maanantai 4. tammikuuta 2010

Oliko tänään päivänvaloa?


Iltayhdeksältä olen tullut suihkusta ja yöpaita päällä olen kerrankin valmiina menemään ajoissa nukkumaan. Tähän aikaan olen aina umpiväsynyt, mutta se ehtii mennä ohi pakollisia kuvioita vääntäessä. Suihku jos mikä virkistää, mutta aamulla en ehdi millään. Siis illalla.

Kuulen miehen menevän keittiöön tekemään iltavoileipiään. Koira tipsuttaa perässä tiptiptip. Mulle myös! Varma keino lihottaa itseään, mutta silti. Muuten herää yöllä nälkäisenä.  Joululimppua!
 

Mies on pakannut joulua laatikoihin ja laatikoita kaappeihin sillä aikaa, kun minä olen ahkeroinut töissä. Ikkunavalot ovat vielä jäljellä ja niistä on joka vuosi yhtä vaikea luopua. Samoin valkoinen amaryllis jää vielä himmeänkultaisessa purkissaan  ja kultaiset kynttilät lasimaljakoissaan.

 

 Kolme vajaata työviikkoa peräkkäin. Lisää tällaisia! Nyt voin mennä nukkumaan.

7 kommenttia:

 1. Minä olen kanssa työviikon aikana illalla ihan puhki-rikki-poikki jo ysin-kympin aikaan. Varsinkin näin pimeällä. Kesällähän sitä kukkuu kyllä ;)
  Ei ainakaan meillä näkynyt kuin aavistus auringosta, työpaikan ikkunasta samalla kun se laski. Joskus olen ajatellut että roudaan jalustan ja kameran tuohon ovelle ja otan siitä auringonlaskukuvia..soittaiskohan ne piipaa-auton hakemaan ;)
  Yritetään sinnitellä ♥

  VastaaPoista
 2. Anna ikkunavalojen vielä olla. On niin pimeääkin kuitenkin. Jossakin vaiheessa niihin kuitenkin sitten kyllästyykin, mutta silloin onkin jo auringonvaloa mukavasti. Eli minulla jouluvalot taitavat tuikkia aika pitkään : )
  Täällä pohjanmaalla lunta tuli eilen ja yön aikana melkein puoli metriä.HUH! En muista tälläistä lumimäärää nähneeni edes muksuna ja silloinhan sitä lunta kuitenkin oli! Ja tänäänkin kai lisää vielä saadaan ja pakkastakin on -20.

  VastaaPoista
 3. Elisa, kyllä minä nyt näen valoisan päivän työhuoneen ikkunasta, mutta eilen en ehtinyt sitä huomaamaan. Sitä vaan uppoaa väilillä hommiinsa niin täydellisesti.

  Taru, tämä tammikuu on vielä niin pimeää, vaikka lumi toki auttaa aika paljon. Jotakin syystä pimeys ei enää painosta vuodenvaihteen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olin kyllä illalla väsynyt mutta nukahdin vasta puoli viideltä aamulla. Se ei ollut enää kivaa, ei varsinkaan herääminen yhdeksältä ja töihinlähtö. Vaan onneksi huomenna on tosiaan vapaapäivä, aion nukkua kuin Prinsessa Ruusunen.
  Meri

  VastaaPoista
 5. Mekin paatimme miehen kanssa kompia nukkumaan huomattavasti aikaisemmin kuin mita ollaan tehty.Klo 6.00 heratyksen syovat taman naisen kokonaan.Ja silloin on taallakin viela pimeaa.

  Onneksi on sentaan aurinko, muuten olisin kaveleva zombi.

  VastaaPoista
 6. Meri, onpa sulla ollut yö! Hyviä unia nyt sentään vapaille. Lainaanko fakiirimattoa?

  Pikkujutut, kaikkien pitäisi saada nukkua vielä kuudesta kymmeneen. Sitten olisi asiat hyvin:)

  VastaaPoista
 7. Tepä olettekin jo olleet aikaisia joulun purkamisessa. Itse en vielä millään haluaisi - etenkään joulukuusta, joka ei ole vielä ruvennut varistamaan neulasiaan.

  Vajaat työviikot on tosiaan ihania :) Rentouttavaa Loppiaista!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...