tiistai 5. tammikuuta 2010

~o~


Ihan oikein, että tiistaita seuraa nyt vapaapäivä. Kaksikin täyttä, umpitäyttä, työpäivää tuntuu jo luissa. Lähinnä siksi, että en ole jaksanut illalla nousta sohvalta ja lähteä liikkeelle, ja liikkumattomuuus  tuntuu pahalta. Mutta kun ei.

 
Ykkösen uusi Emma-sarja ei jaksa kovin innostaa, vaikka on jo ehtinyt toiseen jaksoon.  Näyttelijät ovat hyviä, muttamutta. Emma on kaiken kaikkiaan hidas ja vähän pitkäveteinen juoneltaan. Siinä mielessä se kuvaa erinomaisesti aikaansa ja henkilöitään.  Kuka tässä nyt äksöniä kaipaakaan, mutta silti, edes Emma Thompson ei tekisi siitä Järki ja tunteet -tasoista nokkelaa draamaa.
 

Kaksi iltaa telkkarin äärellä alkaa jo rassata, mutta huomenna kaikki saa on toisin. Jos ei ole liian kylmä.

8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat taas. Toivottavasti huomenna on kaunis ilma. Odotan kovasti ulkoilua. Täälläkin menee kaikki arki-illat tietokoneella tai telkkarin edessä möllötellessä. Eihän kroppa siitä tykkää.

  VastaaPoista
 2. Samoilla linjoilla... reippailua saisi olla elmässä vähän enemmän. Onhan nyt tosin ollut lumitöitä ;)
  Katselin just elokuvateatterin tarjontaa. Voisi piristää loppiaisleffa. Mutta eikös ole hienoa kun valoisa aika pitenee?

  VastaaPoista
 3. Se on se ihana valo taas kuvissasi, kauniita ovat! Saapas nähdä uskaltaako tuonne viimaan ja vinkkaan lähteä kameran kanssa kun pakkastakin on se -20. Jostain pitäisi sitä energiaa nyt saada..

  VastaaPoista
 4. Alimmainen kuva varsinkin tyylikäs, ihanasti valoa muissa kuvissa myös. Onneksi saa katsella niitä täältä ruudulta, ettei tarvitse lähteä tuonne ulos tarpomaan ; ) ; )

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia!
  Erityisesti tuo alimmainen viehättää.
  Hyvää Loppiaista ja alkanutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 6. Huomenna kaikki on toisin... =)


  Kanista on sinun maailmasi. =)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka houkuttelevalta näyttävät kuvat! Tänään olen pitkästä aikaa vain mököttänyt mököttänyt ja mököttänyt. Tekikin hyvää ja huomenna kaikki on paremmin;)

  VastaaPoista
 8. E, kroppa tykkäisi kunnon rasituksesta työpäivän jälkeenkin, mutta pää ei jaksa sitä ajatellakaan. Pääsit näköjään kuitenkin ulkoilemaan tänään, hyvä sinä!

  Tuuluska, minusta on tullut tämän uupumisen myötä sellainen kotikissa, että elokuvissakäynnitkin ovat jääneet. Kävin viime syksynäkin varmaan vain kerran,

  Elisa, toivottavasti pääsit ulos, viimaa ei ainakaan täälläpäin ollut mitenkään haitaksi asti.

  Taru, talvella näyttää kivalta, kun aurino näkyy puitten latvoissa.

  Olivia, hyvää vuotta sinullekin!

  Una, maailmani voi näyttää kauniilta, ainakin täällä blogissa;)

  Rita, jokin on siis mättänyt pahemman kerran. Toivottavasti on jo tänään helpottanut, yleensähän mmökötys auttaa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...