu, että blogiin tulee aina vähän tekstiä, vaikkei olekaan mitään sanomista ja pää on ihan tyhjä. Jos ei muuta, niin valitsee ensin kuvat ja kirjoittaa sitten jotakin;)

  Arleena, muutaman vakiolukemiston vilkaisee vaikka kesken työpäivän, että saa tarvitsemansa annoksen. On se vain sellainen ilo!

  Meri, on vielä erilaista lukea sellaisen blogia, jonka tuntee hyvin. Tämä yhteydenpidon ja läheisyydentunteen lisääntyminen on minustakin ollut ihanaa. Siitä saadaan kiittää Eikkaa, joka kaiken aloitti -eikä ole paljastanut, milloin!

  Marika, tyhjyydentunne on kamala, kun kukaan ei joskus kommentoi pitkään aikaan, moneen tuntiin. Vaikka kuinka järkeilee, että ihmiset ovat ulkoilemassa kauniina sunnuntaina jne.

  Anonyymi, totta puhut, että valokuvaus lähtee ihan uuteen
  vauhtiin, kun saa katsojia. Milloin aloitat bloginopidon?

  Eevis, nainen siellä alhaalla! Sullakin on varmaan aika paljon kuvia otettuna, lapsesta ja maisemista. Odotan jo niiden näkemistä!

  Inkivääri, kiitos!

  Liisa, vanhaan pohjaan tehdään tiettyjä muutoksia. Olisikohan Elisa, jolta sain neuvot..? Muistaako joku muu?

  Whatsoever, tiuhasta päivityksestä minäkin tykkään muilla. Onneksi on nykyisin vähän enemmän tätä vapaa-aikaa, voi päivittää, vaikka varsinaista sanottavaa on harvoin:)

  Taru, kiitos, toivottavasti olet tosissasi!

  VastaaPoista
 28. Olen tosissani, pohjalainen on aina tosissaan ;D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...