perjantai 29. tammikuuta 2010

Yön ainoa valopilkku

 
 
 

 Jos olisin yhtään nuorempi, avaisin tänään viinipullon ja vetäisin pään täyteen. Ei kannata säikähtää, kaikki on hyvin, mutta olen vain niin väsynyt viikon töistä. Tai siis kahden viikon töistä, mikä tuntuu olevan minulle aivan liikaa. Vielä ensi viikko pitäisi jaksaa ennen lomaa.

Tämä ilta on sujunut tuttuun tapaan sohvannurkassa. Mielenvirkistykseksi sai riittää iltapäivän käynti Citymarketin ruokaosastolla. Tarvitseeko kertoakaan, miten ihania tomaatti-ciabattasämpylöitä ja rapeita bageleita sieltä löytyi. Ensimmäisen mussutin jo autossa kotimatkalla.
 
Illan siideri on nyt juotu. Jokohan kohta helpottaa..? Ainakaan en mistään hinnasta katso illalla Sofien valintaa, muistan sen vieläkin menneen niin syvälle ihon alle silloin nuorena. Tietysti silloin piti lukea kirjakin. Huomasin vielä yllättäen Googlesta, että olen itsekin maininnut sen pari vuotta sitten keskitysleirijuttuni yhteydessä.

Meryl Streep ja Kevin Kline


10 kommenttia:

 1. Onpa samat tunnelmat vaikkakin se siideri on korkkaamatta. Mutta kun mainitsit taidan kaataa itselleni lasillisen lempisherryäni!

  Ajattelin myös heti etten varmasti katso Sofien valintaa. Sen verran henkisestikin viikon työt ovat menneet ytimiin etten kaipaa enää yhtään minkäänlaista tunteita kuormittavaa juttua.Pienet tirsat otin jo sohvalla ja koiralenkin jaksoin niiden jälkeen vielä tehdä.

  Mutta levätäänpä ensin sisko, ehkä maailma näyttää huomenna erilaiselta:-)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä nyt vaan voi täältä huudella. Avaan ihan ikkunan ja huudan oikeesti, jospa se sinne asti kantais ;) Kuulithan ?? Onnikin haukkui taustalla.
  Aika hyvä kun itses googletit ihan vanhingossa. Käyn kurkistamassa.
  On tämä maailma vähän vinksallaan kun työt on jaettu noin epätasaisesti. Toisilla ei ollenkaan ja toisilla liikaa. Plaa plaa... Onneksi osaat nauttia hyvästä ruuasta. :)

  VastaaPoista
 3. Kohta sä laitat mut johonki mustalle listalle kun aina täällä kupeksin ja kommentoin. Mutta tulin takaisin sanomaan että kävin keskitysleirillä, ja humpsahdin sieltä leffaterapiaan. Varsinkin osa 2 oli ihan kuin meikän lista! Kolme outoa oli listallasi, mutta muut niin minun lemmikkejäni että täytyy vakavasti harkita noitten kolmenkin katsomista.
  Mutta nyt hiippailen pois... ^_^

  VastaaPoista
 4. Perjantaisiideri ei kuulostaisi ollenkaan pöllömmältä idealta nyt, ei vain kaapissa yhtäkään. Pikku lasi portviiniä : ) voisi löytyä!
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Täällä piti syödä mozzarellapizzaa, ihan surutta, vaikkei ollut tarkoitus..

  Minäkään en katso Sofien valintaa. En kykene. Se oli niin vaikuttava ja järkyttävä silloin. Vaatisi todella erikoisen mielentilan, että saisin sen katsottua. Kahdesti olen nähnyt. Kirjaa en ole lukenut. Ihon alle on siis mennyt.

  Nyt lepoa tämä viikonloppu! Toivotan siis.

  VastaaPoista
 6. Sophien valinta - minäkään en halunnut katsoa sitä uudelleen, vaikka se hyvä elokuva onkin, ahdisti jo ajatus. Toivottavasti saat levättyä viikonloppuna!

  VastaaPoista
 7. Sulassa sovussa molemmat K ja S räikeine mainoskyltteineen.

  Jäi katsomatta Sofien valinta, aloitin Angie Jolien tähdittämää trilleriä, jota jaksoin katsoa ensimmäiseen mainoskatkoon saakka.
  Niin kaukana trilleristä oli tämä elokuva, täyttä mässäilyä ja hirveyksiä.

  VastaaPoista
 8. Juuri samanlaisissa tunnelmissa olin eilen itsekin, enkä ehtinyt edes blogeissa käydä! Ruuan kanssa viiniä ja nukahdin sohvalle. Nyt alkaa tahti tasaantua. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tulipa jotenkin suomalainen olo noista merkeista. :)

  Levollista viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Maaretta, Tuuluska, Taru, Sooloilija, Inkivääri, Arleena, Rita ja Pikkujutut: Työviikon perjantai kuluu kaikkialla hyvin samanlaisissa merkeissä. Ja vapaalla samoin;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...