torstai 28. tammikuuta 2010

Harmaa haiku
Talvisen harmaat kuvat valikoituivat tähän siksi, että niiden emäntä ei säkenöi yhtään sen enempää eikä tahdo saada väsymykseltään enää sanaa suustaan.  Tarvittaisiin taas pitempiä yöunia.

Valaisukurssi oli eilen hyvin innostava ja tunsin oppivani paljon uutta. Homma pyöri päässä vielä pitkälle yöhön ja heti ensimmäisenä aamulla, joten voin toivoa asian painuneen myös pitkäaikaismuistiin. Harjoittelemaan en kyllä ehdi vielä, vaikka pöydällä nuokkuisi houkuttelevasti kuivahtaneita violetteja tulppaaneja.

Nyt pyykit kuivumaan ja sen jälkeen suihkun kautta nukkumaan. Uusi Anna voi tulla mukaan unilukemistoksi ja Vilma kainaloon. Piikkimatto alle ja purentakisko suuhun. Voi arvata, että mies pysyy kaukana.11 kommenttia:

 1. ;DD Nauran tuolle viimeiselle lauseelle. Muuten toivon ihan vakavalla naamalla voimia ja virkeyttä. Hienoa että jaksat tuota kurssia käydä, siitä varmaan on iloa.

  VastaaPoista
 2. Nukkuminen on ihanaa!!! (Mottoni!)
  Mitä kaikkea opit siellä kurssilla? Voi kun pääsisi johonkin tuollaiseen.
  Olit varsin hyvin aseistautunut nukkumaan mennessäsi :D

  VastaaPoista
 3. Varmaankin mies pysyy kaukana:-)
  Keski-ikäisenä sitä on jo melkoiset nukkumaanmenorituaalit kehittänyt. Yksi ystäväni totesi että juuri noista nukkumisvalmisteluista johtuen hän uskoo että pysyvät yhdessä miehensä kanssa ,kun kummallakin on vaikka minkäläistä lisuketta tai pois otettavaa vempainta yön ajaksi! Oudommalla voisi olla hankalampi asia totella sellaiseen riisumiseen tai pukemiseen...

  VastaaPoista
 4. Lumi näyttää valkoisen kauniilta kuvissasi. Harmaasta ei siis tietoakaan.

  VastaaPoista
 5. Täällä on kans ollut emännällä ihan harmaa päivä, ihmissuden harmaa. En ole purrut ketään mutta murissut. Se auttaa kun muistaa ettei se jää pysyväksi.
  Meri

  VastaaPoista
 6. Välillä on tosi harmaata, joskus jopa melkein mustaa, mutta kyllä se siitä. Minä hain eilen postista tilaamani kirjat ja aloitinkin heti lukemaan toista. On vaan sen verran jännä, että taitaa joutua jättämään lukemisen päiväsaikaan. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Jos osaisin taikoa, heilauttaisin taikasauvaani ja sanoisin: "Nyt aika seis ja Katriinalle untaa kaaliin niin pitkäksi ajaksi että väsy lakkaa ja työtä vähemmäksi ja paljon paljon omaa aikaa kuvaamiseen ja rentoutumiseen!"

  Hyvää viikonloppua, jospa nyt olisi aikaa itselle?

  VastaaPoista
 8. ..oli Eikka tuossa yllä..

  VastaaPoista
 9. Tuuluska, jossakin vaiheessa meni ohi se, että nukkumaan mennessä yritti olla hehkeimmillään :( Nyt miettii vain, miten saisi parhaiten unenpäästä kiinni.

  TAru, tällä kertaa opeteltiin kameran ja salaman käsisäätöjä ja kohteen ja taustan valotuksen hallintaa erikseen. Jotkut varmaan pääsivät tuohon viimeiseenkin asti, minä harjoittelin sitä salaman säätöä ja kokeilin erilaisia juttuja. Tällä kertaa ei siis käytetty automaattia.

  Maaretta, purentakisko on aika kauhea, mutta on ollut minulla jo 17 vuotta. Piikkimatto on vielä kauheampi. MItä tässä vielä tarvitaan...Äidilläni on paineilmalaite naamalla hengityskatjoja varten, joten kaipa sekin on jossakin vaiheessa edessä. Silloin miesparkani luulee kyllä jo asuvansa sairaalassa ja pakenee pahoinvoivana toiseen huoneeseen nukkumaan!

  Arleena, lumi on saanutkin pysyä valkoisena, kun sitä on tullut pikkuhiljaa lisää koko talven.

  Meri, ihmissutta tuntee tosiaan välillä muistuttavansa, kotioloissa. Töissä sentään pokka pitää, kotona ei jaksa. Ehkä sentään nyt viikonloppuna?

  Missy E, mukavia hetkiä sulle kirjasi parissa viikonloppuna! Se on vaihteeksi kivaa.

  Eikka, arvasin kyllä, kuka olet. Kiitos taikasauvan heilauttamisesta, PIM,auttoi heti ja tuli kaksi päivää vapaata. Lisää tällaista!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia :)
  Ensivierailulla juuri, heippahei :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...